09.Prosinec 2010
Mé seznámení s Gran Turismem 5
Toto je lehká verze článku a možná bych měl začít s Gran Turismem 1 . . . :)

Nejdřív jsem to viděl jako něco kde je auto a pomalu se otáčkoměr dostával do maximálních otáček. Byla to řidičáčská licence a ty otáčky se nestihly ani dát do maxima než licence začala..... No taky to bylo slabý auto. Snad mazda nebo honda demio. bílá barva a mělo se tam v co nejryhlejším čase zastavit na obdelníku na silnici. Granturismo jedna to je pěkná hra :) Vždyť tam jsem se taky poprvé seznámil s Viperem !!! :))

Granturismo  2 to je lahůdka, to jestli máte rádi auta, tak si sehrajte gran turismo 2. Tu hru mam rád.

A pak po mnoha letech jsem byl seznámen s gran turismem 5 ! :)

Grafika jako blázen :) Jestli chcete vědět jak vypadá nějaké auto, která na světě existeuje, si ho můžete najít v gran turismu a otestovat si ho. Doufejme tedy, že simulace je odpovídající !!

Je tam pohled z vnitřku auta,tedy když prší tak přes sklo vidíte mávat stěrače.
S těma malýma páčkama co jsou na ovladači si myslim, že se dá dobře naučit auto ovládat. Je možný voliteně měnit intenzitu zatočení přidávání a brzdění.
Grafika obdivuhodná. Zvuk auta, no zvuk Vipera si pamatuju jen z granturisma 1 a 2 a pak ze seriálu Viper. A zvuk Vipera v Granturismu 5 se mi nelíbil no budiž. To už gran turismo 1 je lepší :-D

A muj malý zážitek.
Jel jsem závod v noci a v dešti!!!!!!!
Hned jsem si nastavil pohled z vnitřku a rozjeli jsme se... (měl jsem nissana r34gt)
No ale pak jsem objevil problém.... No to je sice pěkný, že jedu 250, ale nic před sebou nevidim !!!!! To byla tak malá viditelnost(tak hustej déšť), že kdyby na silnici byla cedule stop tak jí hned srazim a nestihnu zpomalit ani o 10km/h.
Tak jsem hned změnil pohled na ze zadu na auto. Ale to moc nepomohlo......... Moc jsem toho neviděl teda..... A jedině jsem mohl tak doufat jen, že se předemnou neobjeví ostrá zatáčka.............. Ale stejně bych nevěděl, jestli bych stihl vybrat i neostrou zatáčku...... :):(

Ale pak se něco stalo.........
Předjel jsem jedno auto a najednou předemnou byla čistá silnice..... :) Velmi dobrá až enjoyable viditelnost :)))
Sice pršelo, ale bylo vidět hezky.

Pak jsem viděl záznam ze zábodu a došlo mi to........... Protože to bylo vidět.... :) Když auto jede v dešti, tak za sebou dělá něco jako vodní tornádo. Má za sebou hodně dlouhej vodní ocas ! Tedy když jede rychle. Takže když jsem jel za autem, tak všechna voda šla na moje auto, a já jsem viděl prdový kulový...... !:-DDDDDDDD A ne silnici nebo dokonce i auto předemnou !!!!! logicky tedy, auto bylo předemnou a dělalo vodní ocas, ale já jsem to auto neviděl, a ani jeho zadní světla jsem neviděl, protože ten vodní ocas byl moc velkej !!!!!!!!!!!!!!! :))))))) :-DD

Takže jezdit závody v noci a za deště když jsou všichni před váma to neni příjemá záležitost..........
Naštěstí ta silnice (trať) byla převážně rovná, vypadalo to jako obchvatový úsek z velkoměsta, tak se dalo ject bez obav.... A ještě tam je na silnici nakreslená ideální stopa z brzdnými úseky tak nebylo třeba dělat si starosti s bržděním... :)))

Taky pěkná hra :)
Vložil: kaiass ¤