26.Listopad 2009
Tohle je jediná zpráva kterou jsem u mě našel.
(((tvl si narmlni nepis uz ivce nebo to nahlasim na policii za vyhrozovani sexem nezletilich
kretene uz ji nepis ma s tebe trauma chapes to )))
Takže tady se píše něco nepříjemného...
Takže si to rozeberem..
"tvl si narmlni"
To záleží na tom jak se to vezme. Podle obvyklého normálu, který potkávám ve svém okolí tak nejsem normální.
Mnohem lepší bude, když mi to definuješ. neboli.... řekneš co to znamená(co tim myslíš)

"nepis uz ivce"
hmm to dělam

"nebo to nahlasim na policii za vyhrozovani sexem nezletilich"
Kdyby to šlo, tak za tohle tě nahlásim na policii za lhaní.
Neboli....
Proč lžeš jak prase ?
Co je to "to" co nahlásíš?

"vyhrozovani sexem nezletilich"
Kdo kdy kde vyhrožoval ?
Kde jsi vzala vyhrožování sexem nezletilých ?
Ve tvojí hlavičce a proto jsi prase, protože lžeš.
S takovýma lidma se nebavim abys to věděla a nedivila ses mi.
Prozatim se divim já, jak to žes mi napsala, jak to že ti nepíšu. To je pro mě zvláštní a nepochopené a neměla by ses mi divit.
Od chvíle kdy jsi začala lhát je mi jedno co jsi za člověka i kdyby jsi byla prezidentka a není nic proč tě mít vedle sebe. Ať už rodina nebo kamarádka a cokoliv.
Nediv se mi, nechci mít vedle sebe někoho kdo mi nehmotné ubližuje. Lidé často nachápou, ale doufám, že mě chápeš.

"kretene"
Jasný... Takhle se na tebe budu vždycky usmívat ..... :)) :) :) :) :))) :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"ma s tebe trauma"
To by mě zajímalo proč. A co dělam, že z toho má trauma. Když jsem jí napsal, že je hezká a má z toho trauma tak to je zvláštní. Je to normální ? Pravděpodobně mi budeš muset napsat co to normální znamená, protože na tohmle světě neni asi nic normální....

"chapes to"
ne

Ale podstata každé konverzace je, abychom si rozuměli i když věci nechápeme..... Na to ti dávám prostor a napiš mi kolik zpráv budeš potřebovat.
Někde v článkách už jsem dokonce psal jak má konverzace probíhat, tedy jaké systémové složky v ní pro smysluplnost musí být obsaženy. Kdo hledá ten najde....

No a tvoje současná zpráva:
(((HELE JA SEM TI NIC NEUDELALA TO TY CELA TRIDA SE KOUKA NA LIBKO RANO VE SKOLE A PAK SE MI SMENOUJ PREJ MAM V RODINE UCHYLA VSEM Z MYCH KAMARADU PISES A TAK BY SEES MEL OMLUVIT TY me ..... [] )))

"JA SEM TI NIC NEUDELALA"
Ale jo, lhaní. To pro mě neni málo věř mi....

"TO TY"
Jo ? A kdy a kde ? - A co ? :-D

"PREJ MAM V RODINE UCHYLA"
Jak oni to ví ? Oni omylem přečetli znalecký posudek, protože jsi ho měla v tašce ? A proč jsi ho měla ve škole ???

"CELA TRIDA SE KOUKA NA LIBKO RANO VE SKOLE A PAK SE MI SMENOUJ"
Jestli se smějou oni, tak by ses mohla taky smát ať je ti ve škole příjemněji. Takhle jsem to dělal taky.... :-D Jestli znalecký posudek neexistuje, tak se můžeš smát taky srandovně a ze srandy jako oni :)

"TAK BY SEES MEL OMLUVIT TY me"
Za to, že jsi mi lhala ? :-DD :-DDD :-D :-D
Né díky .........

Za co ?

--------------------------------
Ta zpráva mi připadá nepochopitelná, takže jsem ti napsal jenom tak jak jsem jí chápal.

-*-*-*-*-**-*-*-**--*
A vzhledem k tomu, že jsem na tomhle světě dostatečně dlouho na to, abych se naučil chápat vědomí a vnímání a rozum ostatních lidí. (Alespoň(minimálně) těch, se kterými mám co dočinění.) Tak jsem schopen uvědomit si co tím můžeš(pravděpodobně) myslet. Avšak připadá mi to zcestné a budu nerad, když mi budeš život takto ztěžovat(komplikovat) a proto by ses měla naučit psát tak, aby tomu rozuměl i někdo další než ty a tvoji spolužáci.
Tááááááááákže
(už je pozdě v noci takže mi to moc nemyslí.......)
ale budiž.... :-D

"HELE JA SEM TI NIC NEUDELALA TO TY CELA TRIDA SE KOUKA NA LIBKO RANO VE SKOLE A PAK SE MI SMENOUJ PREJ MAM V RODINE UCHYLA VSEM Z MYCH KAMARADU PISES"
No já myslim, že udělala. Lhaní je zlostný čin a hřích. Já to fakt nenávidim, a když ti řeknu, že se stebou kvůli tomu nechci vidět, tak jsem poněkud mírný.... :-DDDD
Nic jsem ti neudělal takže mi to koukej vysvětlit. No spíš nekoukej, ale přemýšlej jak to uděláš. Falešná obvinění jsou téže lživá a hříšná a s takovými začínám být nepříjemný.
Smějou se ti za něco co neexistuje, takže se směj taky. :) To je nejlepší věř mi .. :) Jestli se ti smějou kvůli tomu co píšu za komentáře, tak moje komentáře by měli být úchylné, protože jedině díky tomu mohou předpokládat, že jsem úchyl a kvůli tomu se ti smějí. V tom případě musím podotknout, že nevěřím tomu, že když napíšu holce, že je hezká,že je to úchylné a že to znamená, že jsem úchyl. I kdyby to úchylné bylo. Protože já jsem nic úchylného napsat nechtěl a když si myslíš, že jsem to napsal tak já si to nemyslim a ty si to myslíš díky tomu, že na tomhle světě je všechno dvojsmyslné, dvoucestné(dokonce i dvouzcestné) a jak já říkám též dvojsmyčkové. A to znamená, že to co je vidě je buď shodné, nebo opačné. O tom už jsem psal taky hodněkrát. Tady je jeden příklad za všechny: Velmi hezká holka je buď kravská mrcha nebo neuvěřitelně krásná princezna, kterou nelze jinak, než milovat.... :) (jejj j j:))):) Jestli o nějaký víš tak mi dej vědět :) Já princezny miluji:)
Takže,
Moje komentáře nejsou úchylné a tvoji spolužáci se ti smějí z důvodu, který neexistuje, a dělají to proto, že je to těší... neboli... jsou rádi, když se můžou někomu zasmát popřípadě ho ztrapnit. Takové počínání není hezké a je smutné dodat, že je dokonce běžné.... Kam ten svět spějě... ?
Nerad bych se ti omlouval, za něco co jsem neudělal. A i kdybych mohl, tak bych to neudělal(omluvit se za něco co jsem neudělal)...
Nebudu se ti omlouvat za něco, co jsem ti neudělal.
Maximálně ti můžu říct, že to neni příjemné ani pro mě, že se ti smějou kvůli mým slovům, ale teď už doufám rozumíš, že jejich počínání je vzhledem ke skutečnosti nesmyslné, takže nemáš důvod se libovolným způsobem cítit libovolně poškozena nebo ublížena. Já to tak totiž nechci... Nic jsi neudělala takže ať ti nikdo neubližuje!!!
"VSEM Z MYCH KAMARADU"
Jestli jsem napsal všem z tvých kamarádů, tak nemusím vědět, kteří to jsou a kolik jich je, k tomu, abych věděl, jsou li to muži nebo ženy a co mají společné. :) :)
Neboť to společné, je krásné :)
--
Už víš proč mě nenapadlo psát si s tebou ? (Proč jsem ztratil všechno proč si na tebe někdy vzpomenout. Proč jsem měl důvod na tebe zapomenou.)
Nemam rád lhaní a ubližování, v životě už jsem toho měl dost...........: !
Jedině nervy to přináší když si na to vzpomenu, nebo mi to někdo náhodně připomene takovýma zprávama jako ty takže se mi nediv.

kapišto ?
Vložil: kaiass ¤