18.Únor 2006
Autor: hefinka v 22:25
hory...jedním slovem..supr.. tělo mě bolí uplně celý.. ale zase si říkám...lepší než škola..kde stejně nic moc nedělám.. jinak.. sem opet mela hafo času moc přemýšlet.. třeba když člověk..teda já jedu na vlaku tak přemýšlím..uplně o všem možným...
třeba jedna moje kamoška dneska je to druhej den co chodí s jedním klukem.. jako já ji to moc přeju..každopádně si někoho zasloužila..ale toho človíčka..toho kluka znám.. a uplně hafo se bojím že ji ublíží... je prostě takovej.. takže musím jenom doufat v to že spolu budou hafo dlouho..a pokud se někdy vůbec rozejdou..takže to třeba zkončí ona..jinak to bude peklo..ach jo..
nebo taky pak sem byla ve sprše..přemýšleli ste někdy o tom ..co vám sprcha dává?... já do ní šla uplně mrtvá..potřebovala sem se trochu probudit..a ožít..pustila sem na sebe snad tu nejvřelejší vodu co existuje.. a měla sem pocit..jakoby ze mě odcházalo unavený tělo..a já byla celá nová.. prostě jakoby sem to nebyla já..moje já se vznášelo ve vzduchu..a já se cejtila uplně skvěle.. prostě nevim jak to přesně popsat.. byla sem celá nová :D ...a zároven sem to tělo ani moc necítila(možná tou vřerlou vodou)..ale každopádně to bylo supr..
 



0 Komentáře: