21.Říjen 2009
Jednoho dne jsem byl naveden zapojit svůj mozek do oblasti, kde jsem z toho nebyl šťastný. . . :-D . .



Nešťastná slečna 27 let. :
ok proc je na svete vic bolesti nez radosti a vic nestastny lidi nez stasny proc kdoje teda mocnejsi kdo ????





Bolest a radost je stejný majetek jako je rodina a peníze, ale mají jeiné vlastnosti.
Každý člověk chce dobrý majetek(dobro)
Skoro každý člověk chce dobrý majetek hodně a rychle, ale to je chyba!!!!!!!!
Každý člověk dostane tolik dobrého majetku a tak rychle jak potřebuje, protože o tom se rozodl bůh, a člověk nemá důvod být nešťastný.
To je šance pro Ďábla, protože on k tobě příjde a řekne, podívej kolik můžeš mít majetku a jak rchle a ono to je víc a rychleji než rozumě poskytuje bůh.
Pokud poslechneš boha budeš žít a ostatním budeš pomáhat žít. (budeš mít majetku akorát)(děláš radost sobě a ostatním)
Pokud poslechneš ďábla zemřeš a ostatní budeš zabíjet.(bdueš mít majetku víc než potřebuješ a budeš bohatší)(ubližuješ sobě a ostatním)
Bůh dává majetek za pomoci existence nehmotné
Ďábel dává majetek za pomoci existence hmotné.

Ďábel je ten aktivnější, který chce vraždit a vždycky se bude snažit, aby tě zabil.----- kradl ti to co je dobré a s tím i dobrý majetek, který k životu potřebuješ.

Touha člověka být lepším člověkem ho zavedla na cestu být lepší člověk, ale pouze být lepším člověkem než jsou ostatní.

Touha člověka být lepším člověkem je dobrá a božská. není na tom nic špatného

dobrý a špatný je pouze způsob jakým toho lze dosáhnout.

Mnoho lidí souhlasilo s tím, že sice budou lepšími lidmi, ale ne ve skutečnosti, ale jen v očích ostatních lidí.(v existenci hmotné)

Bohatství v existenci hmotné nabízí ďábel a tak ho lidé začali poslouchat. A tak zabíjeli sebe a ostatní dobré lidi.

Dobrý člověk nemá zájem na tom, aby z ostatních lidí dělal špatné lidi.
Špatný člověk má zájem na tom, aby z ostatních lidí dělal špatné lidi.

A tak po mnoho tisíciletí bylo zlo aktivnější a samo sebe roznášelo a dobří lidé umírali, protože nechápalia nevěděli co se děje, protože zlo neznali.

Jestliže je ďábelník na živu, tak je to díky tomu, že bere život tomu, kdo není ďábelník.
Od chvíle kdy nemůžu zabít člověka, který zabil mou rodinu je konec lidstva nevyhnutelný a zlo zabije dobro a pak zabije samo sebe, protože už nikde není dobro.
Nutno říct, že tam kde je dobro je život, Tam kde není dobro není život.

Dobří lidé nechtějí zabít špatné lidi.
Špatní lidé !chtějí! zabít dobré lidi.
A tak to dělají a tak je víc těch špatných a dobří lidé trpí a jsou nešťastní, protože neví co se děje. Ale kdyby věděli, že je to kvůli zlu, tak by s tím něco udělali. Proto musí být každé zlo neviditelné, aby ho dobří lidé do svého života mohli pustit i když nechtějí. Jediné co vidí, je jeji nízká úroveň života! Neboli nízká úroveň dobra!!!!!!!!

Bůh(dobro) je silnější,protože dává život.
Tam kde je život ještě na minimální hranici existuje dobro, ale nemůže se projevovat a tak máš pocit, že je zlo silnější. Ale kdyby bylo opravdu silnější tak by nemohlo v tomhle světě existovat, protože by byly všichni mrtví. Tam kde je zlo tak je to zlé-špatné, protože tam není život. Tam kde je dobro je to dobré, protože tam je život.
Pokud existuje život, tak je to dobré.
Pokud neexistuje život, tak je to zlé-špatné.

Kdyby byl ďábel(zlo) silnější tak za těch dost tisíc let kdy je lidstvo na světě, lidstvo už neexistuje. jestli ďábel zvítězí tak za pár tisíc let lidstvo existovat nebude. A tak zlo zvítězí jen kvůli tomu, že se dobro nechalo samo sebe zabít. Neboli, že s tím dobří lidé nic neudělali a zlí lidé je zabili.

Od chvíle kdi si dábelníci(zlí-špatní lidé) uvědomili, že bez dobra(života) nemůžou žít, tak z ostatních lidí berou dobro(život) tak, aby dobří lidé neumřeli a oni tak měli pro sebe stálý příjem dobra(života) a tak si zajišťují svou existenci(život). Potom je vzoreček jednoduchý! ::::::::
Pokud si vezmu tvůj život, tak budu žít....
rovnice:

dobro   není   zlo
0+1 se nerovná 0+0  (Dobro se nerovná zlu)(a zlo neexistuje)
a ďábelníci mění rovnici na
0+0.5 = 0+0.5 (dobro se rovná zlu a existují ve shodě bez problémů(a vzdáleně mezi nimi není rozdíl)) a tak je základ zla na světě. A nikdo se nezajímá jestli je něco dobré nebo zlé.

ve chvíli kdy chce ďábelník před ostatními vypadat jako že je lepší (má toho víc)(majetku)(peněz) tak ještě změní rovnici.

0+0.15 je méně než 0+0.85 (dobro je menší než zlo a zlo je větší a je ho více.) a na světě existuje zlo a dobro neexistuje

Dobře se má ten kdo žije(má život)(je dobrý a má dobro) zlo existuje na tom základě, že bere (krade) život. Špatně se má ten kdo nemá život (dobro).

zlo nemůže nikdy zvítězit nad dobrem, protože když zvítězí, tak nebude nikdo, kdo by to mohl oslavit. Jedině a jenom ďábel ve své existenci nehmotné bude jásat a skákat radostí, že vyhrál. Ale ne ten hloupý blbý a pitomý debilní kreténský zlý a špatný člověk, protože člověk existuje za pomoci existence hmotné a nehmotné. Která se nazývá existence živá, ale tu už mít nebude. Mnoho zlých a špatných lidí kvůli tomuto umíralo(před mnoha stovkami let). Skutečně to zlo v nich vyhrálo a zabilo všechno dobro(život) v nich Život bez života přece neexistuje. A konkrétní zlý-špatný člověk zemřel, protože přišel o všechen svůj život.
V takovém případě platí, že
dobro je menší než zlo
0+0 je méně než 0+1 ( a zlo zvítězilo a dobro(život) neexistuje )
Když neexistuje život, tak neexistujou i lidi žejo ?

A jak to, že zlo chce aby existovalo dobro ?
A jak to, že dobro nechce, aby existovalo zlo ?

Jak to, že zlo chce dobro(život) ?
Jak to, že zlo chce žít ?

*_Bez dobra není život_*

A jestli chce zlo existovat tak k tomu používá existnci hmotnou.

Když Bůh své ovečce řekl, ty budeš žít.
Tak ovečka řekla, já chci žít.  (Takže teda nechce umřít)
Takže Bůh(dobro) vyhrává nad Ďáblem, protože lidská populace(život) roste (rozmnožuje se). Život(dobro) existuje stále víc a víc, a Bůh je ten velitel a mistr, který to dokázal. Protože jeho ovečky ho poslechli a chtějí žít.

A jak to, že někdo poslouchá Boha a chce žít(a dávat)
A jak to, že někdo poslouchá Ďábla a chce zabíjet(krást a brát)

To je každýho věc............
Neboli.....
Každý dostal svou volbu. (Možnost chtít cokoliv chce (bude chtít))
Každý chce být lepší, každý může poslouchat Boha nebo ďábla, koho bude chtít. Člověk má svobodu a může chtít cokoliv.
Člověk si může vybrat, ale aby si měl z čeho vybírat, tak proto na něj bůh mluví a dává mu volbu.

Boží řeč:
Člověče, aby sis měl z čeho vybírat tak já ti nabízím život jestli chceš.

Ďábelská řeč:
Člověče, co bys poslouchal Boha ty vole ??? Podívej jak je ta smrt cool.(A co všechno jsem díky ní získal) Zapoměń na to, že život má nějaký účel.... Má ten účel snad něco společnýho s tebou ?


!!!!TEĎ DÁVEJ POZOR!!!!!
Jeden z nich říká, můžeš.
Jeden z nich říká udělej.= neposlouchej ho

Jeden z nich říká dělej dobro.
Jeden z nich říká dělej zlo a nedělej dobro.

Každý člověk ví co je dobré!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (A proto si to vybere) Ale jak to ? Jak to, že chce člověk dobro ? :-DDDD
Ale ne každý člověk ví co je zlé(špatné) a tak si nemůže vybrat jestli si tu špatnost vybere nebo ne. Protože neví jestli si vybere dobře nebo ne. Neboli-- jestli si vezme dobro a nebo zlo(špatnost) Ale všichni už víme, co si chce vybrat........ !! :-D (Dobro)

Od chvíle kdy hmotná existence nabízí a poskytuje to co není v nehmotné existenci dostupné a možné. Tak díky tomu může zlá a špatná věc vypadat jako dobrá. (Ale jenom v existenci hmotné!!!!!!!!!!!!)(V nehmotné existenci je zlá věc vždycky špatná(zlá))

Od chvíle kdy musí dobrý člověk dělat špatné věci, kvůli tomu, aby konal dobro. (Používá existenci hmotnou zlou i dobrou, aby vytvořil nehmotnou existenci dobrou--- a tím skutečné opravdové dobro)
Tak špatný člověk může dělat dobré věci, kvůli tomu, aby konal zlo. (Používá existenci hmotnou zlou i dobrou, aby vytvořil nehmotnou existenci zlou--- a tím skutečné opravdové zlo)

Chceš li rozeznat opravdové dobro nebo zlo, používej k tomu existeunci nehmotnou(rozum,informace,vědomosti) a ne existenci hmotnou(oči,uši) (Je dobro hmotné?!!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Je zlo hmotné?!??!?!?!?!?!?!!??!?!?!?!?!?!?!?! Kdo ho zmotňuje????????!!!!!!!???!!!!!! Člověk???????????????????????????)

Je to právě ďábel a ďábelník, který říká, podívej jak je ta věc hezká a dobrá.(neboli použij pro to existenci hmotnou) A ty se podíváš do misky s krásnýma jahodama a s radostí se do nich pustíš a oni chutnali opravdu dobře. Ale zítra zemřeš, protože jahody byly otrávený(špatný-zlý). Byly ty jahody dobrý nebo nebyly ? Je to dobrý, že jsi umřela nebo ne ? (Jak jsi sakra mohla vědět, že jsou otrávený, když to nebylo vidět ????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!((A on(ďábelník) ti to neřekl.) A ďábelník ti řekl, že neměl důvod ti to říct, protože ta povinost oznámit to nebyla ve smlouvě a smlouva ji nestanovuje ((proč asi..................!!..........................................))))
Vzpomínáš, že ve chvíli kdy jsi ty jahody snědla, tak ďábelník s úsměvem odešel a řekl, ahoj (nebo ahoj zítra, nebo vidíme se zítra) ? Uvědomila sis, že tě ďábelník využil ? Víš jak tě ďábelník využil ? ----- Pro samé zlé-špatné věci....

Kvůli tomu, že lidé používají oči pro rozeznání špatných a dobrých věcí tak si vyberou špatnou věc a stávají se z nich naštvaní špatní lidé, protože byli oklamání.

Člověk má radost z radostných věcí.
Člověk má bolest z bolestivých věcí.
Člověk ztrácí radost, kvůli bolestivým věcem, protože byl oklamán! (Využit,podveden,ošálen,okraden)
Proto je na světě víc nešťastných lidí.
Jsou nešťastní, protože neumějí žít(používat existenci nehmotnou).Neví které věci jsou dobré, neví jak se nenechat podvést.

Za to může ďábel! Protože, aby z tebe mohl udělat ďábelníka(špatného člověka), tak nejdřív musíš přestat být ovečka boží (dobrý člověk))

Jestli jsi boží bílá ovečka a ďábel tě chce nabarvit na černo, tak na tebe se štětcem nedošáhne jestli budeš na boží straně kde tě bůh krmí a tak jsi u boha a papáš(posloucháš a děláš) to co ti bůh dává.
Ve chvíli kdy jsi najedená a jdeš na druhou stranu ke dřevěné ohradě tak tam stojí ďábel se štětcem v ruce a snaží se tě nabarvit na černo. Ale ty se ho lekneš a strachy utečeš, protože on měl v ruce černou barvu a ty jsi bílá a to je něco tak nemožného, že ani nevíš, že něco černého existuje.
Příště ďábel v ruce černej štětec mít nebude(jeho existenci zatají), ale řekne ti podívej kolik jídla můžeš mít, když přestaneš poslouchat(krmit se) Boha a půjdeš do mojí ohrady tak budeš mít tolik jídla kolik budeš chctít, podívej kolik toho tady je. Máš toho tolik i v Boží ohradě ?
Tak ovečka je zvědavá protože neví co jí v té jiné ohradě čeká a tak přestane chodit jíst na boží stranu a bude stát jen u ohrady a čekat na ďábla až ji vezme do své ohrady.(Kdyby nepřestala chodit k Bohovi tak by nebyla hladová a nestála by pořád jenom u ohrady a stále na něco čekala. Ovečka stála u ohrady tak dlouho, že zapoměla jaké to je, když chodí pro jídlo k Bohu, tedy zapoměla jaké je Božské jídlo, tudíž neví co je Božské(dobré) Ovečka stojí u ohrady a čeká a neví co má dělat(od smrti jí dělí 10 až 50 let). Ďábel toho tolik nasliboval, ale skutek utek... Ďábel teď s úsmevem přichází k boží ohradě, ale ovečka už zapoměla proč tam vůbec přišla(boha už neposlouchá-neslyší,protože na něj zapoměla), ale ví, že potřebuje jíst tak řekne, ano, já chci jíst a nevadí mi, že musím odejít z vlastní ohrady a řekne ďáblovi, vezmi mě do svojí ohrady, protože tam máš jídlo. Tak ďábel jí s úsměvem otevře dveře a ovečka vstoupí do jeho ohrady. Ďábel dveře zamknul a s ovečkou pokráčuje na druhou stranu od ohrady kde je krmení. A teď ovečka vidí něco nevídaného. To krmení je černý! A kolem něj jsou samý černý ovečky, který vypadaj spíš jak prasata. A ďábel jí řekne: Jestli chceš jíst krmení,které tu je, tak mi dovolíš obarvit tě na černo(dáš mi svojí duši) A jestli nebudeš jíst, tak zemřeš, protože já tě od tud nepustím a neodemknu ti bránu. Takže ovečka si může vybrat, jestli buď zemře, a nebo zemře pomaleji(zemře). (Před tim, ovečka nevěděla, že existujou černý ovečky a už vůbec nevěděla, že může existovat černý krmení.....) Ovečka strachy o svůj život radši se nechá obarvit na černo a o černé krmení se bude prát s ostatními černými ovečkami(prasaty). Víš proč ovečka souhlasila s něčím co nechtěla ? Protože ďábel jí neřekl, jakým způsobem může z jeho ohrady odejít. A už vůbec ne co jí tam čeká. To znamená, že ovečka je tam kde je a je nešťastná a ztrací svojí barvu. Její vlna sice je celá černá, ale její duše je bílá stejně tak jako byla bílá když chodila na jídlo k bohu, ale postupem času se začerňuje. A začerňuje se i jejím dětem, protože jsou narozeny v ďábelské ohradě. Být nešťastný znamená, že neznáš boha a nevíš, že ti šťastný život můžeš dát pokud k němu přijdeš. Když jsi nešťastná, tak neposloucháš boha(dobro) a máš možnost poslouchat ďábla(zlo-špatný lidi) protože nevíš co je co a na to ďábel dlouho čekal, až u tý ohrady budeš stát dostatečně dlouho.

Tvoje odpověď zní, na světě je víc nešťastných lidí, protože nemají možnost být šťastní. Neboli...ďábelníci(zlí-špatní lidé) jim neřeknou, že můžou být šťastní. A dobří lidé jim neřeknou, že můžou být šťastní, protože jich moc neni.
Na světě je víc nešťastných dobrých lidí, protože všichni nešťastní nedobří lidé dělají všechno proto, aby dobří lidé nebyli šťastní.
Šťastní Špatní lidé(ďábelníci) umějí poslouchat svého slbšího vůdce(Ďábla) (vraha)
Nešťastní Dobří lidé neumějí poslouchat svého silného(silnějšího) vůdce (Boha) (životodárce)

A kdo je silnější ?
Ten kdo něco dělá ?
Nebo ten kdo něco nedělá?(nic)

A problém, je na světě!!!!!!!!!!!

Je silnější Bůh ?
Je silnější Ďábel ?

Na světě je víc těch, kteří jsou aktivnější.
A to dokonce i když to mají Ďábelníci těžší než dobří lidé tak ono je jich tady víc .........

K čemu je mi formule, když s ní pojedu 100 ????????????????!!!!!!!!!!!!
Když mě předjede trabant, kterej jede z kopce 110 ??????????!!!!!!!!!????????!
Kdo je silnější ???????????????????????????????????????????????????????????????????????

Koukej jo ?
Trabant je slabší a ještě k tomu dokonce potřebuje kopec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Ale je rychlejší.......................... lol

Už víš kdo je mocnější ?

Teď už víš proc je na svete vic rychlejších trabantů nez rychlejších formulí a vic nestastny lidi nez stasny proc kdoje teda mocnejsi kdo ????
Vložil: kaiass ¤


Komentáře (6):
  • 25.10.2009 00:13:20, kaiass

    Všichni kdo se tu v mym blogu bavíme, používáme různé definice pro stené věci což znamená že si nemůžeme rozumět.

    Mluvíte o dost věcech, pro který by bylo dobrý kdybych měl hotovej článek a pak bych je vysvětloval tady třeba.

    Jestli chcete moje odpovědi dřív než za několik měsíců kdy bude existovat příslušný článek, tak zkopírujte muj text a k němu napište komentář. Díky tomu vám budu rozumět i když budete říkat nesmysly :)))

    V tuto chvíli mi připadá, že když já se bavím o tom, že ten valník po cestě nemůže ject, protože je tam hodně kamenů a má málo nafouknutý kola. Tak vy mi říkáte, ale ta hlína se z něj sype a nepřevezeš ji ...

    Takhle si nikdy nebudeme rozumět, proto by bylo dobré kdyby ke všemu(všem existencím) existovali definice tak by se nám konverzovalo lehce.

  • 24.10.2009 16:32:01, RIKO

    NEVIS JAK KONCI POHATKY DOBRO ZVITEZI NAD ZLEM?TAK TADY ZVITEZI MOCNEJSI ATO JE JEHOVA VIS KDO TO JE ?

  • 24.10.2009 16:28:46, RIKO

    TY VADO A DOST PISES HOVADINY JAKY ROVNICE JAKY DOBRO ZLO JAKY KDYS ZVTEZI ZLO AZ SE NAPLNI VSE CO JE PSANO V BIBLY NASTANE KONEC SVETA A BUCH ZNICI VSE ZLE A NICEMNE CO JE NA TOMTO SVETE UZ NIKDI NEBUDE KDES NA TO PRISEL KDIS ZVITEZI ZLO,CHCES MI RICT ZE SATAN ZVITEZI NAD BOHEM?KTERI JE STVORITELEM ZEME A CELEHO VESMIRU?PROC HO NEPORAZILO ZLO UZ V NEBI KDIS BILY VIVRZENI Z NEBE ZLI ANDELE?SPAMATUJ SE KONECNE CO PISES.STACI KDIS BIL JEZIS JENOM NA ZEMI A NEJAKIHO CLOVEKA OVLADL DEMON SATAN JEZIS KNEMU PRISTOUPIL ZVEDL RUKU A REKL SATANE A PAKOVAL SE Z JEHO TELA A CO REKLI DEMONI NEHAS NAS DO OHNE RADSI NAS HOD DO TOHO STADA VEPRU A UDELAL TO NIKTO NEBUDE MOCNEJSI NEZ BUCH A JEHO MILOVANY SIN JESZIS

  • 22.10.2009 17:13:54, barbar

    lasky je na svete dost jednou pride a zase odejde a tak to v zivote bezi jednou se zamilujes zase odmilujes a zase zamilujes tak to je a jestly se sklames,vim je tesky zapomenout casem vse odejde a zapomenes tak nestracej hlavu na svete je hodne chlapu treba najdes toho praveho!jak muzu vedet jestly sme se rozhodly spravne?to musej lidi citit nebo spis vedet co je zly a dobry kdys ti nekdo rekne treba di a ukrad tou salam tak musis vedet co je spatne a neudelas to a tak na to prides co je zly a co dobry zamilovat se neni o premisleni jak se rika srdci neporucis des tam kde te tahne taky neni spatne se odmilovat vtomhle neni co se rozhodovat spatne dobre kdis se sklames tak mej na pameti priste bit pozornejsi a neveset hlavu zivot de dal!omlouvam se za chybi!

  • 22.10.2009 14:38:54, P.epiT.a

    toje naroz miho kamose
    -
    zajimavi ale je toho dost ale ma pravdu to co rika je skutecnost kdo ma vic majetku je dabel protoze primul majetek dabla jezis kristus to odmitl zustal verny bohu stacilo mu tolik kolik mu bilo dano.cloveku kteremu nestaci to co mu buch da a chce vic tak prima velke majetky dabla ani si to neuvedomuje a nevi otom diva se na ten majetek nepremisly dal tak je to i se sklamanim laskou pocitama buch dal lidem lasky dost ale ne sklamani dal lasku srdce radost milovat a dabel jim to bere abi vse co vibudoval buch a dal lidem,tak ten dabel jim to virve ze srdce abi znicil cloveka a tak to ve svete je jen si musi clovek poradne otevrit oci a nesmi si nechat vzit to co mu buch dal abi sme to dokazali musime mit viru abi nam do srdce nikdo nezasahoval jenom buch.taky buch nerozhoduje o nasem zivote rozhodujeme o nem mi najakou stranu se dame pak je to speceteni a sme potrestani za to ze sme se rozhodli spatne a ze sme nemneli viru muze nam bit ale odpusteno skrze jeziose krista tak to chapu

  • 22.10.2009 14:35:38, P.epiT.a

    chapu ocem ted pises ale vnecem nemas pravdu ja nejsem nestastna kvuly tomu ze nemam dostatek majetku nebo penez nemusi byt clovek nestastny jenom kvuly tomu ze nema dost jajetku nebo penez sou vice varijantu proc clovek muze byt nestastny , streba kvuly tomu zeje tesce nemocnej trpi hladem nebo kam jit nema kde bydlet trpi znestastne lasky protze neni opetovana nebo jije ublizeno nebo strata milovaneho strata rodiny ,sinadcery,manzelky,muze sou hodne veci steho clovek muze byt nestasnej ,a proto zadnej clovek tu na zemi nikdy neni stastnej a kdyz je tak jenom na chvily aby poznal jaky toje byt stasnejty ty davas moznost mezy dobrem a zlem,buch nam da prilezitos a mise mame rozhodnout jestli to primem nebo ne jeto nanas jak se rozhodneme ale jak muzem vedet,jestli smese rozhodl spravne,jestli neponesem nejake nasletky,jak muzem vedet ze ten kdo kteryho smese treba zamilovaly nam jednou mooc ublizi,buch nam dal prilezitost poznat jednyho cloveka do kteryho se zamilujeme,ale bylo rozhodli smese spravne do toho jit i kdyz nam jednou bude ublizeno,clovek je nedokonaly a proto nemuze vedet jestli se rozhodl sparve ...