...Druhý den ráno když sem šel do školy, sem si říkal že koněčně nemáme dílny a bude klit! Ale opak byl pravdou... Proto že co tenhle den zažiju na to nikdy nezapomenu!!!
V sudou středu obvykle začínáme na sedmou s počítačema. Celé dvě hodiny tam jen porosedíme a přitom hrajem CSko. po krátké přestávce se přesídlýme do učebny 206 ke nám začína hodina matyky z našim učitelem Lovečkem alias "salámem"... vhodině dáváme všichni pozor a snažíme se být bystří a sostředivý ale nikdy nejsme za tuto činost odměněni, kromě našeho splužáka "kačera" kerý mu teče pořád mlýko po bradě, akorát je takový skyslý a táhne se ... Ten vždy za každou pozornost dostává jedničky či pochvaly! Možná to má souvislost jak pořád naštěvuja pana učitele "saláma" v kabynetu po škole, říkal sem si vduchu. Řekl sem to par vyvoleným kamrádu a domluvyly se že to po škole pudem "očíhnout"...
Další hodina probýhala v polidu z naší mylou, puvabnou a modelkovou učitelkou ze strojů a zařízení která rozdává usměvy na potkání, každýmu kdo se naní myle podívá. Další hodinu sme měly Technologii znaší paní učitelkou přezdívanou "sirénou" podlejejího nádherného sopránového hlásku podobného co slišel náš vyznamný muzikan který se pak stoho scvoknul,(myslim "cis). Je to velmy mladá a inteligentní učitelka která de zasvym cílem! po 45min přestávce sme měly Technickou mechaniku... no rači no koment!!!
A zbývá nám tu Čeština kde nás učí naše nejvýce mylovaná třídní učitelka která nás má rada jako své siny...
a velké rozluštění zas někdy příště ;) napsal/a: havran96 23:37 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář