10.Březen 2010
Starodávná oveččí smlouva
1x
Staroovečková smlouva hovoří o chování mezi ovečkami, které mají rády Boha a Ďábla.
Za dávných časů oba druhy chtěly,aby  ten druhý zemřel.  
 
Ovečky s Boží vírou chtěli zabít ovečky s Ďáblovo vírou, protože ty s Ďáblovou vírou jsou zlé, černé v duši, a rádi zabíjely Boží ovečky. Měli z toho radost a tak dále.
 
Ovečky s Ďábelskou vírou chtěli zabít ovečky s Boží vírou, protože ty s Boží vírou jsou hodné milé a mají světlo v duši a rády každému pomáhají.
 
Vypadá to, že Ďáblovi ovečky k tomu mají nelogický(nerozumný) důvod.  
Za prvé.....
Obrátili se od svého stvořitele Boha otce svého.
Za druhé .....
Nejen,že se odvrátili od svého stvořitele, ale chtějí zabí ovečku, která je hodná dobrá milá usměvavá láskyplná.
Chtějí zabít lásku, ovečku, která nezkřivila by ani vlásku...
Jejich důvodem pro vraždu je to, že daná ovečka je hezká a dobrá nebo krásná.
 
 
Je logické, že ovečky s Boží vírou nemají důvod zabíjet a ani nevěděli co to je dokud jim to ovečky s Ďábelskou vírou neukázaly.
Budu li bádat hluboce ve své paměti, dozvíme se, že tímto  ovečky s Boží vírou začaly být naštvané. A chtěli ovečkám s Ďábelskou vírou Ďábel;ničení (zabíjení;vraždění) zastavit.
A konflikty mezi ovečkami dvou typů byly na světě.....
 
Boží ovečky nechtěli umírat(být zabíjeny) a Ďábelské ovečky nechtěli přestat zabíjet.
Hmmm, takže války... pěkný ....
Co to mohlo znamenat.  ------ Snižování stavů...... (byl oblíbený termín na střední škole)
 
Jak plynul čas, pravděpodobně ztráty na životech byly tak vysoké, že bylo vytvořeno něco, co tyto ztráty zastavilo a ovečky přestaly umírat.
Vznikl zákon nebo smlouva nevím jestli psaná nebo nepsaná, že ztráty na životech musí přestat, a ovečky se nesmí zabíjet a válčit.
 
Jenže to je pro ovečky s Ďábelskou vírou problém... Protože Ďábel jim řiká zabte je.... Tak by mě zajímalo jak to dodržujou....
 
Takhle:
V existenci hmotné: Dodržujou
V existenci nehmotné: Nedodržujou
V existenci živé: Dodržujou a nedodržujou
Ale spíše nedodržujou!
Protože stejně umíraj....
 
řek bych, že staroovečková smlouva je psána a dána pro existenci živou!!!
Jenže když existence nehmotná neni vidět očima tak si asi myslely, že je nikdo neuvidí.
Většina nevidí a to jim asi stačí.
 
Asi si nemusíme řikat jestli ovečky s Ďábelskou vírou smlouvu porušili nebo ne. V existenci nehmotné totiž u nich smlouva nemá žádného efektu... Toto nazývám porušení zákona, popř. pravidel a po zásluze odměňuji.
 
Staroovečková smlouva říká, že ovečka s Boží vírou nebude zabíjet a nezabije ovečku s Ďábelskou vírou a že ovečka s Ďábelskou vírou nebude zabíjet a nezabije ovečku s Boží vírou.
 
Toho dne jsem si trochu oddechl, protože jako malý jsem byl odhodlaný, že zničím každý Ďábelský systém, který uvidím, protože to je neuvěřitelné co se to děje...
Pak jsem si uvědomil.  No jo .... jenže když zabiju jejich systémy, tak oni zabijí mě.... :-D
 
A pak mi staroovečková smlouva řekla, že to se nedělá....
Aha..... :-D
 
no budiž.... já to nějak vydržim.... :-D
 
Problém je to, že každá jejich činnost(ať už systém nebo proslov), znamená zabíjení v existenci nehmotné, které se v určitém čase projevuje v existenci hmotné-živé.
To by znamenalo, že ovečky s Ďábelskou vírou staroovečkovou smlouvu nikdy nezačali dodržovat. A zabíjely tak aby to nebylo vidět, neboli v existenci nehmotné - neviditelné, tím i živé samozřejmě.
 
V předešlých životech tam kde to v dávné době bylo třeba jsem neměl problém zabíjet i holýma rukama...
To samozřejmě nebyl koníček!!!! Ale záchrana vlastního života....!!!!!!!!!!!!!!!
 
Myslim, že když se mě někdo dnes bude pokoušet zabít, tak to není možné nechat se zabít a udělám to na co jsem zvyklý.
V existenci hmotné tomu zabraňuje smlouva a nejenom ona, ale jsou tu i zákony státní a republikové. (o jeji dodržování a obcházení se budem bavit jindy pokud to bude nutné, ale vzhledem ke staroovečkové smlouvě bych se tomu raději vyhnul)
V existenci nehmotné tomu zabraňuje rozhodnutí, které ale musí vzniknout u konkrétní ovečky,popřípadě skupiny. Bohužel obvyklá sistuace je, že oni to nedodržují.  Skoro v podstatě tomu nezabraòuje nic a tak se to volně děje.
 
Jsem ten, kdo staroovečkovou smlouvu dodržuje a Ďábelské systémy nebudu rušit. Dokonce kdybych v mých následujících článcích nezačal dodržovat staroovečkovou smlouvu, byly by v nich takové informace, že Ďábelské systémy by začali umírat samovolně.
Původně smysl blogu byl posvítit si na hnusárny, které produkují ovečky s Ďábelskou vírou, neboli jinými slovy Ďábelské systémy.
 
Avšak po přečtení staroovečkové smlouvy se situace mění.....
 
To znamená, ovečky s Boží vírou nezabíjejí, ovečky s Ďábelskou vírou také ne.
 
Pokud by ovšem nějaká ovečka s Ďábelskou vírou staroovečkovou smlouvu porušila a já byl mrtev, bude to znamenat uvolnění všeho mého vědění. Informace budou uvolněny v místech největšího efektu. (Podstata těchto informací je identifikace a ukončení Ďábelských systémů.) (A to nejen v české Republice)
Jestli mě zabijete tak budu mrtvej, ale jen mé tělo... Ale to už znáte...
 
Přeci nezabiješ a nepokradeš jsou tak základní věci, že si o nich ani nemusíme povídat.
 
To že ovečka s Ďábelskou vírou nezabije ovečku s Boží vírou a naopak má přeci vyšší význam než smrt nebo záchrana jednoho života.  Staroovečková smlouva je tak důležitá a vážná věc, že se považuje za posvátnou... !
 
Jakmile ovečka "A" zabije ovečku "B" , tak nejen, že ovečky "B" tuto ovečku "A" po zásluze odmění a dokonce ovečky "A" nechají ovečky "B", aby tento dar této konkrétní ovečce "A" doručily.(někdy i pomohou) ale dokonce i ovečky "A" si to s touto ovečkou "A"(která porušila smlouvu) též vyříkají "po svém". A naopak.
 
Dodržování staroovečkové smlouvy je věc důležitá a zabraòuje katastrofě, kterou už jsme tady měli.... Takže není divu, že jak ovečky "A" tak ovečky "B" dohlížejí na dodržování staroovečkové smlouvy společně....  
Myslim, že tohle je větší radost pro ovečky s Ďábelskou vírou, protože tímto dostávají možnost Ďábelničit takzvaně po právu... neboli sice se jedná jen o jednu ovečku "A" nebo "B" , ale jedná se o trest, neboli zásluhu bych to nazval já, a to ovečky s Ďábelskou vírou rády. (v tomto případě policie ani žádný státní či republikový či humální zákon neexistuje... (proto ta obliba u oveček s Ďábelskou vírou))  
 
Staroovečkovou smlouvu dodržuji ve dne i v noci a v mym blogu si na to budu muset dávat pozor přeci..... (kur.....) :-D )  Acho jo . .. to je sranda........
 
Co dál....
 
Jo....
 
Najde li se ovečka, která mě bude zabíjet v existenci nehmotné, tak ji zprvu nenahlásím(to nebude jediné), nepřestane li, bude nahlášena, nepřestane li, bude umlčena. A bude li mi to dovoleno a ona stále nepřestane, bude umlčena navždy.
Já nejsem násilník.... ale jak říkám, pro orchanu života udělám cokoliv.
Nemluvím tu o existenci hmotné, doufám, že si rozumíme..... (Žádné lidské tělo nezemře i kdyby se jednalo o ten nejhorší případ) Pokud jsem porozuměl správně, bude to ovečkovatost, která zemře(bude změněna)
 
Též jsem přemýšlel o nejhorším scénáři,který by mi mohli ovečky s Ďábelskou vírou v životě nachystat.  V takovém případě by mezi mnou a filmem "odplátce"(cz: Kat - en: The punisher)  byla větší podobnost, než li je v mém článku článek.("článek")
neboli
byl by tu další Punisher.
 
Ovečky, které poruší staroovečkovou smlouvu a bude to namířeno na mě, budou nahlášeny zde, nebo na místě tomu určeném a bude to zaznamenáno pro možné budoucí použití.(Doufám,že nebude)(Pro mě je fakt zbytečné zveřejňovat jak ubližujete)
 
 
Pokud se mi stane, že je smlouva bezohledně porušována, vytvořím protiopatření. Nerad bych to dělal, neni to hezká práce.
 
 
Kdo krade v existenci nehmotné porušuje staroovečkovou smlouvu a bude s ním přiměřeně naloženo. To jenom tak aby jsme si rozuměli.
(Neboť krádež něčeho životně důležitého znamená smrt(a zrození Punishera) (Punisher dělá to co je správné(pochází to od Boha) a staroovečkovou smlouvu nezná.)
 
 
Přemýšlím, jestli bych měl mimo jiné , tedy, staroovečkové smlouvy dodržovat i to, že Nehas co tě nepálí.
Pořád by se jednalo o porušování staroovečkové smlouvy, což se tedy nesmí, a je trestáno.... a už jsem dostal nápad:) neudělám nic, jen toto:
Poskytnu radu :)
 
I když dodržovat Nehas co tě nepálí je velice moudré přísloví!!!!!
Asi bych se ho měl držet!!!
No ještě budu přemýšlet.
 
Dokonce staroovečková smlouva vyplývá i z moudrého pradávného přísloví, Nedělej co nechceš, aby jiní dělali tobě.
Naneštěstí porušování moudrých pravidel vede k nepěkným následkům.
And that's far far away form the good ones.
 
Mým prvním důkazem, že staroovečkovou smlouvu dodržuji bude, že začnu logovat Ďábelničiny té paní která je v tomto domě, ale nikdy ho nezveřejním.... tedy.... nebudu li zabit.
 
Chcete li vědět jak se může dělat něco i po smrti, podívejte se na film The Ultimate Gift (poslední;konečný;závěrečný;jedinečný dar). A to není jediný způsob:) Třeba takový seriál Ghost Whisperer je lahodné pošučňáníčko co se těhto informací týče.
 
Jo ještě ...
Staroovečkovou smlouvu dodržuji i v případě osobního kontaktu, podle důvěryhodnosti dané osoby.
 
Pokud si budete myslet, že staroovečkovou smlouvu v mých budoucích článcích někde porušuju tak mě informujte...!
 
 
 
Je to zvláštní :))) Ale staroovečková smlouva nepochází od Boha .... :) :)     :)
(S tím jsem se setkal poprvé :) )
 
 
Takže je dobré naslouchat i Bohu i jeho ovečkám .. :) D
 
 
Příští článek: Škodlivost Ďábelských oveček
(a to se budu hooodně snažit, abych staroovečkovou smlouvu dodržel(neporušil)...................................)
Vložil: kaiass ¤