15.Květen 2009
ŠPATNĚ NEBO DOBŘE TOD OTÁZKA CO?
Tak spíše špatně,dneska máme 15.5.2009 a já sedím doma u svého PC a píšu tuhle story,nevím dlouho tady nic nepřibilo a tak sem jen házím malou píčovinku aby jste věděli že HOFI nepošel jak krysa,jen malá pauza,nebod tedka mě chytlo nejvíc věcí ( tým nemyslím sračka )
Měl sem slečnu a zase sem o ní přišel a co už je tomu nějaký pátek a já pomalu zapomínám i když to bolí,ale co pro jedno kvítí se slunce nerosvítý že jo.
nehorázná otázka byla na mě když se mě kámoška zeptala: KDYBY TI TA HOLKA ŘEKLA ŽE SE TI OMLOUVÁ A CHCE TĚ NAZPĚT CO BY JSI UDĚLAL?

Moje odpověd byla jednoznačná bez přemýšlený :ŘEKL BYCH JÍ AT SI TO UŽ NECHÁ NECHCI.
ale bohužel i kámoška i všichni poznaly že kecám vzal bych vše zpět,ale co tedka se možná rísuje něco nového takže si myslím že do měsíce už zapomenu úplně.
Jinak u mě se změnilo dost věcí tedka sem pořídil mikrofon studiový sice za tučné peníze,ale nelituji toho takže skratkovitě tedka nahrávám neustále skládám instra a bavím se co to jde.
A dělám na nějakých novějších graffitech takže když na vše bude klid do měsíce sem jebnu nějaký můj nový a až bude čas a odvaha vložím sem mojí nahrávku ok myslím to co sem doma s kámošem nahráli po 1 fláše vodky a po brku ale sranda byla to vám řeknu.
Nic zase jdu něco dělat když nějaká změna nebo tak něco zase sem dovalím a napíšu nějaký kecy ok měj te se zatím pěkně páčko všem tady ahoj
HOFI
Vložil: hf1xcrew ¤