26.Květen 2010
Zdravim,jsem zde po roce cca a hodně se toho změnilo.
Spolupráce s lidma,rodina,vztahy,bydliště atd atd.
Už nějakej pátek bojuju s Wichovo manažerem ohledně smlouvy,chce abych makal pro něj ale nechce platit jak má.
Poučení zní,nikdy nevěř vysokým částkám,který ti slibují ti největší zmrdi a poznáš to až je toho potřeba a oni se na tebe vyserou.
To samé se stalo před nedávnem,přišel jsem o rodinu ikdyž to rodina nebyla ale banda utrápeních okurek,kdykoliv jsem dojel,tahali peníze a tod vše,nikdy je nezajímalo proč jsem vlastně dojel,takže tak,to co udělal moje vlastní matka manželovy jsem psát nebudu,asi by jste e všichni chytli za hlavu a řekli ta sem mezi nás nepatří,ale už to je u prdele jeden člověk mimo hru a další blázen na zemi.
Před asi měsícem jsem přišel o rodinu a jsem za to rád,nestarám se o ně a oni o mě,od 14 mě tahali po děcákách a ted když žiju na úrovni se mě vždy akorád vtírali,aby ze mně něco káplo.
Pořád nosím v hlavě bývalou holku ikdyž mám už rok svou a jsem štastný,pořád ale mám v hlavě Romanu,holka se mohla mít dobře ale vybrala si cestu jinam a dnes to už tak neřeším,rád si udržuji kamarádské kontakty aspon.
tak jako je nezvyk bydlet v paneláku po 4 letech v rodinném baráku,ale už to tak je.
Po roce začínám opět dávat energii do muziky a začít znovu vydělávat tak jak bych měl.
Moje keci ale tady asi nikoho nezajímají a tak jdu a ještě oznamuji jednu novou věc,budu se ženit po roce vztahu už jdeme na to.
Hofi
Vložil: hf1xcrew ¤


Komentáře (1):