06.Únor 2011
Včera jsem viděl tááááákhle velkou rybu... Takhle velkou rybu jsem ještě v životě neviděl.... Bylo to od země až k mýmu pupíku. Kdyby ta ryba měla zuby, tak by do řeky asi radši nechodil..................... ty vado......... :-D
Ryba nebyla ve vodě. Vypadalo to, že když byla vysoká hladina, tak tam ryba zaplavala a když hladina klesla tak tam ryba zůstala. Okolí vypadalo jako když byla hladina vysoko. Byla nějaká poškrábaná na boku a měla okousanou zadní ploutev až tak, že žádnou zadní ploutev neměla. Ryba nebyla v rozkladu, asi to bylo jen pár dní co tam takhle je. Zkusil jsem na ní šáhnout a vypadalo to, že je ryba skutečná.... (*rofl*) Cítil jsem ji na prstu a ryba se hýbala když jsem se ji dotkl s trochu větší silou. Zkusil jsem rozpoznat co je to za rybu a jediné co mě nejblíže napadlo je karp. . . . Teda mega kapr... Takhle velkej kapr....... ? ?? :-O wow Podle jeho obličeje jeho vzhled připomínal kapra, ale vypadal jak ňákej přerostlej, jak když se nafukuje. To byl jeho obličej a pak podle jeho těla se dalo snadněji poznat, že to je spíš kapr než neni.
Jo a ještě když jsem k němu z dálky přistupoval tak byl problém poznat jestli má obličej nebo ne. .. . Bylo to trochu divný ... ale pak jsem viděl oko ! Abych tak řekl, tak to pro mě byla neobvykle vypadající ryba.... A měla velkou pusu... No jo.... když je to taky tak velká ryba, tak bude mít velkou pusu.... to dá rozum.  ......... :-D Ještě že nemá zuby.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vložil: kaiass ¤