10.Červen 2009
english: http://web.libimseti.cz/kaiass/human-limpeza_684481.html

Co tím chce autor říci ............ :-D
Chtěl bych vysvětlit pojem lidská čistota, který jsem vytvořil.
Když vyroste kytka u silnice tak je v dospělosti černá a stará jak pytel, protože kolem ní jezdí auta a jde na ní kouř a tak nemůže pořádně vyrůst. Je to škoda no, ty auta za to taky nemůžou, že tam jezděj a ono je to vpořádku, že tam jezděj. Je to stějný jako když dam ruku do vody tak budu mít mokrou ruku ,,,,,,,,,,, všechno v pořádku . . ..  :-D
Když vyroste hodnej člověk mezi špatnýma lidma tak se často stává, že se z hodnýho člověka stane zlý člověk, protože si bude myslet, že je to normální když takoví jsou všichni. Narodila se holka, která je moc hodná, hezká, milá, roztomilá, má radost ze života, má radost když je s ostatními lidmi, kamarádit se s každým je pro ni normální ona má ráda kamarády,každému věří, protože nemá důvod lidem nevěřit.Je šťastná být na světě, s každým se umí spřátelit o nikom nepochybuje.Když jde člověk po cestě a vedle ní roste hezká kytka tak jí jde zašlápnout, protože byla moc hezká. Pravděpodobně jí závidí její krásu a nedokáže to vydržet, že je ta kytka tak hezká a on není. To myslim, že neni v pořádku. A určitě se najdou lidé, kteří budou chtít tak hezkou holku změnit, aby neměla tak hezké vlastnosti, které jí závidí. Hmmm oškliví lidé si zvykli na ošklivý život a tak dělají ošklivé věci všude kolem sebe.  Moje zkušenost je, že těch ošklivých lidí je příliš a příliš. A tak je holka, která má tolik hezkých vlastností, že bychom jí mohli říkat Prinzezna, v nebezpečí, protože nemá nikoho s kým by si mohla hrát, s kým by si mohla povídat o tom jak je svět krásný.a co je v životě krásné a co není. Pricezna chce mít blízké přátele, ale oni ani neví co to je. Princezna se ke všem chová královským způsobem, ale lidé se k ní chovají velmi nepěkně a princezna má z toho jen trápení a pláče. Co když bude plakat tak moc, že se naštve a už nenechá nikoho aby jí ublížil ? Potom už se nebude chovat královsky a zbytek života stráví tím, aby se starala o to aby jí nikdo neublížil.... (ne moment... počkat tohle je muj případ zapomeňte na to . ..  :-DD) Pokud je princezna silná tak to zvládne a nenechá nikoho, aby v ní změnil to co je královského původu a tak bude čekat a doufat, že se jednoho krásného dne vše změní. Mezi tím, se také může stát,že po zbytek času nebude tolik veselá a bude často nemocná a bude se často trápit a nebude jí ze života veselo jak by jí mělo být, protože je to přeci princezna :)
Pokud nebude princezna silná tak jí lidi zašlápnou... A z princezny bude naštvaná zlá kytka, která bude všude kolem sebe roznášet pomstu na neviných kytičkách. Když princezna nebude chtít, aby v ní zůstalo to co je královského původu, tak se bude snažit, aby byla stejná jako jsou lidé kolem ní, aby se s nimi mohla lépe přátelit. Bohužel tito lidé nejsou královského původu a neví co to je a tak jsou pro ně ošklivé a nelidské způsoby normální a když se s nimi bude chtít princezna kamarádit bude se to muset naučit. Tím pádem princezna přestane plakat kvůli tomu, že se k ní lidé chovají ošklivě a zkusí s nimi jednat takovým způsobem, jakým oni jednají s ní. Jak již víme tento způsob není královského původu, přibližuje se spíše k prasečímu původu takže princezna se nemůže chovat královsky, chová se jako prase, ale už jí to tak netrápí. Pokud někdy potká princeznu jakou byla před časem ona sama, tak se bude snažit udělat z ní prase. Nemůže to vydržet, že je ta princezna královského původu. Proto člověk zašlápnul kytku, která ani nebyla na jeho cestě.....!!!!!!  V takovém případě už z princezny není princezna a taková princezna nikdy v životě nepotká svého prince, který k ní právoplatně patří. Teda, potká ho, ale třeba na parkovišti a to je tak všechno. Bývalá princezna královského původu,ale pozná, že u toho auta stojí opravdový princ, který k ní patří. Akorát, že má smůlu... On je princ a ona už není princezna. Pokud ho ale bude i přes tuto skutečnost aktivně chtít, tak jí princ řekne sorry ty nejsi princezna vůbec o tebe nemám zájem.  Některým bývalým princeznám to opravdu dojde a tak se opět stanou princeznami a najdou nového prince a mají šťastný život.  Ty bývalé princezny se většinou provdají za prase, protože to už neumějí poznat a po zbytek života se diví, že se k nim muž chová jako prase.Pro bývalé princezny je nepochopitelné proč se k nim muž chová jako prase, protože bývalá princezna by se ke svému muži takhle nikdy nechovala. Je velmi nutné si říct, že bývalé princezny nejsou v životě šťastné.
Pokud z malé princezny vyroste velká princezna tak je to čistý člověk.
pokud z malé princezny vyrosta bývalá princezna tak to není čistý člověk.
Pokud vám pán všemohoucí dal do života nějaké vlastnosti a vy z libovolného důvodu nebudete tyto vlastnosti využívat, stáváte se pro mě nečistým člověkem a tak se s vámi budu velmi těžko přátelit. Jestliže jste nečistým člověkem máte možnost mít v životě nemoc po dobu vaší nečistoty, takže nečistý stav nedoporučuji.
Když se budete celý život chovat podle toho jací opravdu jste tak jste čistými lidmi. To platí i v případě, že jste masový vrah. Pokud jste zabiják a nezabíjíte, tak jste nečistý člověk.
Buďte sami sebou se tomu říká :-D
V albu Art2 bych nejradši chtěl jen princezny :) Snažím se zobrazit čistou a pokud možno hezkou holku. Většinou každá čistá je hezká. A klidně tam budu fotit i čistý kluky. Jestli se ňáký najdou ..  . :-D  Cílem mého alba je zobrazit čistotu.

Myslim, že jeden z hodně čistých lidí je Jackie Chan


Příbuzné téma:
Jak definovat princeznu:
http://web.libimseti.cz/kaiass/en-definice-princezny-definition-of-princess_685635.html
Vložil: kaiass ¤