Nečisté povahy

"Muj spoluzak jel minuly ctvrtek v metru poslouchal hudbu a jakmile muzkoncila pisnicka uslysel jen "chcipni ty bila devko" a uz ho mydlili,byli 4 a bylo jim kolem 26, lide se ho samozrejmne nezastali a kdyzodesli a on tam v kaluzi vlastni krve lezel jedna barbinka dokoncepodotkla "no fuj to je hnus" , tenhle kluk se mensin vzdycky zastaval,mel rad multikulturu ale po tomhle dovolim si rict nevdecnem zazitku serozhodl jednat a pridal se k NS black..
A ja se vas ptam:
Proc jelitujete? Proc se jich zastavate, kdyz vam mlati rpatele rodiny, kradoupenize a bojite se kvuly nim jit v noci po ulicich?
"

Takhle zněl text diskuze, měl jsem zájem zjistit názor lidí i romů na to co se denno-denně ma našich ulicích ve dne, v noci děje.
Především chci poděkovat slušným přispěvatelům, že se nebáli svůj názor říct (přeztože se tam potom vyskytl jeden násilík vyhoržující všem bílým)

"takže večer zmaruju hned nakyho byliho zmrda jenom kvuly vam takže serus"

Sečteno podtrženo to o čem jsem mluvil a to na co jsem chtěl poukázat se potvrdilo, lidé se s tímto setkávají denno-denně, každý to ví, každeho to obtězuje, každý se toho bojí ... přezto všichni s tím tiše souhlasí

Zamyslete se nad tím, komu vlastně ubližujete když to přecházíte ... a ještě dál když odsoudíte ty, které takové lidi mlátí
Jsem rád za každého bílého který si řekne TOHLE SI NENECHÁM LÍBIT, NENECHÁM SE ZAHNAT STRAŠÁKEM RASISTCKÉHO RAZÍTKA a naopak za každého černého, který si uvědomí, jak správně žít a pracovat, to co jsem zde řekl nádherně vystihla jedna slečna..

hodnej_dablik
Ja se jich rozhodně nezastávám, vím že je pár slušnejch romů, kterýjsou mnohdy čistotnější než kdekdo z nás, ale těch je opravdu málo,proto dělím tuto menšinu na dvě skupiny: Romové, lidi se kterými by miani nevadilo bavit se a cikáni, hnusná podřadná rasa, která rabuje,krade a mlátí moje známý, kteří naneštěstí bydlí v jejich blízkosti.Nenávidím tyhle hajzly a proto říkám... Stříet tuhle podřadnou havěťpro kterou je hrozná sranda ubližovat lidem který z nich maj strach...

Mrzí mně, že se bojíte a trápí mně, že to přecházíte..až někdy uvidíte bílého a černého jak se perou, rozmyslete si koho se zastanete ... jsme tady přeci doma!

Informace

  • PageRank

Poslední návštěvy