13.Říjen 2009
1x-upravováno

Kde jsou ty časy . ..

Kde jsou ty časy kdy jsem mohl zabít vlastního bratra kvůli tomu, že mi ze zahrady kradl dva roky poměrně velkou spoustu zeleniny a stejnou dobu znásilňoval mou ženou a psychycky jí týral a ona se bála mi to říct..... A protože to byl velmi špatný(zlý,násilný) člověk a nikdo ho neměl rád a ani rodiče ne, tak to nikomu nevadilo, spíše byli šťastní.  Nemůžu uvěřit, že dnes by mi to někdo zakázal. A nebo když jsem viděl někoho jak zabil mého bratra tak jsem tam pak s krumpáčem přiběhl a toho vraha jsem zakopal (do země).
V případě toho vraha nebylo nutné nijak dokazovat, že to byl právě on,kdo mi zabil bratra, protože my jsme v tý vesnici byli všichni dobří lidé a měli jsme mezi sebou něco co špatní lidé mezi sebou nikdy nemohou mít, a to důvěru. To byl život prostě úplně v pohodě, všichni jsme si pomáhali a všechno jsme si dělili, někdy někdo pracoval dýl a pak přinesl dřevo všem a v tom jsme se střídali. Nikdo se nestaral o to, jaký hmotný majetek máme a když nám ho chtěl někdo ukrást tak jsme ho poslali nahého a svázaného po řece,kde ve vzálenosti 100 kilometrů všechny sousední vesnice věděli, že ten člověk udělal něco špatného, a věděli, že ho svázala naše vesnice, protože naše vesnice dříví a klády štípala vlasntím způsobem jako nikdo jiný a tak nás bylo možné poznat. A když takový člověk míjel po řece svázaný na kládách sousední vesnici tak se mu obyvatelé smáli, a hlavně děti, kterým, pak mohli rodiče ukázat, jak to dopadle, když člověk udělá něco zlého. Byla pak sranda pozorovat někoho, když takhle míjel naši vesnici, protože kradl v sousední vesnici nad námi. V případě kdy se jednalo o znásilnění takový člověk naši vesnici svázaný na kládách nemíjel, protože byl okamžitě za tento čin zabit.
Dobří lidé si věří, špatní lidé si věřit nemohou.... jejich smůla..  .. .
Pro upřesnění, je jasné,že v mém současném životě(cyklu) jsem takovou možnost nikdy neměl a takovou situaci jsem nezažil(ani nemam ženu(manželku)). Píšu to proto,že si vzpomínám na mé předchozí existence někdy z dob několik stovek let nebo pár tisíc před začátkem mého současného života(cyklu). Tu možnost vzpomenou si na to mám proto, že má současná existence nehmotná(duševní) tu dobu zažila, ta v tu dobu skutečně existovala. Mimochodem... existovala dlouhou dobu před tím a bude i po tomto současném cyklu,kdy skončí má současná existence hmotná.
V tu dobu totiž neexistoval nikdo kdo by vám říkal jak se máte zachovat(co smíte a nesmíte) k někomu kdo vám strašně velmi hodně ublížil a pokud jste se rozhodli a učinili správně, lidé k vám přišli sami od sebe a řekli, že jste se rozhodli správně,a že je dobře,že jsem udělal to co jsem udělal, což vám potvrdilo, že ten čin nebyla špatná věc. Přesněji tedy byl to špatný čin pro dobrou věc a to je důležité si uvědomit, protože jen takhle může dobro přežít. Dnes se toto pravidlo pro zachování dobra obrovským způsobem porušuje. Tedy dnes nesmíte udělat jakoukoliv hmotnou špatnou věc,díky které by přežila nehmotná věc dobra. (Protože je to přeci špatné,dělat špatné věci....) A tak ti špatní lidé dělají dobré věci,kvůli tomu,aby přežilo nehmotné zlo.(Nejčastnější důvod je nabývání hmotného majetku) Takže! dobří lidé jsou nuceni dělat hmotné špatné věci,kvůli tomu,aby přežilo nehmotné dobro a musejí to dělat kvůli tomu,že ti špatní lidé jim dělají špatné věci,protože to těmto špatným lidem přináší hmotný majetek a hlavně radost! kvůli tomu,že nám nějakým způsobem ublížily.
Naopak,pokud chce špatný člověk získávat hmotný majetek, tak používá dobré věci hmotné pro to, aby to přineslo špatný skutek nehmotný (tedy okrádání dobrých nevinných lidí) a tím získává majetek hmotný (peníze). Špatný člověk nikdy nebude používat dobré věci hmotné k tomu, aby to přineslo dobré věci(existenci) nehmoné. No v praxi se to projevuje velmi nebezpečně...... Totiž když příjdete k člověku dobrému a špatnému tak oba se usmívají a chtejí pro vás dobré věci hmotné. Ovšem jeden z nich tímto vytvoří dobrou existenci nehmotnou a jeden z nich tím vytvoří špatnou existenci nehmotnou(zlou,nepěknou, na nic, pro zlost, neuvěřitelně zlou-špatnou, k neuvěření,k nevíře). A když tahle existence přichází přímo do vašeho života, měli by jste dávat pozor, se kterým člověkem se budete chtít kamaráit. Tito lidé se totiž neliší svou exitencí hmotnou, ale nehmotnou a tu budou chctít dát do vašeho života. Takže ten, který je dobrý, disponuje exitencí nehmotnou dobrou, tak vám ji bude chtít dát.(Protože je to dobré a dokonce to chce i Bůh,abychom to dělali) A ten, který je zlý-špatný, disponuje exitencí nehmotnou zlou-špatnou, a bude vám ji chctít do vašeho života taky dát. Je ale zvláštní, že když přijdu k člověku, který v životě disponuje špatnou existencí nehmotnou(kterou dává ostatním lidem) a chci mu do života přidat ještě víc existence špatné za pomoci existence nehmotné i hmotné tak se mu to nelíbí.....  
Protože,
když přijdu k člověku, který v jeho životě disponuje(má) existencí nehmotnou dobrou a dává jí lidem kolem sebe(za pomoci existence hmotné i nehmotné) a budu mu chtít do života taky přidat ještě víc dobré existence nehmotné tak má radost, což by mohlo znamenat,že je to dobré..:)
Proto jsem se divil, protože když dám dobrému člověku něco dobrého co už má ve svém životě tak by měl mít radost,protože je to dobré.
A když jsem dal zlému člověku něco co už má ve svém životě (zlo-špatnost) tak by měl mít taky radost, protože tím jeho život naplňuji a pomáhám mu. Ale bohužel, špatnému člověku který vede zlý život neudělá radost když mu s tím pomůžete a dáte mu do života ještě víc zla.
Takže!
Dobrému člověku nevadí dát mu do života něco dobrého.
Zlému člověku vadí dát mu do života něco zlého.

Ale jak to . . . ? :-D Vždyť dělám stejnou věc, dávám mu do života to co už tam má a s čím naprosto v životě počítá s čím běžně souhlasí a na čem jeho život normálně funguje. A jak to, že dobrému člověku to udělá radost, a zlému člověku to neudélá radost.. ? .. . . . . .
Z toho plyne, že na zlu je asi něco zlého . . . . . ..  
Protože člověk nemá radost, když se mu dějí neradostné (špatné) věci (hmotné i nehmotné)
To je naštěstí definice,díky které lze rozeznat dobré a zlé lidi.
V existenci nehmotné:
To by mělo znamenat, že každému člověku nevadí příjmat dobré věci, a všem lidem vadí příjmat zlé věci.
A dobrým lidem nevadí rozdávat(vysílat,roznášet,dávat) dobré věci.
A zlým lidem vadí rozdávat dobré věci.
A zlým lidem nevadí rozdávat špatné(zlé) věci
A dobrým lidem vadí rozdávat zlé(špatné) věci.

Takže dobrý člověk chce pro sebe dobro a pro ostatní lidi taky dobro
A zlý(špatný) člověk chce pro sebe taky dobro, akorát ale pro ostatní lidi zlo (a špatnosti)
(Tím,že to dělá, zlý člověk získává dobro, ale jen pouze v existenci hmotné! V existenci nehmotné totiž není možné získávat dobro za pomoci zla. To je náš moment, kdy si můžeme uvědomit, že existence hmotná není stejně dokonalá, jako existence nehmotná. A je třeba se tomu přizpůsobit) Od chvíle kdy platí, že existence nehmotná je hlavní a základní a existence hmotná je její nedokonalá kopie.- Stejně tak platí, že živá existence špatného-zlého člověka je namířena k rychlému(nebo špatnému) konci, protože se zaměřil k získávání majetku tam, kde je to jeho hlavní(nehmotné) existenci k ničemu...(protože hmotná existence nenahradí existenci nehmotnou) A tak svůj život nemůže dosvést ke zdárnému konci a až mu jeho hmotná existence za krátko nezdárně zkončí, bude snažně prosit Boha, aby mu dal ještě další šanci v podobě existence hmotné (živé).  Totiž jedním z účelů živé existence lidské je, nabývat dobrý majetek(být dobrý člověk) a těšit se z něho společně s ostatními kamarády(lidmi). Mnoho lidí si definici dobrého majetku vykládá (chápe) jinak-odlišně a není se čemu divit, když pro každého člověka je životní majetek odlišný.. :-D Naštěstí v tomto ohledu máme všichni jedno společné. Všichni chceme dobrý majetek. A ne zlý, nebo špatný. Naneštěstí pro špatného člověka platí, že do svého života dává dobré věci(majetek) za pomoci nehmotných špatných věcí, kterými vytlačuje ty dobré z našeho života a pak si je bere pro sebe. Když mam kýbl plný modré vody a špatný člověk chce mojí modrou vodu, protože on jí v kýbli nemá tolik co já tak vyleje svojí červenou vodu do mojeho kýble s modrou vodou a tak moje modrá voda vyteče ven a přichází do jeho kýble. Někdy se jeho červená voda smíchá s mojí modrou vodou a vytékají společně a tak špatný člověk získává modrou vodu v poměru třeba 8ku2 (80 procent), ale jemu to vůbec nevadí, on je rád, že vůbec někde může modrou vodu získat. (Teoreticky ty vody spolu vytékají jenom společně,protože se zamíchají a vytékají společně.) A když oděmě získává modrou vodu i kydyž třeba s dvacetiprocentní ztrátou tak jsem pro něj stějně zdroj modré vody.Pokud bychom měli být přesní tak každý člověk má v kýbli modrou i červenou :) A ti co mají dost(víc) modré nechtějí červenou a ti co mají dost červené chtějí modrou,protože to je moudrá rada Boží, která napovídá, mějte všichni ve svém kýbli modrou a buďte šťastní.. :)
Když jsem tedy dobrý člověk a mám dobrý majetek nehmotný i hmotný a nedobrý člověk chce můj majetek hmotný tak já mu ho přece nedam.(V takovym případě když naleje červenou vodu do mojeho modrýho kýble tak mu vyteče červená a on začne hledat jinej,protože nevytekla modrá) Takže jestli chce můj majetek hmotný musí mi nejdřív brát můj dobrý majetek nehmotný a měnit ho na nedobrý majetek nehmotný, takže se uvolní dobrý majetek hmotný a ten si pak vezme. (To je chvíle kdy z kýble vytéká modrá i červená nebo jehom modrá) Jakmile vyteče včechna modrá (dobrá) tak jí budu muset někde hledat zpátky a sám se stanu tím, kdo z ostatních kýblů vytlačuje(vylívá) modrou,(za pomoci červené,kterou mi tam někdo dal) kterou sám nemám. Tyto problémy vznikly,protože někteří lidé chtěli více majetku než je přirozené(než jim dal Bůh) a když hmotné zákony neůmožňují víc majetku získávat tak ho začli získávat pomocí ostatních lidí tím, že jim ho začli krást.
Taky tyhle všechny problémy by se daly zrušit, kdyby lidé dodržovali jednu krásnou Boží definici, která funguje s ideální účinností 100 procent a to: Nedělej druhému to co nechceš,aby druzí dělali tobě.
Takže když mi někdo zlomí ruku tak chce, abych mu jí taky zlomil. Protože jsem normálně zvyklej, že když mi někdo udělá laskavost, tak já mu jí taky dám :) To je pro mě obvyklá situace, někdo mi udělal něco dobrého tak já mu to taky udělám, protože taky chce, aby mu někdo udělal něco dobrého,proto mi něco dobrého dal. Dávat si dobré věci a oplácet je je dobrá rada Boží, která tvoří radost.  A jak to, že když mi někdo dá něco zlého, tak to nechce zpátky ? Taky bych mu to rád oplatil, aby měl  radost. Proč by to jinak dělal ? To nedává logiku.... To se nedá pochopit...  Dneska je mnoho lidí kteří kolem sebe roznášejí zlé a špatné věci(a tak pro sebe kradou dobro a majetek), ale jsou opatrní. Používají k tomu existenci hmotnou i nehmotnou, ale jen takovou ,která má stejnou vlstnosi a to,že není vidět. Tudíž v existenci nehmotné není vidět všechno a v existenci hmotné není vidět jen něco. Proto jsou opatrní. V existenci hmotné se pro vidění používají oči. A v existenci nehmotné se pro vidění používá vědění(vědomí,informace,uvědomnění). Takže špatní lidé vás mohou okrádat o majetek hmotný i nehmotný(a dělat z vás špatné lidi) jen podle toho(v závislosti na tom;za pomoci toho) co není v hmotné existenci vidět a současně podle(v závislosti) toho co ve vaší nehmotné existenci(duši) neexistuje-- tedy vídíte jen to co víte a to co nevíte nevidíte, protože v existenci nehmotné se pro vidění nepoužívají oči(protože tam neexistují), ale používá se vědění(informace). Tady u nás v Čechách jsem byl překvapen jak mistrně se daří špatným lidem používat těch málo neviditelných hmotných věcí, pro uskutečnění špatnosti nehmotné. A to ještě když máme k dispozici nehmotný internet, kterému se daří nahrazovat hmotnou existenci takže špatní lidé mají o mnoho více možností, jak špatnosti realizovat. Internet je mimochodem obrovským přínosem pro uskutečňování dobra a taky zla.
A jak to vypadá dneska,... ? patnáctiletá holka zlomí feťákovi ruce, protože se večer v nějaký osamocený uličce před nim musí bránit, a lidé jí posadí do vězení, za to, že nechtěla, aby ji něco udělal. Nebo, k tomu, abych mohl žebrat o jídlo, potřebuju povolení????????????????????????!!!!!! No to je blázinec......

Opravdu velmi jsem byl překvapen, když jsem z jistil, že v mém současném cyklu(životě) neplatí zákon oko za oko,zub za zub a to mě rozčílilo!!!!!!!!! Vždyť bez tohoto zákona se naše společnost stává rájem pro zlé(špatné) lidi, kteří mohou dělat špatné věci, bez toho aby se jim špatné věci zpět vrátili. Neplatnost tohoto zákona zakázala přímý projev špatné nehmotné existence do špatné hmotné existence a lidstvo se snaží špatný skutek hmotný přeměnit na špatný skutek nehmotný, který se nazívá trest. Tím se snaží přeměňovat-napodobovat existenci hmotnou v existenci nehmotnou, což je tak velká věc, že by ji mohl dělat snad jenom Bůh a dokonce k tomu ani neexistuje příklad, kterým bych mohl vysvětlit, protože jediným přikladem,kdy bůh spojuje-napodobuje existenci hmotnou a nehmotnou je v existenci živé,kdy pro existenci nehmotnou mistrně vytvořil existenci hmotnou, ale nikdy to neudělal naopak, jak se to směšně snaží udělat hloupé lidstnvo. Ano, jestliže se lidstvo snaží napodobit špatný skutek hmotný a přeměnit ho na špatný skutek (trest) nehmotný, tak může vždy jen selhat, protože tím se porušuje zákon mezi existencí hmotnou a nehmotnou, tedy, že existence nehmotná řídí a ovládá existenci hmotnou. U dobrých lidí je to tak vždy a je to normální radostní zákon, co mi uděláš udělám ti také ať máš radost, a já pak taky budu mít radost, a můžeme mít radost společně a budeme šťastní. U dobrých lidí to takto funguje proto,že si dělají dobré věci!!!!!!!! A je to ta nejkrásnější věc na světě, dělat někomu radost, abychom byli šťastní. V takovém případě je zákon oko za oko, zub za zub, to nejradostnější co nám mohl Bůh dát :) Zkuste si to představit, jestliže při nehodě ztratím svůj přední zub, tak můj přítel(kamarád) mi dá svůj zadní zub, který se obrousí tak, aby mohl být použit ve předu. A já mu pak někdy když bude mít nehodu dám můj prst z nohy, který se geneticky upraví tak, aby mohl být použit na ruce a můj kamarád tak mohl žít normální život. Mě přeci ten prst, který na noze nebudu mít nevadí, že tam chybí. Dal jsem ho kamarádovy a to mi dělá velkou radost.
No......... Tenhle zákon vnikl, díky dobrým lidem, kvůli nedobré existenci hmotné, kterou dělají nedobří(špatní) lidé. A to právě kvůli tomu, že když mi někdo vypíchne oko, tak já mu ho můžu taky vypíchnout, abych mohl zase normálně koukat oběma očima a tak je to v pořádku nic špatného jsem neudělal a tak se mi nic nestalo. Takže když mi někdo udělal něco špatného tak za pomoci jeho hmotné existence živé, jsem tu špatnost mohl vrátit do původního stavu a můj dobrý život opět mohl pokračovat díky zákonu oko za oko zub za zub. Ten špatný člověk pak neměl jedno oko,protože ho vypíchnul mě a to je v naprostém pořádku. Zákon oko za oko,zub za zub platí pro existenci zlou (špatnou). Pro zlou existenci platí, že je převážně hmotná. Pro dobrou existenci platí, že je převážně nehmotná a když jsem v ní před chvíli použil zákon,který funguje pro hmotnou existenci tak to vypadalo pěkněě divněě *rofl* :-DDD  Zákon oko za oko,zub za zub platí pro hmotnou existenci všude tam, kde se vyskutuje zlo a špatnosti (Ďábel) v hmotné podobě a díky tomu jí nedovoluje projevovat se v(do) existenci nehmotné. A to je velké štěstí, jinak by to byl velký průser.. :)

Kdyby zákon neexistoval, tak by to způsobilo možnost měnit(ovládat) existenci nehmotnou za pomoci existence hmotné (to je totiž ďáblova taktika a všech jeho následovníků a je to oddalování zvrácení Božího záměru)
Porotože základní Boží zákon zní, že za pomoci existence nehmotné můžu a mám ovládat existenci hmotnou.
(Je mimochodem škoda, že něco jako oko za oko zub za zub,který platí pro hmotnou existeci, neexistuje jeho obdoba pro exitenci nehmotnou, ubližovat a krást se dá i v existenci nehmotné a ta se čím dál tím víc stává terčem špatných lidí, protože když vás okradou nehmotně, tak potom okrást vás hmotně je velmi jednoduché! V takovém případě jsou i oči zbytečné,protoži i když se na danou hmotnou věc dívají, tak ji nevidí. V existenci nehmotné se krade jednodušejí i ve velkém a nikdo vás nebude chtít zastavit, protože vás při tom nikdo neuvidi, protože v existenci nehmotné neexistují oči.)

Když jsem se narodil v jednadvacátém století, tak oni tady zákon oko za oko zub za zub nemaj .......... Co na to říct............................

Vítejme v ráji pro špatný lidi. Když vám někdo vypíchne oko tak vy o něj přijdete. On vám může klidně vyrazit všechny zuby a on nepřijde ani o jeden.... Špatnosti a krádeže na poli nehmotné existence nikoho nezajímají....... A to dokonce když vás někdo zabije tak on žije dál.... No ta absence zákona oko za oko,zub za zub je trestuhodná.......

Proboha kam jsem se to dostal.... ? Totální kolaps a většinový úhyn dobra je nevyhnutelný. Až špatní lidé nebudou mít dobré lidi k tomu aby z nich vycucávali dobré věci tak se vyvraždí navzájem, protože ve špatných lidech dobré věci nejsou a tak nebudou moci špatní lidé bez dobrých věcí existovat. Přirozená redukce lidské populace je na cestě nemějme obavy.... Když říkám, že zlí lidé bez dobrých lidí zemřou tak to je chvíle, kdy se Ďábel směje, protože zkazil dobrou Boží práci- nebo li zničil Boží práci, která se nazývá život. To znamená, že jestli vám Bůh neco říká, tak to má účel žít. A jestli vám něco říká Ďábel, tak to má účel zemřít... Můžete si vybrat.... Vaše volba závisí libovolně na vás, následky nabo výsledky vaší volby jsou nevyhnutelné... Vždyť zlý a špatní lidé se naučili žít bez toho, aby se o svůj život museli starat a to díky tomu, že život berou těm dobrým lidem a díky nim žijou. Žijou jen za pomoci dobra, které je v dobrých lidech, ale v nich samotných dobro není, protože jsou špatní. A co se asi může stát když nebudou žádní dobří lidé . . . . . .? ? ? ? ?
(Mimochodem, dobří lidé umírají tím, že jim někdo z života krade dobré věci a když už není co krást, tak se z těch dobrý stávají špatní, kvůli tomu, že opět musí brát dobré věci někomu jinému kdo je dobrý člověk a dobré věci má. A jestli je dobrý člověk naprosto o svou dobrtu okraden a odmýtá krást dobré věci jiným lidem, aby si dobrotu doplnil tak jeho živá existence končí(jako se to stalo málem mě!), protože zákony hmotné existence nedovolují existenci živou bez dobrý věcí. To je to proč náš stvořitel Bůh nám říká buďte dobří, protože nás stvořil a přirozeně chce, abychom žili. A kdo ho neposlouchá je naprostý blázen.... A má jediné štěstí, že jsou tu ještě dobří lidé, od kterých může dobré věci brát,protože je nemá.)
Zákon oko za oko,zub za zub je základ pro existenci hmotnou, jestliže má existovat společně s existencí nehmotnou, která se nazývá existence živá (život). Jestli se mě někdy zeptáte proč umírají nevinní lidé tak vás pošlu přečíst tenhle článek. V největší podstatě je odpověď tato: Protože Ďábel ničí Boží práci.(ukončuje její existenci)
Odpověď tak, aby to možná někdo uměl pochopit by byla asi takhle: Protože někdo udělal nevinnému člověku příliš špatných věcí a jeho život tak nemohl nadále existovat. Špatné věci totiž přeci každou existenci kazí, a dobré věci každou existenci podporují. (zabíjejí/oživují) Pokud chcete vědět, proč nevinný člověk zemřel musíte dobře znát jeho život od věku 1 vteřina až po věk jeho úmrtí, abyste byli schopni určit které špatné a jak mu jeho život poškodili. A můžu říct, že to neni jednoduchý ,.,........................ (A je nutné k tomu znát mnoho existencí (informací))

No tak kde jsem to zkončil .........
Už jsem ňákej unavenej a chce se mi po druhý čůrat . . . . .
........ Už jsem se vrátil a napadlo mě kde pokračovat . . . .
To že zákon oko za oko zub za zub neplatí umožňuje masivní rozšiřování zla. Snad jedině ten, kdo tento zákon zakázal chce, aby se zlo(mor) zozšiřovalo.. A sám je špatným člověkem. Jsou dva způsoby jak zlo(Ďábel) mohlo vyhrát a zákon zakázat. Způsob je přímý a nepřímý. Buď to zakázal zlý člověk přímo, a nebo to zakázal zlý člověk nepřímo a to za pomoci člověka dobrého, kterého tak obalamutil(ošálil,podvedl).(Nehmotnou existenci zlou lze přeci šířit za pomoci existence hmotné zlé i dobré a dobrý člověk ve svém základu žádnou existenci zlou(nehmotnou) nezná (protože Bůh neměl důvod ho s ní seznamovat, protože nepočítal s tím, že se jeho nejsilnější pomocník obrátí proti němu ..) Tudíž dobrý člověk si myslí, že s touto dobrou hmotnou věcí vykoná dobrou nehmotnou existenci(věc) jak je tomu zvykem, ale bohužel tato dobrá existence hmotná pocházela od nehmotné existence zlé . . . . :( (Nevim jestli se tohle takhle stalo, ale toto berte jako příklad pro váš každodenní život, aneb, aby jste věděli jak se zlo do vašeho života dostává .. .  Je nutné si říct, že neviditelně, protože dobrý člověk zlo nezná, (!!!nebo nezná všechny jeho nehmotné projevy!!!) a tak ho nevidí, bohužel....)
Předpokládám, že já jsem se ve svých cyklech se zlem mnohočentě a bohatě dostatečně setkával a tak v mém současném cyklu(duši,existenci nehmotné) znám strašnou spoustu projevů zla v podobě hmotné i nehmotné a jsem na něj velmi alergický ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak má dobrý člověk existovat ve světě, kde ani neexistuje zákon oko za oko zub za zub ????? NOOOOO???????????????????????????????????????
Řeknu vám, že to stojí hodně práce........................................ pomoooooooóóoóóóoooc
Viděl jsem ukázku na film 2012, a můžu vám, říct, že jestli má dojít ke konci světa, tak konec existence hmotné, k tomu není vůbec třeba a když někdo(Ďábel) bude chtít konec světa, tak ho hmotná existence vůbec nemusí zajímat.... Přecí hlavní existence je nehmotná.. a tam ďábel zabíjí..... když bude konec světa tak jedině na poli nehmtné existence....
A každé proroctví mluví o konci světa v existenci nehmotné, takže když je dán nějaký datum o průběhu konci světa, nebo že svět skončí v nějaký čas tak se mluví o existenci nehmotné, takže tu nemůžeme vidět, a vidí ji pouze ten kdo má informace,protože se jedná o nehmotnou existenci.  Pokud proroctví mluví o vělké světové katastrofě tak ne v existenci hmotné, ale  mluví v existenci nehmotné, kterou lze vidět jen, když má někdo určitý druh informací. Konec světa bude když nebude planeta, nebo když nebudou lidi.......... ? No jedno nebo druhý přece. . .. Živá existence je přeci závislá na nějakém systému a když ten systém poruším tak ukončím exsitenci živou . .. .  Takže konec světa (existence živé) je stejně tak reálný, jako že člověk nepřežije ve vesmíru ani 5 vteřin (pokud ho někdo bez skafandru vykopne z lodi) V obou případech byly porušeny zákony (systém) pro existenci živou. Když proroctví říká, že v roce 2012 bude konec světa, a já se to ráno probudim, a zjistim, že jsem živej a konec světa neni. Tak se Bohovi naštěstí na posledhí chvíli povedlo konec světa(konec existence živé, čili spojení nehmotné existence s hmotnou existencí) oddálit. A proč by měl jako bejt konec světa ???????????? ----- ehm. . . .  Protože existuje někdo kdo chce konec světa...  A kdo to je . . .. .  ?  Ehm. . . Myslíš, že se na něj budeš moci podívat milý člověče ?..... ?
nevim .. . .  --- odpověděl člověk
No nemůžeš člověče.......
A próoooč jako ??????
Protože on existeuje pouze v existenci nehmotné a do existence hmotné, která je pouze Božím dílem, nemá přístup. A tak ukončuje svět (existenci živou) za pomoci existence nehmotné...
Hmmmmmmm.....    A má ňáký méno .............. ?? ? ?? :O
Hm, no má nó . . .
jmenuje se . . .
Lucifer
On byl Božím velikým pomocníkem, protože uměl přinášet světlo... Ale dnes.....
Ale dnes ho znáte jako zakladatele všeho zlého a nedobrého. A tady v existenci hmotné jste mu dali jiné jméno, pod kterým ho běžně znáte...
Jóooooó ? A nevymejšlíš si to náhodou . ..  ,? ? ? ?  A jaký je to jméno jako ? ???
Ďábel












Jako autor tohoto článku, si myslím, že konec světa za pomoci existence nehmotné je nevyhnutelný od chvíle, kdy přestal platit zákon oko za oko zub za zub....
Ďábel(popř,Satan možná????????Nevim jak jsou si tihle dva podobní.) má mnoho možností, jak zabít všechny Boží ovečky .. ..
Jestli má konec světa a smrt všech lidí nastat, tak je to jenom díky tomu, že špatní lidé byli až příliš špatní a poslochali svého vraha(Ďábla) dokonale. Totiž, jestli ve svém životě rozšiřujete dobro, tak vás to naučil Bůch ještě dřív než jste se ve vašem současném životě narodili. A jestli ve svém životě roznášíte špatnosi a zlo, tak vás to naučil Ďábel, za pomoci existence nehmotné, kterou neznáte a nemohli jste ji zastavit, když do vašeho života(duše) vstupovala.(protože jste ji neviděli, protože je nehmotná) Dobro má v člověku automaticky své místo a zlo si své místo v člověku musí nejakým způsobem hledat. Jestli jste se narodili se zlem v duši tak máte smůlu a máte práci s tím, aby jste do duše zpět dostali dobro. . .
Pokud nastane konec světa za pomoci existence hmotné, tak někdo jako Ďáběl našel způsob jak se dostat do existence hmotné a manipulovat s ní a to pak bude sekec mazec. ..  .  :-D  Stačí aby porušil jeden hmotný zákon, který zajišťuje živou existenci . . . .:-DDD A může si vybrat jestli to bude hmotný zákon živý, nebo neživý .. .  :-D To už pak všechny vizuální efekty z filmu 2012 mohou nastat, a bude to na pokoukání lepší než ve filmu! Uvidíme i to, co ve filmu nebylo . . . . :) Akorát je to to poslední, co v životě uvidíme . . .. .  :-DDD
........No to jsem se pěkně zasmál a nevim co teď psát. . . . . :-D
/edit: Jestliže někdy kdysi existovalo proroctví, že obrovská katastrofa přijde v den, kdy přestane existovat zákon oko za oko zub za zub, tak bylo proroctví správné. A správně předpovědělo katastrofu v existenci nehmotné, jak to má každé proroctví zvykem.

Jo, absence zákona oko za oko zub za zub je katastrofální...... . . Jestli někdo chtěl zlo a s tím peníze spojené, tak má to mít. .. . Ale nevim,jestli se mu bude líbit, že ty peníze nebude moct použít, když tím zničil existenci živou... Tim pádem všichni zkončíme jako samotná existence nehmotná a tam peníze neexistujou ...
V současné době, teď, když konec světa během jednoho životního odbobí nenastane, se má bohatý špatný člověk poměrně dobře. Dobře jen za pomoci existence hmotné a to je jeho nehmotné existenci prd platný a proto bude muset krást to dobře - to dobré jiným lidem, aby na tom byli stejně jako on,protože on to dobré nehmotné nemá a nechce, aby to měli ostatní.
Takže ten dobrý člověk pak nemá ani peníze, ani dobrý majetek v duši. Ani majetek hmotný,ani nehmotný.
Kdo kdy chtěl, abych nemohl udělat špatnou věc (hmotnou nebo nehmotnou) člověku, který tuhle špatnou věc udělal mě ??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!???????!!!??!!? Kde to žijem ? ..... Někde kde už se Ďáběl pěnkně stačil zakořenit. .. .



Naštěstíííííí................ Zákon oko za oko zub za zub nemůže být použit pro existenci nehmotnou,protože tam nejsou všechny věci vidět, a jen obtížně se popisují pomocí existence hmotné, je možné člověku ubližovat nehmotně bez toho aby mě někdo viděl, nebo mi to na plno dokázal.... To je sice oblíbený postup špatných lidí,kteří tak činí nehmotné zlo, ale já to můžu použít pro nehmotné dobro rovněž..... :) Když zabiju toho kdo ubližuje tak pomůžu všem komu ubližoval... Takže špatní lidé zabíjejí dobré lidi za pomoci špatné existence nehmotné, a já dobrý člověk teda můžu zabíjet špatné lidi, za pomoci špatné existence nehmotné. Je to správné ?
Je správné, aby špatný člověk zabíjel dobré lidi ?
Je správné, aby dobrý člověk zabíjel špatné lidi ?
Jeden z nich koná dobro...

Hm.... a neni lepší špatné lidi zpět změnit na dobré ? ..... To bych se mohl cítit bez viny .. heh.
Ale problém, lidská duše se na špatnou mění během několika cyklů... A není možné ji opravit během jenodo cyklu... Takže se mi to za život nepovede změnit zlého člověka na dobrého.... Musel bych vytvořit syna se stejnými schopnostmi jako mam já. .. .   Může mi prosím někdo říct jak se tohle dělá  .. .  ??  ? ?:-D A navíc, kde pak syn pak bude hledat tu duši, s jejíchž opravou jsem já začal .. . ?  ??  :)) .. . .  Já viiim .. .   :-D   Na planetě zemi .. . . ..........



.....
Nevim jestli je tenhle článek vhodný k zveřejnění .. . .  :-D Řikat ve světě, kde vládnou špatní lidé, že jim budu ubližovat stejně tak jako oni ubližují dobrým lidem, se jim nemusí líbit .......... :-DDDD Takže, aby se mi pak nestalo něco špatného ... . . Třeba uplnou nešťastnou náhodou mě smete auto z chodníku a ten způsob jak se to stalo bude úplně neuvěřitelně nemožný.... akorát se stal . ..  :-D Proč asi .. . .  *rofl* A za pomoci kterých lidí..... ? :-D A za pomoci kolika peněz ???   Takže jestli se mi něco stane, tak to bude úplná náhoda a přírodní katastrofa a já nevim co ještě si špatní lidé mohou pro mou vraždu vymyslet.
Takže jestli si pak smažu tenhle profil, nebo se ukáže, že jsem byl eliminován, tak né kvůli tomu, že jsem to tak chtěl já... :-D Ale, že to za pomoci mnoha peněz a zlého rozhodnutí, zařídili zlí lidé. To samý platí i v případě, že "bych" spáchal sebevraždu z libovolného důvodu....   ... :-D  heh. No ten důvod by byl, ale nebyl by můj, ale jejich ..  ...:-DDDDD


*Důležité*:
Když píšu text tak se můžu překlepnou a to může způsobovat velké chyby až kryticky fatální chyby tak mě kdyžtak upozorněte, že něco nedává smysl... .
Vložil: kaiass ¤