25.Leden 2011
Vypadá to, že problémy s heslem (psal jsem o tom už) byly použity k tomu, aby měla oe na muj účet přístup. Takovej přístup se dá udělat i neviditelně, tak asi kolem toho má oe další účel. Zatim jsem jeji aktivitu vidět na komentářích. Zmizely komentáře tem kde nějaká holka nebo holky psaly pod vlivem oe. Nebyli to hezké komentáře jejich zmizení není ztráta myslim. Akorát to teď vypadá, že tam odpovídam na něco co tam neni vidět.
Doufejme že mi s účtem neudělali něco horšího.... Jedna ze zábav oe je kradení identity and tvoření existence viditelné k tomu aby vypadala opačně než je.
Snad to nebudu muset řešit až když bude "pozdě"
Čili projev - aktivita oe by byla vyčítána mě.
Je až k smutku hodné jak se dá soukromí internetového života krást a tak podobně... :(
Jestli ste si někdy ukládaly moje články na blogu tak mě zajímá jestli nebyly pozměněny. Zkuste je prohlédnout. Tam by i malé změny vedly ke katastrofě, protože články jsou většinou sestaveny z mnoha sinusových zákonů.....
Třeba jak jsem psal, že jestli vám článek připadá z existence opačné tak to není žádná veselá věc, ale pokud by byl člýnek změněn ku obrazu oe, tak by jste tam skutečně četly to co patří k oe což vám nepomůže, takže by to vypadalo, že jsem fanoušek oe a stojím si za ní.... . . :-D maj god.... :-D Doufam,že víte které existence jsem zástupcem :)
Tak doufejme, že oe měla zájem jen o ty komentáře.....
Jaká to hodná oe, že mi to nezrušila celý, že ? :-D COŽE ? Hodná ? Neuvěřitelné, nepředpokládatelné. Asi je to důkaz toho, že staroovečková smlouva je svatá záležitost :)
Vložil: kaiass ¤