UTRPENI SLEPIC

13.Červen 2007

Myslite si, ze jde o legraci?

 

-        Kazdy den se v CR vylihne 42 000 kusu vajec.

-        Podle dosavadnich vyzkumu od roku 2003 spolecnosti VSUDse slozka C45 objevila ve vice nez 30% zkoumanych vajicek. Za predpokladu, zeslepice snese 3 vajicka tydne muze trpet az 5000 slepic palenim analnich prostoru. Globalne se muze jedna onekolik milionu TYRANYCH slepic.

-        Vedlejsi ucinek C45 je take nadmerna cinnost tlustehostreva, jehoz vysledkem je vetravost. Na zemi zije pres 85 000 000 kurudomaciho. Je znamy fakt, ze vetry se podileji na pusobeni slenikovehu efektu(napr. ovce zpusobuji nejvetsi poluce ovzdusi na Novem Zelandu). Kur domaci se zatimpodili jen z male casti, ale jeho postaveni porad roste!!  

-        VYJADRETE SVUJ NAZOR A REKNETE NE!

CO JE C45. CARBOHYDRONIKUM, izotropnianorganicka latka ziskavana  ze zbytku upravenehochmele, ktery vznika pri vyrobe piva. Nadbytek teto latky je predevsimpredevsim v Evrope a Severni Americe, kde je pivo oblibenym napojem. Muzeme bytradi, ze ve vychodni Asii neni pivo tolik rozsirene, nebot nejvetsi pocet kurudomaciho se chova prave tam. Teprve az ve 21.stoleti se zacala latka C45pouzivat pro krmeni kuru domaciho, protoze se zjistilo, ze ma velky vliv navyrobu vajicek. C45 snizuje koncentraci bilkovin a tuku ve vajicku, takzemolekuly jsou dale od sebe, coz ma za vysledek vetsi objem vajicka s tenciskorapkou. C45 take zpusobuje chaoz v usporadani nervovych zakonceni, takze povylyhnuti ma mlade spatny spoj mezi obehovou a dychaci soustavou a muze dojit kuduseni. Tohoto jevu jsou si nastesti farmari (pouzivajici C45 jako soucastslepici stravy) vedomi a tak tyto pouze vajicka prodavaji nebo konzumuji. Vedcise castokrat obavali na mozny negativni ucinek C45 pro cloveka, dlouholetyvyzkym Britskeho vedeckeho tymu SCHEZL ale zatim nic neprokazal. Jediny, ahlavni, prokazany fakt je palciva bolest slepic pri lihnuti vajec. Snasenivajec patri ke kazdodenimu zivotu slepic, ktery uz I tak neni jednoduchy (vpodminkach ktere maji) a ted navic je jeste boli snaset vajicka, kvuli jejichvetsimu objemu. Tato stranka BOJUJE ZA PRAVA TECHTO SLEPIC, protoze lidinemohou se zviratama zachazet jak s bytostma bez dusi. ANO I SLEPICE MA DUSI!.

JAK POZNAM, ZE VAJICKA, KTERA SIKUPUJU BYLY ZISKANY S POUZITIM LATKY C45?

Konzument si musi poradneprohlednout obal vajicek. V Evrope je jiz vetsinou na krabickach oznaceni C45, V Zapadni Stredni Evrope (CR, Severni Rakousko, Zapadni Polsko)se s nim setkame zridkakdy (ovsem v centralni a vychodni Evrope uz vubec ne).Vyrobce ovsem pritomnost latky C45 musi uvest, takze ji castokrat najdete veslozeni nebo jako samostatnou vetu (“…vyrobek obsahuje latku C45….”)

PROC BYCH SE MEL LATCE C45VYVAROVAT?

C45 zpusobuje skoro kazdodenni bolest a utrpenimilionum slepicek po celem svete, ktere BOLI ANALNI OBLAST po kazdem snesenivajicka. Pouze my, lidi kteri si vajicka kupujeme to muzeme zastavit. Pokud siod farmaru nikdo nebude vajicka kupovat, prestanou slepicky krmit latkou C45.Myslite si, ze jsme ideologicti? Mozna, ale alespon DAVAME NAJEVO SVUJNESOUHLAS


napsal/a: houbalar 20:11 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Plisnak 14.06.2007 22:41:29

zcela souhlasim s autorem, C45 je opravdu nebezpecne