29.Červen 2010
Dneska jsem se setkal s pani, která se zachovala nehezky. Skoro by to bylo neuvěřitelné, že I tak v mladém věku...

Toto se stalo:

Pani chcíply baterky do foťáku a poradil jsem jí, že vím jaké jsou dobré, ale musím to jít zjistit. Po několik dnů se mi nedařilo dojít tam, kde bych to mohl zjistit. I nakonec se mi to podařilo a pani jsem donesl papírak s názvem a one s radostí šla baterky koupit. A tak jsem chtěl něco vyfotit a zeptal jsem se kde je foťák, ona řekla nevim nech mě bejt. Zeptal jsem se i druhý den, řekla to samé. Zeptal jsem se další den, řekla to samé, nevím kolik dnů se to opakovalo. To je tak ošklivé. Avšak dnes jsem jí připomněl, jakou radost měla, když jsem přinel název baterek.(před tím totiž skoro fotit nemohla, protože se baterky hodně rychle vybily) Jen se stále dívala do počítače a ignorovala má slova. To bylo smutně neuvěřitelné. Když její matka řekla no tak mu ho dej ne ? Tak nehezky odvětila, tam stejně neni místo!
Ani jedno ?(odvětila její matka)
No jenom trochu. (řakla mladá pani)

Měl jsem radost, že pani mohla znovu fotit, když jsem se byl informovat o názvu dobrých baterek. To mladá pani asi vůbec neví... Také jsem měl radost, že budu moci sám něco vyfotit, když něco uvidím. A v tomto případě jsem chtěl vyfotit něco v okně. Jenže pani projevovala tolik ignorance... Je to smutně neuvěřitelné... :( Pravděpodobně též zapomněla, že jsem jí naučil jak se z foťáku dávají fotky do počítače, také z toho měla radost. V žádném případě si nemyslím, že by se to beze mě naučila! Já si myslím, že toto její chování je zlé)

Po těch několik pár dnů kdy jsem se snažil zjistit to jméno baterek a nedařilo se mi, jsem to měl stále v mysli a chtěl jsem udělat něco dobrého a žádnou odměna mě za to cečekala (tedy v existenci hmotné)
Myslel jsem, že když jsem to pro ni udělal, "tak to co se stalo", se vžádném případě nestane.Ani by mě to nenapadlo, prostě taková existence neexistovala dokud předemnou nebyla uskutečněna a já jsem si říkal, toto snad není možné. Taková ošklivost.
Myslel jsem si to špatně ? Bylo nesprávné neočekávat, takové ošklivé chování ?

Pokud si pamatuji správně tak toto není poprvé co říkám, že se zachovala nehezky. Asi z ní vyroste nehezká pani, jestli s tím bude pokračovat.
To že její matka ji neřekne, že je něco nedobré mě nepřekvapuje...
Vložil: kaiass ¤