24.Listopad 2009
Rozdíl mezi mužem a ženou

Po mnohých životních trápeních a společném žití s několika živými existencemi jsem si dnes uvědomil, že jsem schopen napsat článek o tom co to znamená být opravdovým mužem.
A vzhledem k tomu, že vím, že žena je opakem muže, mohu dnes také přinést na světlo světa informaci, jak vypadá sto procentní žena. Ovšem-to tady nebudu blábolit jaký má vlasy, ale však čím se vyznačuje její osobnost. :)

Existence hmotná a nehmotná mají společné jen to, že jsou opačné :) To znamená, že to co existeuje v existenci nehmotné, stejně tak existuje i v existenci hmotné. Tyto existence jsou si opačné, ale to co v nich existuje je stejné a tak mohou existovat pospolu, pohromadě. Přichází otázka jak může něco existovat spolu když je to opačné....
No tak to je oříšek.......... :))
Základ je nějaká stejná věc..
Třeba magneti, ty mají společnou věc a to je magnetické silové pole.
Magnetické silové pole je pohyblivá síla z pólu A do pólu B


Dva magneti spolu na sobě drží samy od sebe i proti zemské gravitaci pokud jejich síly jdou stejným směrěm.( A do B ) A magneti se odpuzují - odstrkují se od sebe když jejich síly jdou proti sobě, tedy směrem opačným. "A" se vždycky přitahuje k "B" a naopak. A další možnost: A vždy odpuzuje A a stejně tak B a B. Magneti jsou spolu nebo jdou od sebe podle toho v jaké poloze je k sobě přiložíme. Máme tu dvě proměnné (dvě věci-záležitosti) Magnet - a magnetická síla
jeden a druhej magnet jsou uplně stejný a neni mezi nima žádnej rozdíl
jedna a druhá magnetická síla jsou stejný, ale jejich směry se buď liší nebo neliší (ve skutečnosti jsou stejné) podle toho kterou stranu magnetu dáme k magnetu druhému.
Když jdou k sobě dva magneti jejichž síly jdou stejným směrem(A hledá B), ale polohu mají opačnou(jeden podle pohledu začíná na A a druhý na B), magneti jdou k sobě,protože se přitahují(hledají) navzájem, protože pól A se setkal s pólem B druhého magnetu.
Když jdou k sobě dva magneti jejichž síly jdou stejným směrem(A hledá B), a polohu mají shodnou, magneti jdou od sebe, protože jejich póly mají stejný potenciál, Pól A se setkal s pólem A druhého magnetu a síly jsou stejného směru, ale obě se do jednoho směru nevejdou takže do sebe narážejí. A hledá B ale ten druhej magnet nejen,že nemá B, ale on má dokonce A.. Nejen že o sebe magneti nemají zájem, ale díky Bohu se k tomu ještě odpuzují :)
V lidském světě je to dokonce ještě složitější.... :)


magnetická síla do leva
magnetická síla do prava
=
magnetická síla drží magnety u sebe (též by se mohlo nazívat jako magnetická láska)
-
Budeme považovat(přiřadíme si) magnetickou sílu která jde směrem do leva za existeci hmotnou a
sílu směrem do prava za existenci nehmotnou.
V tom případě existence nehmotná a existence hmotná jsou spolu když dva stejný magneti mají opačný směr sil. Taky by se mohlo říct, že jejich vlastnosti mají opačný smysl(podobu),ale jsou úplně stejné.
Potom vzniká něco co doposud neexistovalo a to je přitažlivost -- pojmenováno také jako že magneti jsou spolu
Magnet s magnetickou sílou do prava,která je ve předu, může v životě jít dopředu, protože může odpuzovat ostatní magnety pokud se mu postaví do cesty.
Magnet s magnetickou silou do leva, která je v zadu, může být v životě zastaven libovolným magnetem, protože ostatní magnety neodpuzuje. V životě se totiž nemůže chodit do zadu, protože čas jde jenom do předu ..... :)
Levosilový magnet není určen k tomu, abych chodil dopředu, protože jeho síla je v zadu. Jestli chce levosilový magnet jít dopředu tak nesmí sám,protože k tomu není určen. Levosilový magnet potřebuje získat odpudivost a tu získá když se provdá za pravosilový magnet. V té chvíli jdou životem společně dopředu a to dokonce lépe bež kdyby šel pravosilový magnet sám.
Avšak v lidském světě není nic nemožné a tak si levosilový magnet dává svou sílu dopředu, aby mohl jít životem sám a ono to vskutku funguje. V takovém případě musí mít štěstí, aby si svého pravosilového magneta neodpudil, vzhledem k tomu, že on má svou odpudivost přirozeně taky vepředu a tak se mohou klíďo odpuzovat. To je taky nevídané....... To totiž znamená, že pravosilový magnet může odpuzovat levosilový magnet,přestože v přírodě nic takového možné není. V takovém manželsví jsou to oba magneti, kteří mohou jít dopředu, ale dopředu může jít jenom jeden :) To je jak s těma sílama když jsou stejný tak se vyrušej a jdou od sebe :) Samozřejmě v lidském světě existuje něco jako inteligence,popřípadě obyčená domluva,takže se vyrušit nemusí, ale mají to spolu obtížné,pokud se nedomluví.
Jestli chce levosilový magnet, který má sílu v zadu, být spojen s pravosilovým magnetem, který má sílu vepředu,tak k němu musí přijít ze zadu, protože tam pravosilový magnet neodpuzuje, teprve vzadu se mohou přitahovat, protože se tam nemohou odpuzovat. Ve předu sice levosilový magnet neodpuzuje, ale pravosilový magnet ano a levosilový tím ztrácí mnoho šancí, dokonce tím výrazně snižuje účinnost své práce(úsilí,účelu)..Možná by se dalo říct, že tato strana je pro levosilový magnet zbytečná a nesmyslná, protože levosilový magnet má sílu v zadu. Tam se bude pravosilový magnet koukat automaticky, protože on vzadu žádnou sílu nemá a proto je to maximální šance jak levosilový magnet získá pravosilový. Kdyby byl levosilový magnet živý tak přicházet k pravosilovým magnetům ze předu je nesmyslné, protože by se vzájemně odpuzovali.
Pravosilový magnet nemůže být v životě zastaven, protože umí před sebou odpuzovat. Avšak teprve společně s levosilovým magnetem se jeho život stává dokonalý, ale to si musí umět vybrat pečlivě, aby se mu to povedlo. Není to jendoduché, protože do zadu se blbě vidí a tak může být oklamán.
Levosilový magnet nejenže může být v životě zastaven, ale po několika pokusech zjistí, že sám v životě jít dopředu nemůže a jeho život bez pravosilového magnetu víceméně není možný. Proto musí najít pravosilový magnet co nejdříve a ještě k němu musí jít ze zadu, aby jím nebyl odpuzen, a viditelně mu ukazovat jeho sílu v zadu, protože pravosilový magnet sílu v zadu nikdy neviděl, nebo na ní není zvyklý.
Je nutné si říct, že pravosilový magnet si levosilový magnet hledá proto, aby si život zdokonalil.
A levosilový magnet si pravosilový hledá proto, aby si život umožnil. Protože levosilový magnet je obdařen obrovskou schopností, kterou pravosilový nemá, neboť levosilový magnet je schopen vytvářet magneťátka. Ale nemůže je vytvořit bez pravosilového magnetu.
Je tedy logické, že pravosilový magnet, je vytvořen k tomu, aby se staral o to co je ve předu,
A levosilový magnet je vytvořen k tomu, aby se staral o to co je v zadu.
V dokonalém životě k tomuto účelu používají jeden druhého vzájemě,protože vědí, že jeden bez druhého nemohou být a ani jeden bez druhého být nechtějí !!

Něco opačného spolu může existovat pokud je to něčím spojeno,ale daná souhra musí být umožněna tím,že jejich vlastnosti se shodují neboť jsou stejné, ale opačné.
Ve společnosti se často mluví o něčem co je dokonalé, ale ne každý ví co to je, nebo jak se to získá.
Muž a žena nejsou dokonalí. Avšak jsou li spolu, mohou tvořit cosi dokonaleho co před tím nebylo a to je láska.
To co je dokonalé je dokonalé díky tomu, že to co je opačné je spolu a tak vzniklo něco nového.
Dokonalá láska vzniká mezi mužem a ženou, kteří jsou dokonale stejní a dokonale opační. Dokonalé je to co je nehmotné a první čím můžeme dokonale zobrazit nehmotnou existenci je obrázek nebo čísla. Dokonalé v sobě skrývá i pojem dokonané neboli dokončené popř. finální. Dokonalé znamená nejlepší a co víc, dokonce to znamená, že lepší už to být nemůže. To co je dokonalé je konečné a stoprocentní. Pokud vim, tak ve hmotné existenci nic dokonalého-stoprocentního neexistuje takže to co je dokonalé existuje v existenci nehmotné. Lásku nemůžeme skladovat takže je nehmotná(nebo nechat v ledničce na zejtra). V lidské existenci může být láska dokonalá a nemusí, protože lidé mají k dispozici existenci hmotnou a nehmotnou a tak záleží na nich, kterou chtějí pro dokonalou lásku použít. Je dobré mít na paměti, že v existenci hmotné nic dokonalého není a tak je mylné si v ní něco dokonalého vytvářet. Bude to dokonalé z části, neboli v poměru - poměrně - procentuálné. Předpokládám, že ve hmotné existenci poměr dokonalosti lze vytvořit dostatečný pro nemálo účelů. Tento poměr buď někomu stačí, nebo nestačí.

Vzhledem k tomu, že účel muže je najít si ženu a naopak, tak u popisování jejích opaků ještě zůstaneme.
Nerad bych začal s popisem opravého muže nebo ženy, když jejich účel je poměrně odlišný a to kvůli tomu, že oba k tomu používají dvě existence, se kterými pracují v poměru.
Opravdový muž může být též nazván dokonalý muž.
Dokonalý muž je totiž mimo jiné dokonalý i podle toho jak dokonalou ženu má. Dokonalý muž si dokonalou ženu vybírá podle toho, co ona neumí. Kdo to teď chápe ? Jak si může muž vybrat dokonalou ženu, podle toho jak dokonale ona umí to co neumí....... ? :-DDDDDDDDDDD když taková žena musí neumět to co neumí muž. Jak muž ví co neumí, když to neví ? Muž si dokonalou ženu vybere podle toho o čem ví, že on neumí a žena mu v průběhu života řekne, co ještě neumí, protože muž to nevěděl, protože to neuměl.
Je dobré si říct,že muž se stará o předek(nehmotný) a žena se stará o zadek(hmotný). Žena má výhodu, protože ze zadu vidí do předu i když tam neumí jít a může muži poradit jak jeho činnosti dělat dokonale. Žena totiž vidí to co muž nevidí, ale žena neumí to co muž umí. Společně jsou samozřejmě dokonalí.
K tomu aby byl muž dokonalý tak nemůže být sám a naopak.
Můž je dokonalý když je s jeho ženou dokonale sehraný.

Možná až teď můžu začít s popisem dokonalého muže, když už je jasné, že muž ke své dokonalosti potřebuje ženu a
žena ke své dokonalosti potřebuje muže.......
Protože dokonalé znamená 2, aby to dokonalé teprve mohlo existovat. To dokonalé je to třetí... Takže to co je dokonalé obsahuje tři prvky. Dva jsou základ, třetí je výsledek(účel).
Abych vytvořil něco dokonalého potřebuju ten základ a to tedy ty dvě věci.
Nejdřív mam teda nápad.(zatim nic s čim bych pracoval)
Pak vemu kousek dřeva (hmotu)
Pak vemu nástroj (nůž)(nehmotnu,která ovlivňuje hmotnu)
Pak mam(vemu) kousek dokonalého dřeva v(do) ruce/ky. (Něco dokonalého už v tu chvíli existuje)
Tam kde je něco dokonalého, je to ze dvou.
Tam kde jsou dva to nemusí být něco dokonalého.
Tam kde je to ze dvou a je to dokonalé to bylo vytvořeno něčím dokonalým.

Člověk je ze dvou existencí. Existence nehmotná a existence hmotná =(u sebe) existence živá  ( Možná bych ty matematický znamínka moch používat s rozvahou že ?)
Je existence živá dokonalá ? To záleží na tom, co tyto dvě existence spojuje...
Definice dokonalosti existence živé:
Existence živá je vzhledem k existenci nehmotné dokonalá podle toho jak je to možné a není.
To znamená, že já to nevim a nevim kdo to ví.... :-D   (Každopádně to znamená, že není vyloučené, že živá existence je a nebo není dokonalá)
Dokonalost je 100 procent, dokonalost není jen jedna a ještě k tomu jsou minimálně dvě. Hmotná existence není dokonalá jako nehmotná existence.
Existence živá může vytvořit něco tak dokonalého jako je existence živá.
Existence živá je dokonalá podle toho co ji spojuje.
Existence živá je to nejdokonalejší co můžeme mít. Čili je to nejdokonalejší co existuje pro lidi.

Opravdový muž je ten, který žije podle existence nehmonté a Bůh mu na začátku života radí jak to má vytvořit, protože muž ví co chce vytvořit. Jeho žena mu pak říká co nemá udělat-vytvořit jakou nehmotnou věc nevytvořit, protože žena v životě zjistila, že to nemá ráda a muž jí musí poslechnout. Žena může mužovi radit jak se věci dělají, protože je to její koníček - pravděpodobně díky tomu, že žena je mistr v existenci hmotné.
Opravdový muž je ten, který žije podle existence nehmonté a jeho žena mu říká jakou nehmotnou existenci ne.

Opravdová žena je ta, která žije podle existene hmotné a ptá se muže co má udělat, pokud to sama neví a ráda si od muže poslechne co má vytvořit aby muži dala nehmotnou věc, která ho potěší. Žena ví, že když udělá muži radost,tak budou mít radost společně a muž ji bude o to víc milovat.
Opravdová žena je ta, která žije podle existene hmotné a ptá se muže co má udělat-čím ho potěší nebo čím mu pomůže aby měla šťastný život společně s mužem.
Žena se stará o to o co se nestará muž.
Muž se stará o to o co se nestará žena, ale žena se o to starat může, protože může mužovi pomoct.

Muž se zabývá existencí nehmotnou, kterou rád vytváří.
Žena se zabývá existencí hmotnou, se kterou ráda pracuje.

Existence nehmotná má jeden směr (protože buď směr je, a nebo neni)
Existence hmotná má dva směry a jeden z nich je dokonce opačný ....... No to je nevídané toto . .. .   :-D No ona ta existence hmotná je celá nějaká opačná..  .. ....:-D počet i směr to ma vopačný ty vogo....

Pro ženu je obtížnější jít v životě sama, protože je k tomu potřeba více existence nehmotné a to není její šálek cukru... Neboli.....
žena k existenci života potřebuje muže a to ve dvou případech-život vlastní a další
muž k exitenci života nepotřebuje ženu.

No zase...... technicky vzato ....... :-D
No ale jsou to jejich opaky.

Muž prostě může jít v životě dopředu, protože vidí jeden směr.
A žena nejen že vidí to co muž vidí, ale ona ví i to co nevidí a i to co neví muž a i ona sama. To se taky nazívá,že má tušení.

A nejen že žena nevidí to co nevidí muž, ale muž ví to co žena nevidí, protože to žena nevidí ale může o tom vědět :)
Ale muž ví o tom co nevidí....... :) Ale žena ne, protože to nevidí ...... :-D Stejně tak muž neví o tom co nevidí :) protože to neví, že to nevidí a neví.

Může žena vidět(vědět) něco, co nevidí muž ?
Může muž vidět(vědět) něco, co nevidí žena ?

Ano
Ano

:-D

Žena vidí to co je vidět,
Muž vidí to co lze poznat (vědět) a ještě vidí to co je vidět
Ale žena občas vidí a ví i to co neví a nevidí ani jeden z nich.

Abych něco viděl(věděl-znal) nepotřebuju to vidět.
V tuhle chvíli má žena vykulený oči a ptá se jak je to možný ????????? :-OOOOOOOO

Abych s něčím pracoval, nepotřebuju to vidět a brát do rukou.....
V tuhle chvíli žena řekne, že to je neuvěřitelné......... a spíš nemožné, protože s tím co je neviditelné a ještě k tomu se to nedá vzít do ruky, tak nejen, že to neexistuje, ale rozhodně se s tím nedá pracovat....

Takže kde je pravda ::........... ? ?
Pravda je v dokonalosti.

Jakmile jsou muž a žena spolu, tak s tímhle nemusí ztrácet život(čas)... (To si ale nejdřív musí vzájemně věřit)

Žena je opakem muže a není nutné aby to chápala, protože muž to taky nemusí chápat. Aby to bylo dokonalé, tak muž o tom musí jenom vědět. To je všechno, pak je to dokonalý věřte mi...... Já teda víc k životu nepotřebuju..... proto tomu věřím

Jestli mi žena řekne: Ale já myslela, že když tohle uvidíš, tak to budeš vědět.........  Tak to bych jí řek::: No to určitě....... To vííííížejo....
Pro muže je velmi nepřijemné, když má něco řešit za pomoci existence hmotné.
Pro ženu je nepřijemné, když má něco řešit za pomoci existence nehmotné.
Od toho máme jeden druhého přeci......
Protože muž řekne co a
se ženou to udělá tak
protože žena to zná

Žena má hlavní slovo v tom, že se to dělá: tak.
Žena řiká jak
Muž řiká co

Muž ví co se životem udělat, ale obtížně přichází na to jak. Ale Bůh ho to učí když potřebuje.
Žena nemusí vědět co se životem udělat, protože to už ví muž, ale jednoduše přichází na to jak se věci dělají, protože je to její specialitka. A Bůh jí učí, co s životem nemá udělat. (A to je jedniná chvíle,kdy se žena přirozeně dostává do existence nehmotné. Bohužel jediná existence nehmotná se kterou se žena dostává do stiku je nepříjemná až katastroficky nepříjemná) (od toho má muže aby jí dával nehmotnou existenci tak krásnou jak je to možné, a nebo jak si žena přeje)

Doufam, že teď už je opak mezi mužem a ženou čisto jasný .. .  :)

Muž neumí to co žena
žena neumí to co muž

Muž umí to co žena (ale učí se to postupně)
Žena umí to co muž (ale nedělá to, protože to neví)(většinou to teda neví..., žena je tak zvláštní že ví to co neví a tak když to ví tak je to pravdivé a pro muže důležité)

Teď je otázka jeslti to žena umí nebo neumí .. . . :-D
No jistě že to umí.....

Žena umí víc než muž a děkujme Bohu za to....
Ale neumí s tim pracovat.... i když to ví

Proto je žena obrovitánksýýýýýýýýýým přínosem do života muže.

Stejný muž s ženou je lepší muž.
Než muž stejný, který ženu nemá....

Žena dělá život muže dokonalý a tím i život svůj.

Muž nemá dokonalý život bez ženy.
Žena nemá dokonalý život bez muže.


Muž může existovat bez ženy, protože se může učit jak se to v životě dělá.
Žena nemůže existovat bez muže, protože neví co má dělat a nemůže se to naučit, protože neví co se má učit,ale může to zkoušet. (je opačná a má to co nemá muž a muž neví co žena má :) ) (

Pro mě osobně teda byla žena velká neznámá když jsem se životem začínal. Ženu je potřeba neustále oběvovat(a opěvovat taky .. :-D ) a stejně ji nikdy neoběvíte dokonale.... :-D

Žena totiž má něco co muž nemá
Muž to vnímá jako něco co neexistuje

Pro muže je to neuvěřitelné, protože on neví co neexistuje a tak to nemůže oběvit..... :-D
Pro muže je to nepochopitelné, protože neví jak má nají něco co neexistuje....

No jo oo nooooo,  to je to kouzlo žen............ mužem věčně nepochopené............

Muž si musí uvědomit, že žena má neexistenci.........

Jak to že existuje žena je stejná otázka jako jak to že existuje existence živá(popřípadě nehmotná)......

Za pomoci existence hmotné je možné existenci živou množit, protože se z ní skládá.
Za pomoci ženy je možné muže množit, protože se z ní skládá.
(((Za pomoci existence hmotné je možné množit existenci živou, protože se z ní skládá)))

Hehe,,,,  v muži je žena ?????
J o o o o :-D

Teď by se hodil článek zákon sedminy, abychom si přiblížili poměr, ale článek neexistuje takže zatim smůla.......... :-D

Takže prostě v muži je žena......... a že v ženě je žena je normální, to zní logicky. :) (Ovšem v ženě je taky muž.)

Když z ženy vyleze muž, tak v ženě je muž ??
Jistě.... muž a žena jsou stejný, ale opačný...

Od chvile kdy je něco živé tak to existuje za pomoci opaků a ještě s tím, co doposud neexistovalo, protože to tím vzniká automaticky, protože je to spojka a bez toho by to u sebe neexistovalo jako živé.

Ale žena je poněkud vyjímečná.....
Má v sobě něco nevysvětlitělného.
Má v sobě toto, co doposud neexistovalo.
Toto nevysvětlitělné se snad může popsat jen jako to co je dokonalé.

Jestli žena má v sobě to co má muž a ještě to co nemá muž a ještě to co má žena, tak je naprosto dokonalá, protože se skládá z čísla tři.
Muž není dokonalý
Žena je dokonalá

To je to co muž nemá
nemůže pochopit
proto bez ní nemůže být....

Muž je zvyklý na to, že všechno obvykle ví a běžně s tím pracuje a je to normální a existuje to tak normálně.
Jenže žena má něco co běžně neexistuje a muž je z toho vedle, protože nikdy v životě nevěděl o tom že exisuje to co neexistuje co nikdy neviděl,co hlavně tedy nevěděl, a s čím nikdy nepracoval. Pro muže je to tak nepochopitelné, jako že je to z pohádky a ne z tohohle světa.

Muž a žena se magneticky(spíše magicky) přitahují, protože jsou velmi krásně opační, tedy dokonale opační a dokonale stejní.

Pro ženu je nutné, aby měla muže, protože ví, že něco nemá. (Protože žena má to co neexistuje)
Muž neví, že potřebuje ženu, dokud o ní neví, tedy spíš, dokud jí na vlasní oči neuvidí. A pak už bez ní nemůže být a ví, že ženu potřebuje.

To je ono.
Aby muž věděl, že něco neví, tak to potřebuje vědět nebo vidět.
Aby žena věděla, že něco neví, tak to nepotřebuje vědět. To prostě ví, protože je dokonalá a toto je její spojka.(neboli poslední(třetí) dílek dokonalosti)(žena neví co neví takže ví co neví)

Žena je fascinována mužem, protože muž ví
Žena má dokonalou schopnost nevědět a proto nemůže být bez muže, protože on jí říká vše co potřebuje vědět a tak ztrácí pocit, že něco neví a až když je s mužem tak může být spokojená.

Když žena ví že něco neví tak je to zvláštní.....  (Když muž něco neví, tak to neví, protože o tom neví)
Díky tomu je nebezbečné, když žena říká muži jak má řídit rodinu a život, protože žena říká muži i to co neví ani jeden z nich
neboli...
žena říká muži i to co sama neví
a jak to potom má vědět muž ????????????????????????,, :-DDDDDDDDDDDDDDD

konec todleto .............
a to žena ještě dodá.........

já myslela že to víš............. :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Mazec........

Jak má muž vědět to, co nikdo nevi ????????!??!?!?!?!?!!??!?!?!?!?! :-DDDDDDDDDDD  ach jo ........... *rofl* *rofl* *rofl* *rofl* *rofl* *rofl* *rofl* *rofl* *rofl* *rofl*

tady brečim smíchy jako............. :-DDD   ach.......joo-- :-DD :)
:))

aja jaj.... :)

achhh

Dobře..........
Domluvíme se teda na tom, že bude bezpečné, že budeme řídit rodinu podle toho co víme a ne podle toho co nevíme.. :)
tedy
podle muže a ne podle ženy :) (Ale žena má stejné pravo zasahovat do života obou jako má muž)

Ale jistě víme, že bez ženy by to nešlo .............. :) :)
To je ale krásně dokonalé že ??? :))
Poděkujme Bohu :)
Chvála Bohu za život!!!
Chvála Bohu za ženu!!!

Muž má život a ženu (a Boha)
Žena má život a muže a to co nemá

Hele................. žena je dokonalá.................... dáme jí do muzea.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Když muž něco neví tak to neví, protože o tom neví
Když žena něco neví, tak o tom ví
cožeeee?????????????????????? :-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Nechce mi to někdo vysvětlit ?

Co je to to dokonalé co má žena a muž to nemá ??????????????????????? halooooooooo pomoooooooooc..... :)

Já ty ženy miluju............... :))))) :-DDDDDD
Obdivuhodná záležitost...............
Neuvěřitelné........

Pravděpodobně nelze vysvětlit to co je nevysvětlitělné......... To je jak kdyby jsme se dostali do černý díry.......
No snad nemá žena černou díru v sobě......... :)
Ta jedna díra/(rka)(otvůrek potvůrek) stačí a je dokonalá dostatečně......... Dvě nejsou třeba ............:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *rofl*
Když se sejdou opaky a vzniká to co před tim nebylo(tedy existence nová) tak je to dokonalé......... :)
V tuto chvíli bych to nazval smích.......... :) :)

Achych... :)

Ach ty ženy........ :)
Dokonalé a nepochopené....... :)
(To je to co muži nemají)

Lovely

To znamená, že jsem schopen(neboli mám možnost) dokonale popsat opravdového muže.
Ale aby jste pochopili dokonalou opravdovou ženu tak to musíte udělat vy, a ne já za vás, protože žena je nepochopitelná takže pro každého jinak pochopitelná


Aby žena nepřestala být dokonalá tak potřebuje muže ve svém životě nonstop a svou nevědomost zaplňovat tím co je dobré a bude sloužit pouze pro její život společně s životem mužovým.
Tuto úlohu mohou plnit všichni dobří muži těchto kategorií:
Otec, strýc, děda
bratr, bratranec, přítel, kamarád, známý
Čím více žena nezná muže vedle ní, tím méně mu má věřit. Protože špatný muž ji navede tam, kam nechce, ale ona ho poslechne.
Ženu je jednoduché podvést, protože žena je připravena na muže tím, že má prázdné místo(to co neví) a muž jí říká co se v životě dělá a ona mu věří a poslouchá ho.
Tuto konečnou úlohu v ženském životě plní manžel.
On je její Bůh, ona mu věří, věří mu i to co sama neví, protože on zná, on ukazuje kam a ona říká kudy. Pro ženu je velmi nutné, aby měla v životě nějakého muže co nejřív. Z toho plyne, že žena je zneužitelná celoživotně. Nebo možná čím je starší tím méně. To je důvod proč musí být celoživotně opatrována a chráněna před zlými jazyky (ďábelníky). A když už jsme u toho tak musí být celoživotně obdivována a jestli nevíte proč, tak já vám říkám že protože........... :-DDDDDDDDDD :))  To je jednoduchý néééé ????? Žena je krásná tak proč bychom ji nemilovali ..  ?

To že je možné ženu stále obdivovt, je důkaz toho, že je dokonalá..... Protože muž si je vědom toho, že v ní je něco co neexistuje, a protože se to nikdy nedoví,protože to neví, tak to bude celoživotně hledat, akorát, že to nikdy nenajde...... Nebo jo, ale až na konci života pokud je to možné....

Nejspíš je žena anděl, který po smrti dovede muže do nebe kde už je nic nerozdělí.
Možná to je to co v ženě existuje, ale na světě to neexistuje.

Muž nejvíce cítí ženskou dokonalost a nepochopitelnost když jde A do B, protože je to přirozené a nejbližší vzájemné sblížení z obou stran i z obou existencí. Toto sblížení se nazívá dokonalé sblížení nebo sex.
Žena to má těžké dokud nemá manžela mam ten pocit.


Muž ví co je dobré a Bůh mu říká jak se to dělá dobře (správně)
Žena ví co je špatné pokud jí to Bůh řekne.(Dokud se to nedozví)
Žena neví co je špatné nebo dobré, protože v existenci hmotné je to dvojsměrné a těžko poznatelné.

Muž ví co je dobré a Bůh mu říká jak se to dělá dobře (správně)
Žena neví co je dobré a Bůh jí řiká co není dobré.

Muž se stará o život tím, že se stará o to co je dobré (a co život podporuje)
Žena se stará o život tím, že se stará o muže.
Protože muž ví jak se starat o život i o ženu.

Muž ví jak se něco dobře dělá, protože aby se to dělalo dobře tak je na to jen jeden způsob. Buď to dobré je, nebo není. I kdyby to na pohled vypadalo odlišně.
Žena ví jak se něco dělá špatně a ví že se to dá udělat i za pomoci hmotných věcí dobrých i špatných. (Toto je muj předpoklad,nevím jak je pravdivý)

Pro ženu je nebezpečí zla dvojnásobné. (Proto bývají chytřejší než muži)
Pro muže buď nebezpečí zla je, nebo není.

Muž přemýšlí v existenci nehmotné, protože tam se nedá jít dozadu. A smysl to buď má, nebo nemá.
Žena přemýšlí v existenci hmotné a když chce věci dělat dobře, tak za pomoci hmotných věcí, které jsou jen dobré nemá šanci dělat věci dobře.

Existence hmotná má dvě roviny. Shodná a opačná
Existence hmotná nedovoluje vytvořit existenci nehmotnou za pomoci existence hmotné, která je shodná k existenci nehmotné.
Žena nemůže vytvořit dobrou existenci nehmotnou, pokud používá dobrou existence hmotnou.

Když chce žena vytvořit (dobrou)existenci nehmotnou a to je opak existence hmotné kde žena tvořit může, tak k vytvoření něčeho dobrého používá něčeho opačného v jednom co lze vytvořit v existenci hmotné. Žena tvoří něco dobrého za pomoci poměru něčeho opačného. Tipický príklad je polévka, nebo oběd a dort.(existence hmotná)

Muž je jako stvořený pro existenci nehmotnou.
Žena je jako stvořená pro existenci hmotnou.

Když muž jede v autě, tak není třeba aby mu s tím žena pomáhala.
Když žena chce pomoci mužovi ject v autě, tak mu řekne kam nemá zatáčet, protože to na rozdíl od muže vidí vlastníma očima, ale muž to nevidí a jestli to muž chce vědět, tak se musí zeptat ženy, proto ona je dokonalá....
Ženské přemýšlení pracuje na základě opaků, ale mě by zajímalo co je ta spojka v tomto případě.... Ta spojka je totiž to třetí, do dokonalé.... to nepoznané...

takže.
Není třeba řídit auto čtyřma rukama a čtyřma nohama.
Když chce žena řídt auto, tak řeke mužovi kam nemá zatčet.

Muž se správně rozhodne, co v životě budou dělat.
Žena mu správně řekne, jak to neudělá nesprávně a to co v životě budou dělat udělají jak chtějí oba! Pak je to dokonalé.

Žena nemůže říct muži co má muž chtít, nebo dělat, protože žena nevidí tam kam vidí muž a naopak.

Protože muž ví jak se věci dělají a
žena ví jak se věci nedělají.

Když se žena chce postarat o svůj život, tak se postará o existenci hmotnou, neboli o svého muže....
Ťím, že se žena stará o svého muže, tak muž se stará o svou ženu a o její život samozřejmě.(o existenci nehmotnou)

Muž nemůže strkat nos tam, kam nemůže, protože je to za ním a nemůže se tam dostat.
Žena může strkat svůj nos tam, kam nemůže, protože je to před ní a ona na to může vidět.

Bohužel ona to vidí okem hmotným(svým)
a muž to vidí okem nehmotným (správným , opravdovým)

Žena totiž může vidět to co je shodné a opačné ve stejný okamžik a to okem svým.
Muž může vidět jen to co je opravdové a to co je opačné nevidí, protože je ta za ním.

Muž vidí jednu cestu
žena vidí dvě cesty.
(je to jejich opak)

Ale žena si musí vybrat jen jednu, protože jen jedna je správná.(shodná) s tou, kterou vidí muž,ale bez obou se tam nedostane.

Nejen, že ženy nemají to co nemají muži.
Ale stejně tak ženy mají to co nemají muži.
Proto jsou dokonalé.

Muž je od toho aby věděl.
Žena je od toho, aby nevěděla.(ale aby mohla koukat a vidět to co nevidi muž)
(je to jejich opak)

Přesněji tedy žena je od toho, aby věděla, to co neví, že neví. ( Žena má existenci "vim" a má existenci "nevim", ale ještě má existenci,"vim, že nevim".)

Tady je opět důkaz ženské dokonalosti.
základ je dva opaky
vim a nevim
to třetí je to, že to
vim, že nevim.

neboli vim co nevim i když to nevim
(pro muže je to samozřejmě nepochopitelný a je krásné a přirozené nachat to na ženách, protože oni to mají a je jim to přirozené.)

Nevim jestli někdo někdy pojmenoval ten třetí článek,který žena má, ale nám bude stačit, když si řekneme, že ten článek se jmenuje dokonalý...

Pro muže je logické, že ví.
Pro ženu je logické, že ví, co neví.

Je to stejný, ale opačný.
Jinak by to nemohlo bejt dokonalý.

Pro muže je logické, že ví, to co ví.
Pro ženu je logické, že když neví, tak se zeptá.

Když chce muž jezdit v autě, tak si sedne za volant.
Když chce žena jezdit v autě, tak si sedne vedle muže, který sedí v autě.

Žena nemusí umět řídit auto, když chce jezdit.
Je to její opak od muže.

Jestli má žena muže, tak má auto a naopak.

Když chce žena život, tak potřebuje muže.
Muž říká, kam v životě pojedeme.
Žena říká, sem už v životě nepojedeme.

Když muž neposlechne, nemůže jezdit se ženou.
A žena s mužem. Je to stejný a opačný.

Když žena nemá muže, tak nemůže jezdit.
Když muž nemá ženu, tak může jezdit.
Je to jejich opak.

Žena nejezdí tak, že si sedne za volant.
Muž nejezdí tak, že si nesedne za volant.

Žena jezdí tak, že si sedne k muži.
Muž jezdí tak, že si sedne k volantu.

Žena nemůže říkat muži jak má žít.
Muž může říkat ženě jak může žít.

Žena může říkat muži jak nemá žít. A to je dobré,protože to ruší dost problémů v životě si mylsim.
Muž může říkat ženě, jak může žít.

Muž nemusí poslechnout ženu, protože bez ní může žít.
Žena musí poslechnout muže, protože bez něj nemůže žít. (Samozřejmě když žena zjistí, že toho muže nechce tak ho neposlechne a může odejít)

To neznamená,že nemůže dělat co chce.
Pokud neposlechne muže,tak to může v budoucím životě dopadnout nepříznivě a řekl jsem to jemně :) Je to jak odšroubování šroubů na kole u formule. Ta možnost nepřízivosti tu je.
Muž a žena si své přání plní vzájemně.
Poslouchají a naslouchají jeden druhého.
Je logické, že žena poslouchá muže,protože muž vidí jeden směr a žena dva,který jsou opačný a ještě je musí používat současně. Vzhledem k tomu,že je dokonalá, tak by to mohla umět, nevim , nejsem žena :) A ještě to co vidí žena není to, podle čeho se dá život řídit jednoduše.


Žena potřebuje muže.
Muž potřebuje ženu.
Na tom se nic nezmění.

Muž žije podle existence nehmotné.
Žena žije podle existence hmotné.

Muž žije podle existence jendosměrné.
Žena žije podle existence dvojsměrné.
(jak to dělá to zůstáva muži záhadou.....)
(protože je to opačné od toho co muž zná,nebo umí)

Když muž něco vidí
tak žena to vidí dvakrát
a je normální,že tomu nerozumí. (ani tomu rozumět nemá,ale muž má a proto to nevidí dvakrát, ale jednou:) )

vidí to shodně a opačně
a ani jedno z toho není to co vidí muž.

žena nemůže žít bez muže a
muž nemůže existovat bez ženy

Je to krásně dokonalé, co víc si přát :)
To se mi zas něco povedlo........... :-DDDDDDDD

existence živá se skládá ze dvou
existence nehmotná / muž
opak:
existence hmotná / žena

když jsou tyto dvě existence u sebe a něco je spojuje
tak teprve dohromady se to může nazívat něčím dokonalým

existence živá je dokonalá, protože se skládá z opaků a tím co z toho vzešlo a tomu se říká já nebo ty, nebo lidská osoba.


Muž je muž, protože může. Žena je ženou, protože je se mnou.
Muž žije, protože může. Žena žije, protože je s mužem.
(Ti co vědí co to znamená se usmějí, protože jim to život ukázal a měli život spokojený a hezký. Ti co toto slyší poprvé ať vědí, že z ženy nedělám poskoka a že žena je žena,protože mě poslouchá a ráda dělá to co jí řeknu, že mám rád a ona je ráda když jsem rád, žena je žena, protože je mým opakem, proto ji miluji)


Muž existuje podle existence nehmotné.
A aby žena mohla být s ním, tak
žena existuje podle existence hmotné
(opačné)

Když muž je muž, protože může, tak to může díky tomu, že mu to bylo dovoleno, nebo dáno, umožněno. Bůh mu řekl ano můžeš muži.
Žena je opakem muže a její smysl je v tom,že je s mužem, aby mohli všechno společně a ona pak měla vše a nejen to co potřebuje.
Myslim, že žena má větší potřebu být s mužem než má muž se ženou. Nebo žena to ví odjakživa, že něco jako muž by mělo existovat. Ale muž to ví až když to vidí.
To je jedno z toho co žena ví, že neví, ale ví to až když se to dozví.Když jí muž dá to co ji udělá šťastnou.

Jak to že slovo muž a může jsou si tak podobný ?
Staročeši dobře věděli, že muž je tady od toho, že může.
A žena je s mužem.

(Dokonce anglicky muž je "man" a opak muže je žena "woman". Písmenné grafické znázornění ukazuje, že žena má to co má muž (man) a taky má to, co muž nemá (wo).

Kdyby muž nemohl, tak by asi neexistoval.
Existence muže je díky tomu,že může.
A tak to dělá. A žena mu pomáhá.

Když žena je opakem muže, tak nemůže....

Kdy muž může tak opak toho je,že žena nemůže....
Ale co to znamená ?

Já bych to viděl asi takhle:
Je dobré, že muž může
a
je dobré, že žena nemůže

Pokud žena něco nemůže a je to dobré,že nemůže, tak je asi dobře že to nemůže, protože by to nespíš bylo zlé.

Když Bůh řekl muži: Toto můžeš
tak je dobré, že mu žena říká, toto nemůžeš

potom je to dokonalé.

A to že žijí spolu, je předurčené.

Pravděpodobně to co žena nemůže je kvůli tomu, že to muž může a není třeba aby to dělali-uměli oba dva a tím by se mohl definovat jejich opak. Díky tomu žena vždy přinese do života muže něco nového co nemá a mají radost oba dva.

Já osobně nevim co žena nemůže a rozhodně jí to nebudu zakazovat,když to nevim a když jí miluju. To žena ví sama, buď tím, že to v životě zjistila nebo to ví, protože to ví.
Když bude chtít žena něco co mě bude v životě nepříjemné tak buď se na tom nějak domluvíme, nebo nedomluvíme. Když bude žena chtít něco stále co si nemůžu do života pustit, protože mi to řekl Bůh, tak s touto ženou bych neměl život a nemůžeme být spolu. Nejsme si souzeni se také říká.
V dnešním světě se mi zdá, že je obtížné najít dobrou ženu, která se ke mě hodí jako bychom si byli souzeni. Nebude to tak jednoduché abych měl život takový, jaký mi radí Bůh a lze očekávat nutné nepříjemnosti, pokud se s ženou pečlivě nedomluvím a nedorozumím.

Mě připadá logické, že mít normální dobrou ženu je obyčejná věc. Aby byla taková, která se ke mě hodí.
Vždyť je to úplně jednoduchý, protože stačí poslouchat slovo Boží. A nebo to tak není, protože když muž hledá ženu tak je v něm nehmontá žena,která pozná kterou ženu chce, protože žena odjakživa ví i to co neví a tak nehmotná žena v mužovi řekne muži to je ta žena,kterou jsi chtěl a muž to pak ví i když to před tím něvěděl. (to by možná mohlo vysvětlovat jak je možné se zamilovat do někoho koho vidíme poprvé. Žena se do muže na první pohled zamiluje protože v ženě je to co neví, ale ví to když to má vědět. A muž se do ženy na první pohled zamiluje protože je v něm kousek nehmotné ženy, která funguje stejně jako žena živá a tak oba ví, že se hledali.))
Já jsem to třeba taky něvěděl jaký se mi líbí, dokud jsem jí neviděl :) A Boha jsem k tomu nepotřeboval a v tý době jsem o něm ani nevěděl.......... :-)
No budiž.......... :-D

Kde jsem zkončil..
Dokonalý nebo opravdový muž jo.. hmmm
Takovému muži je existence nehmotná vlastní.
Tímto přitahuje ženy, protože on ví to co ženy neví a ony to chtějí vědět.
Když dokonalý muž potká dokonalou ženu, protože jsou oba k sobě dokonalí tak žena řekne muži že tohle v životě nechce a muž řekne, že to je v pořádku, protože to není nic z toho co chce on. A tak muž řekne ženě co chce a ona mu řekne, že to je v pořádku, protože to chce taky.Tito dva jsou spolu a jsou šťastní,naplňují život jeden druhému.

Popsat opravdového muže podle chování je těžké, protože několik miliard žen na světě naštěstí nechce jeden typ muže. Každý člověk si vybere koho chce, aby mohl žít.
(nemusím tady psát že by muž měl být třeba udatný a chrabrý a nebojácný a tak dále....... Na to máme pohádky:) )
Ale určitě teda když u jsem u toho, tak muž by měl umět jít v životě dopředu a když to neví(neumí) tak by to měla vědět jeho žena a on to pak udělá. V Biblické literatuře se říká, že to je vždycky muž ten, který to ví možná na tom něco bude.

Snažil jsem se popsat nehmotně (systémově) jak existuje dokonalý muž.
Dokonalá žena se popisuje těžko a tak je na ní jakého muže si vybere. A těžko popíšu jaká je dokonalá. Vím to, ale jen pro sebe, nevim jak to, ale vim to už dlouho jakou povahu bude mít a co bude umět moje žena. Otázka je jestli taková existujeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))) A jeslti jí najdu ...... :-DDDDD

Následující informace jsou Biblické a jsou dokonalé, takže pro mnoho smrtelníků nemožné, musíme se s tím smířit.....
Když se člověk narodí tak se nehmotně skládá ze dvou (muž a žena)
Pokud chce muž dospět tak ta žena v něm může umřít pouze pokud vedle sebe má ženu živou vlastní a ona se stane jeho půlkou života.
Pokud chce žena dospět tak ten nehmotný muž v ní může umřít pokud má muže vlastního živého, který se o ni může postarat a stane se její půlkou života.
Toto je chvíle kdy se muž stává pravým mužem a žena pravou ženou.
Dosáhnout tohoto stavu je velmi obtížné mam ten pocit. A navíc ten kdo na vás vydělává tak to nechce, protože by jste potom byli schopni ho intuitivně přestat živit i kdyby jste o tom nevěděli. Čím více jste lidmi napůl tím lépe je možné z vás škubat peníze :)
Obecné doporučení tedy si myslím, že je dobře když se člověk stane opravdovým člověkem.
Jak se to dělá tak to je taky oříšek....... Ale určitě to bude v Bibli!!!!!!!!! :)


*************
Jak může něco existovat spolu když je to opačné...

Jo tak to zajímavé :)))D

No jak to Bůh udělal ?

Mě nejde do hlavy jak může hmotná existence přenášet nehmotnou existenci. Jak na sobě drží nebo jak spolu drží ? Jak to, že nehmotná existence může být přenášena hmotnou existencí ?

To naštěstí nemusíme chápat,protože o to se postaral Bůh.

Muž a žena jsou opační, ale jsou spolu, protože mají lásku a to je to třetí to co vzniklo. Později mají i to hmotné a to je děťátko.
Hmotná existence a nehmotná existence jsou spolu (nevim jak) a tak vzniklo to třetí a to je vědomí-osoba.
Ta osoba má lidské tělo, aby s ním dělala vše co se ji chtělo... (Protože když ho neměla tak nebyla šťastná, že nemůže běhat a skákat)

Když jsem se narodil tak to pro mě bylo na začátku úžasné.... Mohl jsem něco tvořit, mohl jsem běhat a skákat. Mohl jsem plavat, to pro mě bylo nepoznané a obdivuhodné. Pak to přestalo být jednoduché - radostné a bylo to obtižné bolestné a smutné.
Jak to že dnes nemám radost z toho, že můžu běhat a ještě mi to (hmotné)srdce nedovolí ?
Život se nezdá být takový jaký se zdál.

Chcete li život takový jaký si přejete, podstata je půlka vašeho života, tedy váš muž nebo žena.

Vypadá to tak, že když zemře vaše nehmotná opačná, tak hmotná opačná se objeví. (Buď muž nebo žena.)(protože jste si je v životě už našli)

Není problém aby ve vás opačné pohlaví zůstalo, ale pak to chce hodně opatrnosti, protože řídíte auto čtyřma rukama a nohama.

Tím může vzniknout něco neobvyklého buď dobré nebo špatné, ale velké předpokládám.

Rozdíl mezi mužem a ženouuuuuuuuuuuu ,.... co bych ještě řekl ......... ? přemýšlím.....
Žena je mistr v existenci hmotné a tak může muže vždy překvapovat. Muž ji bude vždy obdivovat a milovat
Tito dva jsou si souzeni a bez sebe nemohou existovat. (Z jiného úhlu pohledu existovat mohou, ale asi jen 130let a pak existovat nebudou)
Můžete říct že to je přeci jasný že muž a žena mají být spolu protože se musí množit. Já jsem nad tím přemýšlel víc a hledal a napsal jsem proč a jak tó.
Pravděpodobně kdybych četl Bibli byl by můj článek čistojasně jasný a nemluvil bych o tom, že něco nevim..... :)



/-*/-*/-*/-*/-*/
Další nutná kapitolka:
Jsem muž, ale žena mě nezajímá.
To je sice v magnetickém světě nemožné, ale u lidí je možné asi všechno .. .  :-D
V takovém muži převládá nehmotná žena a tak je logické, že chce muže. V tom případě to co tu píšu pro vás platí stejně jako pro ženu, pokud si k sobě najdete ženu, ve které převládá nehmotný muž a tak ona hledá nehmotnou ženu, kterou máte vy. V tom případě jstem dokonalý pár jako jsou obyčejným párem muž a žena a vaše existence nehmotná je ve vztahu stejná, ale opačná myslím.
Je to důkaz, že existence nehmotná je ta hlavní a prvotní a podle ní se rozhoduje,protože ona velí.
A jak je to s existencí nehmotnou když jsou spolu dva muži nebo dvě ženy ?

Takhle to předpokládám, ale nevím to jistě:
Dva muži
Jejich nehmotná existence ženy převládá v obou a jeden z nich se zamiloval do hmotného muže a jeden z nich se zamiloval do nehmotné ženy. Mám pocit, že by bylo třeba to ještě nějak vysvětlit, ale nevím jak.
Nevim jak pro vás dva planí zákony mezi mužem a ženou o kterých tady mluvím. Takový pár je neobvyklý a nevím jak to mezi vámi funguje. Je mi jasné že se milujete až za hrob a to je krásné přenádherné a obdivuhodné stejně tak radostné. Pravděpodobně na tom se vzájemnými vazbami budete stejně jako jsou obyčejný muž a žena ale to jen hádám nic moc o tom nevím. Vaše vzájemná láska je ovšem něco obdivuhodného a ne každý obvyklý pár muž a žena mají tak velkou lásku jako vy.
Pokud cítíte, že něco z toho co v článku píšu platí i pro vás a chcete aby se toho ostatní mužové nebáli tak mi to napište já to dam sem jestli budete chtít aby to ostatním mohlo pomoci. Je přeci jen neobvyklé, aby muž chtěl muže, když to podle přírody nemá smysl, nechci se vás dotknout, to já jen přemýšlím systémově.

Ďvě ženy
To by mohlo být stejné, ale opačné.

Já nevim jak pro vás platí to co tady v článku píšu. Pravděpodobně jestli máte jasno jaká nehmotná existence ve vás přebývá, tak podle existence nehmotné, kterou v článku uvádím zkuste zjistit, jestli to platí pro vás.

***********
Všechno co v článku tady a v ostatních píšu tomu věřím a proto to píšu, abych si o tom všem nemusel pracně povídat s ženou, ale aby ona už věděla co jsem zač. A tak bude vědět, jestli mě chce nebo nechce. Ještě jsem to nikde nepsal, ale mými články se taky snažím rozumět si s lidmi, které neznám a nebo které potkám. Mnohokrát se mi stávalo že mi lidé nerozumí a já jsem nevěděl jak je to možné. Nelze být s lidmi, se kterými si nelze rozumět :) V naději věřím, že moje články mi pomůžou a všem kdo je budou chápat.

Je možné, že sem ještě něco dopíšu jestli mě to napadne.
Vložil: kaiass ¤