02.Říjen 2009
2x editováno
Mam doma něco čemu nerozumim.........
Aneb nepochopitelná ségra.......
Chtěl jsem, aby vyhověla mému přání. Toto přání ji nijak neomezuje a nemění její způsob života a víceměné jakékoliv existence,která se jí týká.
Chtěl jsem aby restartovala počítač a přepla windows protože v tom kde pracovala normálně nemohu pracovat na svém počítači. Tím že změní windows může pokračovat ve své práci bezezměny přičemž kvůli tomu co potřebuju, nemusím sedět na její židli a používat její počítač a nijak zdržovat a oba můžeme pokračovat ve své práci. Pouze tím,že restartuje windows já dostávám možnost pokračovat ve své práci na svém počítači. A oba budeme šťastní.
Ona při tom zakazuje tuto možnost a nepodává žádné vysvětlení.  Odpověď zní: Né prostě

Před vyslovením mého přání a tímpádem narušením jejího dne, jsem velmi pečlivě uvažoval, zda li si mohu dovolit ji s mým přáním zatěžovat.
Pouze když jsem přišel na to, že mé přání neomezuje její činnost, jsem si směle dovolil k ní přijít a přání vyslvit. Zpočátku jsem ani nedostával žádnou odpověď jak je tomu zvykem. A po krátkém čase jsem dostal nepříjemě vyslovenou odpověď s obsahem stejně tak nepříjemným. Obtížně hledal jsem odpovědi odkud se takové chování vzalo a s nepochopením a se smutnou náladou jsem odešel. Do té doby jsem ani takový způsob chování neznal a nevěděl jsem,že je možné takové nepříjemné chování používat. Je, ale velmi podobné tomu,které používají zlí a nepříjemní lidé,kteří mají radost z toho,když vám jakýmkoliv způsobem ublíží. Mám snad tohleto doma v podobě mé sestry ? mohu jí potom vůbec nazývat sestra ? Lidé s takovými úmysly a takovým chováním v mém životě jednorázově končí,protože takovej hnus hnusnej v životě nechci. Mám snad zapomenout na to,že mám sestru ???????? Mám ji snad pokaždé, když se takto zachová udělat stejně hnusnou věc jako udělala ona ?(kopnout do hlavy) Bude se pak cítit dobře ? Mám si snad zapisovat každý projev tohoto hnusného chování a ve vhodnou chvíli jí to vracet,aby byla stejně šťastná jako jsem byl já ?
No právě, já tomu nerozumim......... V naší rodině je něco takového absolutní novinka a tak je překvapení neobvyklé. Pomožte miiiiiiiiiiiii
*!**!**!**!**!**!**!**!**!**!**!**!**!**!**!**!**!**!**!**!**!**!**!**!**!

PS: Tak si myslim,že ona nemá možnost se dozvědět,že je to ošklivé chování,protože já k ní ošklivé chování nepoužívám a i když vzhledem k tomu,že ona se zachovala ošklivě tak já bych se měl taky zachovat ošklivě a v tom případě bych jí způsobil něco ošklivého a protože by jí to bylo nepříjemné přestala by se chovat ošklivě.(Tento systém je samovolný a většinou funguje správně) Je to standartní způsob jak by se to mohla dozvědět, ovšem když já takové věci nedělám tak nemá důvod se nad svým chováním zamylset,protože jí nedávám to co ona dává mě. Takže v tom bude pokračovat,popřípadě to bude zhoršovat,protože není nic co by jí upozornilo.(Jak má ségra vědět co je příjemné,když neví co je nepříjemné????????? když není nikdo kdo by jí do života dával příjemné věci(chování)(jen se zamyslete nad dnešní standartní společností....))
Mám jí tedy dávat to,co ona dává mě ? Bude to spravedlivé ? Bude spravedlivé dávat jí mé nepříjemné chování za její nepříjemné chování ? Bude spravedlivé ranit její city,když ona ranila mé?  Když se bude chovat nepříjemně a já příjemně,bude si myslet,že je nepříjemné chování v pořádku,ona totiž není dospělá a tak je jednoduché,aby si to ve svém životě začala myslet a brát to jako fakt a v tom případě nemá možnost mít ve svém životě příjemné lidi,protože je bude stále odhánět, za tu dobu totiž bude nepříjemné chování používat podvědomě a nebude vědět,že dělá něco nepříjemného a tak bude předpokládat,že lidé kteří se k ní chovají nepříjemně jsou nepříjemnými lidmi.
Normální dobrý člověk tedy chce,aby se jí toto v životě nestalo a když si s ní chci povídat dostávám odpověď: Né prostě....

Inu tedy.......... když né , tak né . . . . .




:Shrnutí:

Potřeboval jsem zkopírovat 6 GB - giga bajtů dat(záloha) z mýho počítače do jejího.
Její windows je tak zabezpečenej,že tam nejde ani FTP ............. :-D
Tak jsem tam dal druhej windows,do kterýho jsem dal i její programy a tak může dělat cokoliv když budu kopírovat.
to znamená ,že ona na několik desítek minut přepne widndows jen po dobu než se to zkopíruje. Nechci po ní nic co by omezovalo její činnost. A ona říká ne...
Jediná věc co by musela udělat je něco dobrého a to dobré by dala mě.(možnost kopírovat a to patří do nehmotné existence)
Od chvile kdy Ďábel ničí vše dobré tak jeho následovníci dělají to samé a ničí vše dobré v existenci hmotné i v existenci nehmotné. Pouze existence nehmotná z nás dělá lidi(a lidi jsme podle toho jakou máme duši) a jen podle existence nehmotné lze poznat jací lidé jsme, protože existence nehmotná je Boží základ,který může existovat i bez existence hmotné.
Z toho vyplívá,že moje ségra jde po stopách Ďáblových a díky tomu se z ní stává zlý člověk a dělá zlé(ošklivě) věci. A víte co je zajmavý úplně nejvíc? že když se k ní zachovam jako Ďáblův následník tak brečí a řiká že by radši bráchu neměla a matka k tomu dodá že je ještě štěstí,že v tomhle baráku nejsem na furt a tímto jí uklidňuje.

Mimochodem......... tohle vážně a opravdu neni poprvý co se takhle zahovala. když se to stalo poprvý tak jsem tomu nemoch věřit a doufal jsem , že se to nemůže znovu opakovat.  Bohužel se to opakovalo tolikrát, že jsem musel napsat tenhle článek .....
Vložil: kaiass ¤