07.Srpen 2010
Když ĎO poslouchá Ďábla a neví jak uposlechnout danému příkazu a nebo to nelze učinit, tak jsem se před chvílí dozvěděl podle analýzy existence viditelné s přítomnosti pani, že v takovém případě udělá alespoň něco zlého z původního příkazu i kdyby to byla maličkost jen aby ta duše zlá znovu měla pocit zle vykonaného skutku (mimochodem ĎO jsou v tomhle jak nemocný)
Podobným příkladem by mohlo být, že když nemůže vypnout světlo, tak ho aspoň nasměřuje jinam, aby na dané místo naspadalo 100 procent světla, ale třeba jenom 95.

(mimochodem)
Teď mě napadá jedna věc, ale s tím sem nepočítal, že to dám do článku no budiž:
Ve větším měřítku, když se nedá hýbat se světlěm, tak se hýbe s lidmi, ale to už by jsme se dostali do pekla, takže tam nejdeme...
(/mimochodem)

Z toho by mohlo plynout, že jestliže dal bůh svým ovečkám vůli a chtíč se vyvýjet, tak ďábel přikázal svým ĎO (bakteriím) škodit. (Jak ďábel tak bůh k tomu co chtějí používají stejnou věc,-existenci živou (život))
Definice opaků pro existenci živou je vždycky těžká..., snad se mi to v článku rozdíl mezi mužem a žnou povedlo.... :)

-úvaha
ĎO dělají to co je zlé to už jsme si řekli, tak je teda normální, že se mají zle. To co mě teď napadá je otázka, jak to, že takto chtějí zůstat a mít se zle, když je tu i jiný učitel než ďábel - tedy bůh a takto by se mít nemuseli.
Buď to tak chtějí
a nebo neví co je chtít co je mít (se)
protože bůh stvořil člověka se vším všudy k tomu aby mohl žít božsky,nebo minimálně dobře
snad jediné vysvětlení by bylo, že to bylo ukradeno.

V existenci živé je snad možné všechno........... omg
Vložil: kaiass ¤