19.Říjen 2009
Dneska jsem byl za jednim známym a jak tam tak medituju(hmotně více než nehmotně) tak mě napadlo, že definice pro to kdy je člověk nešťastný by mohla být takováhle:
Člověk je nešťastný, když předpokládá, že nemůže mít to, co chce, a nebo by si obyčejně přál a zasloužil. Tedy to co je mu vlastní a tak mu to náleží, protože mu to dal Bůh.

Ne nadarmo jsem si asi hned vzpoměl na jednu věc, kterou jsem před dávnou dobou zažil, asi 7 let. Kdy jsem šel na nějakou oslavu nebo diskotéku, pravdněpodobně oslava nového roku to byla. A po pár hodinách jdu ven, a je tam spolužák sedící na lavičce (nemůžu zveřejnit jeho jméno... A taky se ho nemůžu zeptat nevim jak kde bych ho teď kontaktoval) A ten spolužák na lavičce brečí(pláče, naříká, je velmi až nepěkně smutný) Pravděpodobně je dobré si říct, že už měl v sobě "pár" alkoholu vypito. Bylo mu asi 17 a je kolem něho dost lidí a on mluvil (vypráví, NAŘÍKÁ)  Proč je to všechno dneska tak na hovno???? Já takhle nemůžu, s tim nejde nic dělat, proč to tak je ? proč ? proč ? proč ?? proč!!!!!!!??????????!?!??!?!?!?!?????  Co můžu dělat ? No co můžu dělat ??! Řekněte mi to někdo....  Jak mam takhle žít ?????????? A ostatní ho utěšovali a jeden kluk(chlap) s ním vedl konverzaci, pamatuju, že to byl provozovatel toho podniku a taky jeho kámoš v jednom mam ten pocit. Pokud si dobře vzpomínám, tak on ho utěšoval těmito slovy: No ták Krakonoši, to neni tak zlý, uvidíš !:)  A potom se s jeho utěšováním dostal do hlubších konverzací, ale tam se moje paměť dnes nedostane....  Napdlo mě dnes, že bych tuto událost mohl porovnat vzhledem ke stupnici dobra a zla. Nutno říct, že spolužákova duše byla jednou z těch, díky kterým jsem měl radost, že jsou ve třídě. Z doho plyne, že jeho duše byla jednou z těch dobrých a hezkých. Takových se vám vskutku tak často potkat nepodaří a i dnes mohu říct, že podle mých máločetných výhledů do společnosti se to nezměnilo.
Inu vzpoměl jsem si na definici, která prozrazuje jak je možné, že dobrá duše pláče (a jemu slzy opravdu tekly, kupodivu tuto obrazovou informaci, pravděpodobně nikdy nezapomenu) Dobrá duše pláče když nemůže konat to co je jí vlastní, tudíž, konat dobro. Takovéto duši je vlastní a právoplané od Boha, mít a žít dobrý a hezký život.
Dnes samozřejmě víme, že zlo je ve společnosti rozšířené a převažující asi jako voda na zemi nebo víc... takže si můžeme představit jakým způsobem asi může taková dobrá duše existovat, když se píše rok 2009...  Já to zkrátim.......... je to katastrofa.........
Spolužák plakal kvůli tomu, že jeho duše nemůže na tomto světě žít dobře....  a měl bohužel smutnou(nedobrou) pravdu.
Jestli vám, to došlo tak spolužák plakal kvůli tomu, že je na světě příliš zla. (zlých nedobrých lidí) a ti mu nedovolují jeho zasloužený dobrý život. Nejen, že absence zákona oko za oko zub za zub způsobuje ráj na zemi pro zlé lidi a tak s radostí dělají špatné věci dobrým lidem, tak i zákony české republiky dělají tento stát rájem pro Ďáblovy příslušníky (špatné-zlé lidi, kteří se nazývají podvodníci a zloději peněz) Může mít dobrá duše v takovém státě dobrý život ? Taková duše může jedině tak plakat, protože nemůže vykonávat svůj život tak, jak je to dobré, protože všichni ďábelníci okamžitě vše dobré zneužijí a přemění to na nedobré (zlé,špatné), protože tam kde dobrá duše položí své dobro v podobě existence hmotné a nehmotné (a tím svůj dobrý majetek), tak nedobrá(zlá,špatná) duše duše si z tohoto dobra ukradne jen hmotné dobro- tedy hmotný majetek a daná záležitost se tím stává bezúčelná, protože ztrácí svůj dobrý význam a přestává působit a předávat to co je dobré. Tím pádem dobrá duše dala něco dobrého a nedobrá duše to použila nedobře a existence dobra tím končí. ( Kdyby k tomu přišla dobrá duše tak danou věc použije dobře, tím získá dobro pro sebe, které tak může dál přenášet a hlavně po použití daná věc své dobro neztrácí a mohou přicházet další a dobrou věc znovu používat a existence dobra nikdy nezkončí stejně tak, jako že je Bůh věčný a dobrý ) ( Všimněte si, že když k tomu přišel ďábel, tak to zničil, a když k tomu přišel Bůh tak to použil a nechal používat. Takže Ďábel je ničitel a Bůh je stvořitel--- o tom už jsem psal :-D A je to zase mimochodem příklad, kdy ďábel zničil to co je dobré....) Jestliže v tomto případě ďábel (zlý lidé, čůráci, zkurvisini, kreténi) neustále a pořád ničí to co je dobré, tak nemůže existovat to co je dobré, protože je to zničeno. Jestliže ďábel zničí všechno to co je dobré a nic dobrého už nezbyde, tak nebude existovat nic......(protože už všechno zničil) V našem lidském případě to bude znamenat, že přestane existovat existence živá. (O tom už jsem ale taky psal ........ ) ))  To znamená, že dobrá duše má v nedobrém světě nedobré problémy..... A nemůže mít to, co je jí vlastní, a to co je jí vlastní je dobré tudíž dobro hmotné i nehmotné, ale všechno dobro které ve svém životě zhmotní je zničeno(ukradeno) a tak svůj život nemůže žít dobře a má se svou živou existencí nedobré problémy. ( Některé duše to vzdají a stanou se ďáblovými posluhovači(jejich dobrá duše se změní na nedobrou, zlou, špatnou). a svůj život také žijí za pomocí skutků nedobrých a špatných(zlých))
Pokud duše žije dobře tak je šťastná.
Pokud duše žije nedobře(špatně) tak je nešťastná.
= Dobrá duše žije šťastně tam kde je dobro.
= Dobrá duše žije nešťastně tak kde je zlo.(špatnosti, ďábel)
= Dobrá duše žije šťastně tam kde není zlo(ďábel).
= Bůh může své ovečky dobře pást tam(a dát jim dobrý život), kde mu ovečky neodejdou k ďáblovy, který je pase nízkotučnou slámou a to nedobře! protože u ďábla není dobré nic a i když se ovečky pasou dobře, tak se ale pasou nedobrou slámou a jejich život tak probíhá a končí nedobře (špatně), protoře jinak(kvůli ničemu jinému) by jim ďábel pastvinu nenabízel................. ! Nutno říct, že Bůh nabízí dobrou pastvinu, ale Ďábel ne... (Asi se to těžko pozná když obě stáda se jak od boha tak od Ďábla vracejí napasené. Ale to by v tom byl čert(Ďábel), kdyby v tom nebyl nějaký fígl.... hmmm....:-D Ďábel krade slámu z pastviny, kterou dal bůh svým ovečkám a boží ovečky umírají, protože nemají co jíst....... Až nebude mít Bůh co(koho) krmit, tak ďábel s úsměvem přestane pást jeho ovečky... :-D
Za prvý, přestane je pást, protože nebude mít čím. (Protože Bůh už nemá komu dávat pastvinu a Ďábel nemá možnost jí někde brát)
Za druhý! prestane je krmit, protože je chtěl všechny celou dobu zabít, ale to nejdřív musel zabít ovečky Boží a pak se mohl pustit do svých. A to ani nemusel když je přestal krmit............ :-D A ani je krmit nemohl ........... A ovečky ani nic jinýho čekat nemohly když je ďábel ničitel, tak on s radostí, pro ďábelské dobro, kterému se na zemi říká zlo, zničil existenci živou, kterou ovečky měli od Boha.
Jestlipak vás zajímá proč že vůbec ovečky začali chodit k Ďáblovi a k Bohu se otočili zády ???? (tedy: přestali k němu chodit) Protože cesta k pastvině Ďáblově byla kratší.......................... ( A bylo jí víc!!!!)(protože ďábel kradl božím ovečkám ve velkém)
No co by jste jim na to řekli ............ Ty trubky k němu začli chodit jenom protože dojít k němu na pastvinu to netrvalo tak dlouho jako to trvalo dojít na pastvinu Boží a tím to prý bylo jednodušší........ (Takzvaně to trvalo kratší dobu)(To by mě teda zajímalo co dělali, když teda získali nějaký čas navíc a nemuseli chodit po cestě na pastvinu tak kam teda šli jinam ? Tento získaný čas přeci nebyl poskytnutý Bohem a tak nemohl být Božsky využit, protože neměl Boží(dobrý) účel... To jenom bečely u televize ne ?  A to bych se ještě vsadil, že v tý televizi jim bečeli do hlavy jak se maj ostatní ovečky hůř než oni..... No jestli jim ďábel dal tou kratší pastvinovou cestou nějký čas navíc, tak se taky postaral, aby ten čas, který jim dal mohl podle svého využít (Ďábelsky,nedobře,zle,špatně). Protože jestli ten čas na víc vznikl díky Ďáblu, tak taky ďábel se ho mohl zmocnit a využít(použít). A ovečky na tom byly dvakrát tak hůře.......................... lol
Která ovečka začne chodit kratší cestou, dojde si pro kratší život. (to jest citace hmotných zákonů, které bůh pro naši smůlu nikdy nezveřejňoval)
Budu muset zopakovat, že pokud Bůh řekne ovečky pojďte na moji pastvinu, tak to má za účel žít. A pokud Ďábel řekne, ovečky pojďte na moji pastvinu, tak to má za účel zemřít.
Jestli vás budu chtít naštvat tak řeknu jaký je rozdíl mezi cestou na pastvinu k Bohu a k Ďáblu a tím vám řeknu, že se vás to opravdu taky týká a že to nebyla jenom pohádka pro děti............ ((!!!kéž by bylaaa!!!!!!!!!)
Inu.......
cesta na pastvinu boží byla opačným směrem než byl směr na pastvinu ďáblovu.
To je zjevně úplný opak směru Boží pastvinové cesty.....
naneštěstí směr není jediná vlastnost a nedáva hlavní důvod k rozhodnutí jestli chodit na pastvinu k Bohu, nebo k Ďáblovi.
Čím častějí se ovečky chodili pást k Ďáblovi, tím více zapomínali jak se chodí po Boží cestě. ( Dnešní ovečky ani neví, že je nějakej bůh, tak jak můžou chodit po nějaké boží cestě.........) A dnes si ovečky myslí, že chodit po boží cestě je prý dokonce nemožné :-DDDDDDDDD!!!!! *rofl* To je konec tohle ................... To je jako kdyby říkali, že žít je nemožný ..........
Inu dobrá .........
Směr boží a ďáblův není jediným opakem, který tyto dvě opačné cesty nabízejí.
Od chvíle kdy dal bůh svým ovečkám boty, tak mohli chodit i po cestě, která se nazívá hmotná... A protože Ďáblova cesta byla kratší a ovečky měli boty, tak mohli na pastvu k ďáblovi...(když chtěli získat trochu času na víc, který pak neměli jak využít) Bůh totiž nabízel cestu (a způsoby) nehmotnou a když se ďáblovi povedlo aby ovečky chodili po jeho cestě, tak oni zapomínali jak se chodí po Božské cestě. Na začátku totiž bylo pro ovečky normální, že chodí jen po božské cestě a uměli to na výbornou.... Jenže dnes je to s božími cestami katastrofální a taky se to celosvětově projevuje.... Dnes ovečky na pastvinu k Bohu nechodí jenom pro to, že neví, že existuje boží cesta,která je tam dovede....(a taky protože tam tak zvaně chodí všichni .. . .)  jaká to škoda... No tak Ďábel holt rychleji a rychleji zabíjí boží ovečky ....... jednoduchý jak facka.. .. .
Neboli.......
Boží cesta k pastvině je nehmotná (a tak se po ní nechodí s botama)
Ďáblova cesta k pastvině je hmotná.(a rychlejší) (A to že není lepší než boží poznáte samy když si ji vyzkoušíte, není třeba popisovat .. . . ovšem nedoporučuji ... .) A však..... chcete li žít, choďte k bohu. Vite jak to dopadne když přijdete k ďáblovi... nebo k jeho služebníkovi . . . . .

A tu se ovečka zastaví a začne přemýšlet ............. :-DDDDDDDDDD  bééééée e e e
Jestliže bůh chce, abych chodila po jeho cestě, tak mi k tomu musel dát všechny předpoklady........ A jestliže se po boží cestě nechodí botama tak čím. . . . ? A kde to je jestliže mi to dal ???????!!! Jako správná IT specialistka tedy ovečka sáhne po návodu k obsluze(bibli) a začne si číst .......

Jedno proroctví ode mě:
Až to božím ovečkám dojde, že je bůh nebude moct krmit tak jak by mohl,protože ďábel všechno ukradl, tak bude obnoven zákon oko za oko zub za zub a ďáblovi ovečky budou umírat rychleji než kdy v minulosti umírali ovečky boží. (kvůli tomu jak jim ďábel kradl.)
Pokud se ta situace nebude řešit zákonnou cestou, tak bude válka a pokud vyhrajou ďáblovi ovečky tak lidstvo končí .. .

Aneb, šťastný nebo nešťastný ? Odpoveď je závislá na majetku nehmotném a hmotném a na schopnosti člověka obstarat si jeden nebo druhý. Majetku nehmotného je neomezeně. Majetku hmotného je akorát, ale ne každý chce mít hmotného majetku akorát, takže některým lidem pak musí chybět. V dnešní době musí být schopnost obstarat si hmotný majetek silná. To je problém, protože i slabý člověk má stejné krásné a silné právo žít jako silný člověk. Slabý člověk tedy má slabou schopnost získávat hmotný majetek, ale nemusí zoufat, všichni dobří silní lidé mu s tím pomůžou. Kdo najde v dnešní nedobré společnosti dobrého silného člověka, který mu pomůže má štěstí a může být šťastný. Kdyby dnes neexistoval nikdo kdo chce víc hmotného majetku než mu stačí tak o existnci nešťastné nevíme.... Tedy, nikdo by nebyl nešťastný, protože by všichni měli to co by je dělalo šťastnými.
Ovšem důležité je vědět, na kolik živočichů (živých existencí) je postaven náš domov (země) protože jen podle toho v něm budeme mít počet hmotného majetku, který si lidstvo bude moct rozdělovat a tak bude jasné jak moc mohou být lidé na světě šťastní, pokud budou mít všichni stejně a to tolik, že by to zajišťovalo jejich bezproblémový život a zajímalo by mě, jestli by bylo možné pokrýt potřeby života všech lidí na planetě.
Jestli je země postavená pro 5 miliard lidí a je jich tady 8 tak co se asi může stát..... ? Ďábel a neštěstí a nešťastní lidé.... V tom případě být nešťastný by bylo nevyhnutelné, pokud bych neuměl hmotný majetek někomu ukrást.
Jestliže je na planetě přebytek lidí, tak co s tim přebytkem uděláme  ? Hodíme do moře ? JESTLI JE NA PLANETĚ VÍC LIDÍ NEŽ SE NA NÍ VEJDE TAK NÁS ČEKAJÍ VÁLKY A NEBO KONEC.... Pohádky je zvonec .......................................................
Vložil: kaiass ¤