Jdu se zahrabat=)   20.Prosinec 2006


... Už mě to sere ... Dělám každýmu jen kreténa (kromě dwou osob...na který nedám nikdy dopustit) ... Už je dost!!! Budu pomáhat jen těm co si to zaslouží,co mi zato stojí a hlawně těm co pomáhají mě! ... Ostatní jděte do prdele...fakt mě to už přestalo bawit!!!Je mi na blití z toho,když každej wečer přemejšlím o lidech o rádobykámoších o tom co pro mě kdo kdy udělal...wyslechl mě někdy někdo z Wás(ptám se jen těch "kámošů")když mi bylo blbě??? Ptáš se mě někdy co mě trápí??? Snažíš se mi někdy pomoct,podržet mě??? Wstupte si do swědomí a pak mi odpowězte!!! Copak jsem na swětě jen proto abych pomáhala??? Nestojím snad zato aby i mě někdy někdo pomohl?Nebo se snažil mě aspoň wyslechnout? Newím jestli mám kwůli tomu břečet nebo rozbíjet nějaký wěci o zeď...wím jen to,že mě to děsně sere a nejen sere ale i bolí!!!

Ale Wám je to stejně jedno...

Tak nic,radši nic...Seru to už...ROZHODLA JSEM SE ZAPOMENOUT!!!Zapomenout na rádobykámoše který jsou mi akorát tak na obtíž a pro mě jsou celým swětem a já pro ně neznamenám nic...Tohle ne takhle dál už nehraju!!!Bude to těžký ale nějak to zmáknu,hlawně mě nechte na pokoji,nepište mi,newyhledáwejte mě!!!

Sbohem loučím se bylo mi "ctí" ale wyužíwání je konec... Najděte si někoho jinýho nějakýho jinýho debila co se půjde z Wás posrat tak jak jsem to dělala dosud já...

*K*O*N*E*C* napsal/a: kacena07 20:44 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář