Můj život ..prostě a stručně láááska a láska......
Publikováno: 21.Prosinec 2007
v 12:44

Kategorie: příběhy

Autor: jirinkaaa123

komentáře (0)
Mrzí mě to..................... | příběhy
Me je to tak lito......Kazdy den se hadam se svim klukem a uz toho mam dost je to sice pitomost ale on si neuvedomuje jak moc mi tim ublizuje ....:(


Z nicehonic si chodi pozde vecer venku a me nechava samotnou doma v posteli vraci se az za hodinu nemluvi semnou a je na me zlej!!

nechapu jak jsem se mohla zaplict s takovim debilem....jako je on....

snad jednou pochopim a ni nevim porc tam tedy s nim jsem ja jsem mu neublizila....mozna tim ze jsem mu jednou roztrhala trycko z nervu ale to je vse tak si stale pokladam otazku proc je na me takovi proc si nekdy neuvedomi ze me jeho slova boli???


nejlip asi udelam kdyz budu od nej daleko pryc abych uz mela pokoj miluje me tehdy kdyz mu je hej!!a kdyz mu je zle tak me nemiluje takovou lasku ja nepotrebuju a myslim si ze ani jedna z nas holek......by tohle nemela za potrebi to nikam nevede hadky usmireni a stale do kola koho to ma pro Boha bavit???mrzi me ze se na me zlobi za neco co jsem neudellala a ma matka mi ted nadava ze jsem blazen ze si neotevru hubu a nereknu mu vsechno do oci .....hlavne ze s ni drzkovat umim a ma pravdu jenze nevim zda ho stale miluju.... neco tam je ale uz to uvada a az to spadne uplne pak si teprve oddychnu mám toho doooooooooost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: jirinkaaa123
Region: Teplice
O mně: jmenuji se monika mám jednoho syna moje srdicko a i svoje stesti ktere sem nasla proto¨nehledam nikoho ale kdyby kdokoliv chtel napsat rada mu odepisu .... piste budu ráda pokud te zajima vic napis ....jsem taky normalni holka nesnasim namysleny lidi nevi
Můj profil

Poslední návštěvy

Posvi (1x)

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE