22.Leden 2011
Včera jsem začal překládat do angličtiny článek definice princezny.Stejně tak jak jsem očekával, byl to pěkný kus práce, protože čeština,která se tam oběvuje neni jednoduchá... Delší dobu ale pomýšlím na napsání jiného článku. Tento článek měl možnost vzniknout už asi před sedmi lety. Je to o ženě / dívce o které předpokládám, že má v mém životě nějaké místo. A když jsem ji dnes viděl, tak jsem si vzpoměl, že jsem chtěl něco napsat... :) To co jsem s ní zažil bylo naprosto obdivuhodné.
Díky ní jsem poznal jaké to je držet v náručí ženu. Její krásu člověk nestačí obdivovat. Sloro bych předpokládal, že by se mohla stát mojí ženou, ale nevypadá to tak. To co jsem k ní cítil je nezapomenutelné. Měl jsem jí tolik rád. Těžko říct měl, asi mám... Vedle ní jsem šťastný :) To nejhorší je, že jsem jí to neřekl. Ještě si vzpomínám na jednu věc !
Přijel jsem na místo jedné vesnické akce. A spatřil jsem něco ohromného ! Překrásná dívka, skoro jako by přešla z mých snů do oné vesnice. Nebyl to nikdo jiný než ona :) Měla překrásné dlouhé vlasy a na poprvé se na mě podívala s překrásným úsměvem, jako bych ji v tu chvíli miloval nejvíc na světě !!! A já jsem ho spíš neopětoval..... :( Tak takhle ďábel kazí to co je krásné.... Věřím,že já a ona bychom měli velikánskou část v životě společnou. Nemůžu přijít na to jak to, že jsem tak krásnou holku na tomto místě neoslovil zasloužila by si to nejvíc na světě.... :) aby ji měl někdo rád.. :) aby v ten den kdy jsem ji tam potkal,měla společnost, která by ji zpříemnila chvíle. A mohl jsem jí říct jak jí mam rád.... ach . .. nestalo se :((((( Je nezapomenutelné, jak krásná byla. No nevim jaká existence se to o mě teď pokouší, ale vypadá to jako by mi chtělo něco jít z očí.... Musim se soustředit na článek.... Mé uplně první setkání s ní bylo taky nezapomenutelné.. Poprvé kdy jsem si asi začal pamatovat, že nějaká Verunku existuje, bylo když jsem se jí zeptal. Kolik ti je ? Osum a půl :) Myslím, že jí bylo tolik, když jsem si uvědomil jak krásné je mít v náručí ženu / dívku , překrásná ! Obdivoval jsem ji uplně na poprvé :) Když jsem jí později potkával, byla krásnější a krásnější :) Doufam, že najde muže, který bude vědět, jaká je to žena. Ještě se s ní stala jedna událost, ale to neřeknu.... Skoro by se podle té události dalo definovat, jak to vypadá, když má muž v životě ženu. Sám jsem byl překvapen. Pravděpodobně to co jsem k ní v té době cítil bylo tak velké a silné, že by se to dalo přirovnat k ženě života. Věřme nevěřme, ona byla důvodem započetí mého bloku články lidká čistota a definice princezny :) Ona je ta, na které mi záleží. Jí bych chtěl vše poradit a pomoci. Ona je princezna :) Ona je velká žena :) Budu li moci, přijdu ji pomoci najít velkého muže. Ona má v mém životě význam. Jednoho dne jsem poprosil vůli Boží, že s touto holkou / ženou bych chtěl něco zažít,mít něco společně,prožít krásný čas ve kterém si uvědomí co pro mě znamená a jakou ženou je. Aby věděla, že od muže jako jsem já si zaslouží a hlavně jí patří láska.
Myslím, že něco takového se stalo. O tom bych ji chtěl říct.
Kdybych jí nepotkal tak by jste si články lidská čistota a definice princezny a ty co navazují asi nepřečetli......... Jaké to štěstí, že jsem ji potkal že ? :)
Ona byla důvodem a vzorem ! Pro to co je krásné ! Je to vůbec uvěřitelné, že píšu článek , který právě píšu ? Nebo spíš způsobem jakým ho píšu. Takhle jsem ještě nepsal mam ten pocit...
V tomhle článku jsem chtěl mít místo na to, abych popsal jak krásnou dívku jsem to potkal na té vesnické akci. Myslím, že se mi to ještě dostatečně nepovedlo. Byla to tak velká věc, že nevim jak se o tom dá vyjadřovat....
Ve zkratce.
Byla tam strašně krásně překrásná holka. Byl jsem s ní kamarád tak trochu, znali jsme se. Ale nikdy jsem ji neprojevil, že mam k ní tolik blízko. Myslím, že to měl být den kdy jsme se měli začít kamarádit více. Měl jsem jí dát pocit, že ví že je na světě muž,který ji cítí jako velkou ženu, který jí dá mnoho lásky. Měl to být den kdy v životě měla dostat velkého kamaráda přítele a lásku. Ale já jsem radši s láskou opatrnej, tak nevim jak by to dopadlo s tou láskou. Určitě by byla asi velká :)
A jak to vypadá dnes.... ? Víceméně pravděpodobně když může tak mě dobrovolně nepotká. A nebo by mohla mít radost, kdybych k ní přešel a řekl co pro mě znamená. Kdo ví... No a jestli se do ní dostane matrix tak snad nebude vědět kdo jsem.... Jako existence neutrální bych pro ni byl to nejméně a poslední co by muž.... Byly dny a čas kdy jsem ji předpokládal jako mou ženu životní(té se říká manželka) a ne krátce. Ale mé předpoklady jsou dnes jiné. Je možné z tohoto článku poznat, co pro mě znamenala a znamená ? Pravděpodobně to co chci nejvíc je, aby byla v životě sťastná.... Tak doufam, že se jí nepovede najít nějakého ubližovatele... Hlavně aby do ní necpal matrix..... Myslim, že je to tak čisté stvoření, že by z toho mohla mít zdravotní následky, jako já......
Tak hodně štěstí do života Verunko :) :')


Když už jsem takhle blízko tak, mam ještě jednu obdivuhodnou zkušenost.
Ona má kamarádku. A měl jsem tu čest a štěstí, abych poznal nebo nahlédl jakou je ona ženou :) (Bylo to u řeky)
S údivem jsem nestačil obdivovat :) Takto by se žena taktéž dala definovat :) Pohlédly jsme si do očí :) !
Prostě to byla pravá žena. Věděl jsem, že s ní bych též mohl zažít velkou věc v životě. To je opravdu dobrá a obdivuhodná holka,řekl jsem si.
Avšak vzhledem k rozšířenosti matrixu + opačné existence, je velmi hnusným a nepříjemným polozvykem, že o toto bude okradena :( Mnoho a mnoho dívek je o toto ženské krásné okradeno... Ale to snad už víte taky....
Z toho plyne, že je těžké najít ženu, i kdyby se jich narodilo víc než mužů . . . . :(
Možná, že dnes už takovými ženami, jako o nich píšu, už nejsou . . . . :(
(Myslim, že v životě se taky budu zajímat o to, aby ženy nebyli takto zabíjeny.)


No když jsme u těch žen, které něco znamenají.. Tak bych tu měl jednu . Byla víceméně první, byl jsem malý a myslel jsem,že už nemusím hledat jinou, že ona je to co jsem v životě hledal. Řekl jsem jí to jak jsem jen mohl :) Jenže ona měla nějaké své předpoklady(pravděpodobně opačnou existenci) a to velké co jsem jí chtěl dát nechtěla. I plakal jsem...... Opravdu byla velká a myslel jsem, že se mi života nedostává.... :(

A když už jsme u těch velkých žen, tak bych měl ještě jednu :) a poslední :) a největší :)
(Musel bych znát definici existence živé, abych ji uměl popsat :) . . .. (Ale tu definici nezná nikdo ! ........ :-D ) )




Nebreč..............





To byla ta pravá holka, v tom, že byla překrásná, jako ze snu kdyby přešla do místa kde jsem jí vlastníma očima uviděl na vesnické akci. Jak já jen ještě zapíšu tento moment. . ? Proč jsem se choval jako kdybych ji neviděl, nebo přehlédl, v jejích očích byla radost, že mě vídí... Jako by jsme se tam opravdu měli sejít !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vzdycky jsem snil mít takohovouhle holku... !













//dopsání:
(ještě jsem si vzpoměl na jednu . . . : ) )
Princezna z neckyjády dostala i svůj vlastní článek :) Je významná ! :) A chtěl bych se s ní setkat a poznat.
Zajímalo by mě jak se s ní setkám, když o ní nic nevím.....

(1x edit)
Vložil: kaiass ¤