Můj život ..prostě a stručně láááska a láska......
Publikováno: 10.Únor 2008
v 12:04

Kategorie: příběhy

Autor: jirinkaaa123

komentáře (0)
Štěstí??? | příběhy
Tak nejak premýšlím proc nemam v nicem stesti...proc mi nikdo nepreje jen to dobré??je to snad protoze preji já všem zlo???!!!

uz nevim co stim v hlave se mi hromadi spoustu veci stale premyslim jak vlastne ten zivot chci zit...ja vim je mi 17....a ted kdyz uz ziju u sve matky mi chybi ta volnost kterou jsem mela kdyz jsem doma nebyla.....nevim asi se mi nedari s toho duvodu protoze si stale rikam co kdyby ..............a co kdyz ........a takhle............!!!!!

proste mi jde jen o to aby mi uz nikdy nikdo neublizil protoze to moc boli snad nekdo vi jak laska boly a jak tesce se rány hojí....nemohu poprít ze mi opravdu stále chybí protoze ja jsem, byla zvyklá a myslim si ze uz nikoho jinneho nehledam ....uz ne!!!!!on byl a vzdy v mem srdci bude....skoda ze jsem to tak moc vsechno zvorala....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

clovek pochopi mnohdy tolik veci jenom kdyz to nejcennejsi v zivote strati pak pochopi jak moc pro nej to stesti znamenalo a ja vim ze bez nej s nikym stastná nebudu.............casem se bolest zahoji casem vse zapomenuto bude ale kdy??uz je to taká doba a já ho stále mocinky miluju!!!!!!

Snad jeste existuje nadeje nebo osud který zaruci ze mi dva budem opet s polu protoze si myslim ze i kdyz poslouchá svou rodinu vic nez me budem s polu!!!!!mocinky se mi stýská !!!:(

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: jirinkaaa123
Region: Teplice
O mně: jmenuji se monika mám jednoho syna moje srdicko a i svoje stesti ktere sem nasla proto¨nehledam nikoho ale kdyby kdokoliv chtel napsat rada mu odepisu .... piste budu ráda pokud te zajima vic napis ....jsem taky normalni holka nesnasim namysleny lidi nevi
Můj profil

Poslední návštěvy

Posvi (1x)

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE