Would you like rather the American dream

Pokaždé když si zapnu televizi popřípadě rádio, slýchám tu samou pisničku a krásne a svobodné Americe a zlých Arabech a Iráčanech vždy mně to trošku zaboli, nedávno jsem ale přehodnotil svůj postoj a vztah k Americe až dodnes, kdy se u mně vyvynula vyslovená antipatie vůči tomuhle Impériu.
Tenhle článek neni provokativní, pouze jen poukazuje na to, jak dopadají lidé, kteří nesouhlasí s tzv.
"Americkou morálkou" ... nazývat to provokací je stejná krátkozrakost, jako nazývat provokací řeči o svobodě, či o nedokonalosti demokracie.
Pokud Vás to nezajíma zavřete to, pokud Vás to zajíma, shlédněte to.
Názor si udělejte prosím sami.

Pokud jste došli až sem, jediné co můžu Vam podekovat a jeste jednou rict to, co asi budete slychat casteji "Zamyslete se nad tim jestli cukr a bic je to nejidealnesi, zatim stale mate moznost volby"
Ameriku nedelaji Idee ameriku delaji Americane a Americane jak vime jsou z drtive vetsiny utecenci (pristehovalci).
At je svatá válka jakkoliv krutá, jedno nikdo neokecá Arabové ať jsou jakkoliv krutí volí pro nepřítele rychlou a důstojnou smrt co se týče jeho postavení ať se podíváte na jakékoliv video vždy to měl rukojmí za či vězen sebou rychle chvíli zavázané oči, vysvětlení proč to dělají, omluva a pak konec.
A myslím že i k Vám se doneslo jak popravují své nepřítele Američané, mučí je nechají je ležet ve směsi vlastních výkalů a krve, několikrát je znásilňují a vyslověně ponižují, jejich smrt trvá až několik dní a jejich vysvětlení?
"Mají na to od boha právo je to posmta za spoustu nevinných kteŕí padli 11.9"
Přijdou Vám lepší než Iráčané a Arabové? Přijdou Vám jako ten Civilizovaný Svoboný národ který už "vyrostl" z přežitků 19. století?Přeci na tom Amerika stojí, na svobodě každého Amerického občana.
Přijde Vám když lynčují "Arabské" Američany (Araby s Americkým občanstvím), že svou ideu o svobodě pro každého voliče plní?
Myslím, že Amerika ať už se jí stalo cokoliv nemá právo takhle nedůstojně zacházet s jakýmkoliv člověkem proti jeho vůli.

Je jen na Vás co chcete slyšet.
Je jen na Vás co s tím chcete dělat.
Je jen na Vás jak se k tomu postavíte.
Je jen na Vás pro co se rozhodnete.

Amerika, vládá se snaží ukázat obyvatelům jak zatočí s "nebezpečím" hm...a to vše s vlajkou "svaté" ameriky v pozadí, která své obyvatele má ráda a vždy je ochrání jen aby jejich rodiny mohli dál chodit do fast foodu, sledovat televizi a dál blahodit této velkolepé demokracii...Taky vám to připadá povědomé?

Opravdu si myslíte, že kdyby všichni američané byly tací dobytkové a vyvrhelové jak tu píšete že by se vůbec tyhle záběry a fotky dostali ven?? Pokud budete chtit měnit svět podle vašeho názoru tak budete stejní jako oni... Nesympatizuji se vším co dělají ale také vše nechci odsuzovat ... to co je na těch záběrech není Amerika to je demence jednotlivců.. vzpomente na má slova az kvam nekdy treba v metru prisedne Rom a vy budete citit tu nehut ho vedle sebe mit pak se zamyslete co pisete.. a tak jako ma kazdy pravo na nazor tak i ja jsem sem musel neco napsat preci.. for Cajda Weilova forever CORFEUS

Dobrý. Chytrej kluk.

Myslim ze my tem amikum jeste ukazeme co je to spravedlnost!!!;-)

Amerika se vždy projevovala jako bezohledný národ dobytků a vyvrhelů. Proto mě tento článek silně potěšil. Jen tak dál.

Přidej komentář

Informace

  • PageRank

Poslední návštěvy