Ošklivé ženy

Je starým známým pravidlem, že čeho je hodně, to do sebe stáhne hodně lidí, typická ukázka je éra mého mládí mrkacích panenek a panenek Barbie. Tehdy byla Barbie ideálem ženy a popravdě i vetšiny dnes dospělých dívek, v televizi a jiných médiích jsme mohli vidět půvabné dívky a ženy ukazující své nejrásnější partie.
Pak se stala změna, kvůly negativnímu důsledku této propagandy média vychovaly generaci anorektiček  a bulimiček.
Tak se řeklo DOST naše další strategie bude propagace zdravé krásy (kdysi pouze kampaň DOVE), říkáte si, to je ono teď konečně dojde těm náctiletým, že ta hubená panenka Barbie nebyla smyslem života, že jsou i jiné hodnoty ... ale páni manažeři, vy jste zapomněli, jaká naše generace je.
Stalo se to, že si dívky neuvědomily, že krása není vše a že je potřeba nejen se dobře vypadat ale hlavně se dobře chovat, ne pouze si jako ideál vybírají ony "tuctové" ženy.
Myslím že je to škoda chápu, že propagování intelektuálek, kterých smysl života není pouze být IN a Coca-cola, které ví že krása a bohatství nejsou vše a rozhodně nechápou spojení "Emancipovaná žena" jako žena pohrdající muži, není v dnešní době mediálně prodejné a slyšitelné.
Měl by tu být kompromis mezi přirozenou krásou těla a ducha, ale to bych toho chtěl asi po panech manažerech moc.

Zamyslete se nad tím a teď hlavně mluvím k Vám ovlivnitelným co obdivujete slečnu Paris a "návrháře se jménem" ... zamyslete se nad tím, jestli to jak žijete, podle nečího diktátu ať už módy, nebo vzorců chování ať už z médií nebo z okolí, je správné a jestli skutečne potřebujete onen "obdiv z okolí" v podobě dvouvteřinového gesta.

Vše máte v rukou pouze Vy ... svůj život i jeho smysl

ne vzdy je to v zajmu mody- myslim tim anorexii a tak podobne, ale jinak si to definoval naprosto presne.. pekny blog.. :)

pravda....ae buďme upřímní...kolik lidí si to uvědomuje?

Kazdeho neco ovlada,kazdy ma do urciteho veku potrebu nekam patrit a byt jako nekdo jiny..Ja sama bych na anorekticku nesahla..A ne vzdy porucha prijmu potravy prameni z modniho diktatu..

Smrt Paris a podobnym dilinam!!!!!

Přidej komentář

Informace

  • PageRank

Poslední návštěvy