Jak rychlohonka onanoval

04.Červen 2007

Bylo to zvlastni
Modra letavice protetala zkrz udoli Stinu a ja si pomalu a jiste docetl dalsi z Foglarovych knizek. Byla podzimni noc a jiskrava letavice proletla oknem, jako jiskra kristalove ciste vody. Povzdechl jsem si a uvedomil, ze do letnich dobrodruzstvi zbyva jeste hodne casu. Styskalo se mi to tech dobrodruznych akcich, kdy jsme sedavali u taboraku a sjizdeli se jitrocelem do sracek.
Tu jednou, stala se nam takova prihoda, jsem byl zrovna na nocni hlidce s Rychlohonkou. Rychlohonka byl jeden z clenu O.G. (onanogang). O.G. byl velice tvrdy gang. Mel prisna pravidla a bylo tezke se do nej dostat. Mnoho duchaplnych uchazecu zkousky neudelalo, nebot nebyli zkratka dobri v onavovani anebo byli zkratka. Rychlohonka byl jeden z velitelu O.G. Nikdo neprekonal jeho rekord v rychlosti, jenz cini 35 sekund.
         Tuz jsem sedel s rychlohonkou na vezi a koukal se kolem sebe. Najednou si rychlohonka rozepl zip od kalhot, zamhouril oci a byl ztiha. Zbystril jsem, protoze jsem nikdy nevidel rychlonozku s takto zaseknutym pohledem. Ziral presne na me. Z niceho nic se zhluboka nadechl a moudre prohlasil: " Pica vole sem se z tim zkurvenym jitrocelem sjel do nejvetsich hoven, hej pod si vyhonit pero, treba to bude lepci". Nevedel jsem co rict. Trochu jsem se stydel, nebot jsem byl teprve novackem v O.G. a nechtel jsem se utkat s clovekem takovych zkusenosti. Nez jsem se ale nadal, rychlohonka mi nastrikal mrdku primo do xichtu a bylo po prdeli. Oci sem mel slepene a smrdel jsem jak savo... Nevedel jsem co delat, a tak jsem se podival na rychlohonku, ktery si prave utiral zbyvajici ejakulat do ponozky. " Na co kurva cumis?", prohlasil rychlohonka", "na vole sundej si ponozku a utri tu mrdku do toho". A tak jsem si sundal ponozku a zacal do ni utirat ejakulat. Obdivoval jsem Rychlohonkuv grif, ktery dokazal veskery ejakulat sejmout jednim tahem ponozky a pokousel se ziskat co nejvice novych zkusenosti.
          Rano jsem vse povedel svym kamaradum a ejakulat jsem si z obliceje neumyl dalsi tyden, nebot jsem byl hrdy, ze jsem mel tu cest byt doslova po boku nekomu tak dobremu, jako Rychlohonkovi
       
napsal/a: houbalar 23:06 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

nocni.cteni 05.06.2007 00:14:44

Ani nevím proč, ale vybavily se mi fotky malého roztomilého koťátka s nápisem: everytime you masturbate, God kills a kitten. Rychlohonka je urcite nesmirne kruty clovek.