07.Únor 2011
Trochu co se zdraví týče
Na youtubu bylo, že když se chodí kakat jednou týdně tak je to moc málo a tělo tak vstřebává to co už mělo být venku a zvyšuje se tím úroveň toxinů v těle a to vede ke všem druhům chorob srdečním a asi i mozkovým, jsou to nemoci vážné.
Prej to co sníme má být protříděno a má projít tělem během půl až jednoho dne.
Já takhle na záchod jednou deně nechodim. A je logické, že když někdo nepotřebuje jít na velkou celý týden tak tam nepůjde.
A ono je to špatně ale vy za to nemůžete, přece když nemáte potřebu tak nejdete na záchod.
To se prostě něco stalo ve vašem těle a vy o ničem nevíte.... *-kromě těch občasných bolestí přičemž nemáte ponětí odkud se berou. (*-to ale podkládám jako neověřenou informaci, je to muj předpoklad.)
(Trávicí doba se testuje tím, že se někde koupí něco co obarvuje potravu a od doby kdy tu barvu sníte a vykakáte tak to je trávicí doba a měla by být od 12h do 24h)(Ale bylo by dobré vědět jak byli získány tyto hodnoty, které byli uvedena jako standarty. Už asi vim, je to podle doby kdy zůstává jídlo v těle a když v určité době nejde ven, tak začíná být pro tělo toxické, takže nejde o to, že lidé jsou specifičtí a jejich hodnoty by mohli být různé, ale jde o to, že od jedné určité doby nevyloučená potrava strávená a zpracována k vyloučení, pak protože v těle pořád je, tak zvyšuje úroveň toxinů v tělě. To se rovná otravě samozřejmě, taky proto jsou z toho vážné problémy.)
Když už jsme u toho, tak opačná existence ráda takto stavbu našeho těla mění, abychom měli horší a kratší život. To kdyžtak asi udělam článek neviditelní, nebo tiší vrazi,kde oe se zábavou poškozuje lidská těla a baví se jejich smrtí.. dělá to s hmotnou existencí která se nedá prokázat a to co se z toho dá prokázat je zamlčeno, aby existence oe nebyla zveřejněna,tedy že někdo chtěl úmyslně někoho zabít a použil k tomu neprokazatelnou existenci a pouze informovaní jsou schopni přijít na to jak nebo kdo.
fuj to je fuj opačná existence....... fuj takovej fuj snad ani nebudu psát...... fuj . . ..

Když víme, že opačná existence existuje výhradně za pomoci existence hmotné, tak by nebylo od věci prohledat existenci hmotnou tu kterou máme k dispozici jako první... to je naše tělo !
Navíc když má oe v oblibě zabíjení, tak to se jako první oběví tím, že máme něco nezdravé. pak je to vážné a když je to smrtelné tak to končí smrtí.
Bohužel jsou techniky,způsoby jak oe zabíjí tělo a ten člověk to neví dokud je pozdě,což je právě zkrývací účel,který oe používá, aby mohla úspěšně zabít. Takový proces může trvat desítky let, aby se to oe úspěšně povedlo.

Na smutnosti přibívá to, že když jdete k doktorovi nechat se prohlédnout, tak buď je pod vlivem oe, nebo mu to oe nařídila, aby případný nezdravý stav, který vám oe způsobila, zatajil.
To pak si musíte vážit přátel, které máte . . , a mějte štěstí jestli je váš přítel doktor, který se jako přítel chová a přirozeně vám pomáhá když potřebujete.
No snad jsou i doktoři,kteří mají rádi neutrální existenci a tak jí konají.... Víte já jsem se bohužel s neutrální(normální,dobrou) existencí moc nesetkal... a tak jsou moje psaní spíše smutná. . .. . :((
Je to takové, že opačná existence nás přirozeně přiklání k tomu , abychom žili nezdravě a neptá se na to, ale nedobrovolně nás k tomu přinutí a to že jsme nezdraví pak nějkým způsobem zkrývá. Ve vlastním zájmu se zajímejte o to co je zdravé a jestli nemáte něco co je nezdravé.
V podstatě asi stačí zapomenout na opačnou existence ale hlídat si zdraví.....
Jenže když nemáme informace tak ho moc hlídat nemůžem asi... A jestli je to tady Ďáblovo hřiště a ráj existence opačné, tak je asi jen tak nenajdeme... A ty co budou k dispozici jsou nepravdivé popřípadě svůdné k většímu nezdraví, protože pocházejí od exisetnce opačné.
Už to zní jako sájens fikšn... žejo .. ?
e em.... opačná existence je ještě větší blázinec věřte mi......
ale to už to tu píšu moc smutnej článek ..... :(
prostě hlídat zdraví se vzhledem k dnešnímu rozšíření oe vyplatí.. A to jsem ještě zapoměl zmínit matrix.... uf.... dneska už ne.... matrix je sice nezdravý, ale dá se udělat na přežitelný, když se bude dodržovat staroovečková smlouva.
Vložil: kaiass ¤