Epizody - 9. série | FRIENDS

(1/23) Jak nikdo nežádal o ruku
Seriál jsme opustili ve chvíli, kdy Rachel nedorozuměním přijala Joeyho nabídku k sňatku. Joey se pak pokouší Rachel vysvětlit, že ji vlastně nepožádal, aby si ho vzala, jenže pokaždý ho někdo či něco přeruší. Phoebe si myslí, že Ross byl tím, kdo požádal Rachel o ruku. Když mu gratalujue, on je zmatený, a tak jde za Rachel a uvidí na její ruce prsten. Poté přijde Joey a všechno se vysvětlí, jenomže Ross je naštvaný, protože Rachel řekla "ano". Monica a Chandler se v nemocnici snaží najít místo, kde by mohli počít své dítě.

(2/23) Jak Emma plakala
Rachel se vrací z nemocnice a parta uspořádá malé přivítání. Když kluci odejdou, malá Emma začne brečet a Rachel se nedaří ji uspat. Když už je zoufalá, tak požádá Monicu, ať ji na chvíli podrží a Monica ji dokáže uspat, a tak ji Rachel nechce nechat, aby šla domů, v případě, že by Emma zase brečela. Chandler má potíže se spánkem, má totiž důležitou schůzku. Na té ovšem usne a pak omylem souhlasí s tím, že pojede to Tulsy, stát Oklahoma, kde bude řídit místní pobočku společnosti, ve které pracuje. Z toho Monica není vůbec nadšená. Ross je pořád naštvaný na Joeyho, a tak se to oba snaží vyřešit.

(3/23) Dětský lékař  
Rachel neustále volá pediatrovi své dcery Emmy a vyptává se na všemožné věci, to zapříčiní, že doktor vyškrtne Rachel a Emmu ze seznamu svých pacientů. Rachel chce Emmu odvést k pediatrovi, ke kterému chodili Ross a Monica, jenže Ross řekne, že už zemřel. Monica ale Rachel poví, že ho před pár dny viděla, a tak když Rachel za ním zajde, zjistí, že Ross k němu pořád chodí a proto nechtěl, aby Emma k němu chodila a Rachel se tak dozvěděla, že stále navštěvuje pediatra. Chandler a Monica řeší situaci ohledně stěhování se do Tulsy. Monica se rozhodne jet s Chandlerem, jenže pak dostane pracovní nabídku, kterou nemůže odmítnout, a tak zůstává v New Yorku. Chandler bude jezdit do Tulsy, kde bude čtyři dny v týdnu a pak se zase bude vracet domů. Phoebe a Joey se dohodnou, že jeden druhému někoho najdou a půjdou na dvojité rande. Phoebe svoji část dohody splní, ale Joey na to zapomene. Když se ho Phoebe zeptá, jak se ten kluk jmenuje, Joey řekne, že jeho jméno je Mike, pak jde do Central Perku a doufá, že tam nějakýho kluka pro Phoebe sežene. Když zakřičí "Mike", tak jeden se skutečně přihlásí, a tak mu Joey vše poví a vezme do restaurace. Phoebe ale přijde na to, že se neznají a na Joeyho se naštve. Další den potká Phoebe Mika v kavárně, jeden druhému se zalíbí a Mike ji pozve na rande.

(4/23) Žraloci  
Chandler zůstává v Tulse přes víkend, a tak se ho Monica rozhodne navštívit. Pár minut před tím, než Monica vejde do Chandlerova hotelového pokoje si on pustí porno; za pár chvil tam vlítne Monica, což Chandlera překvapí, ten rychle přepne program a jde ji obejmout; Monica se zarazí, když v televizi uvidí pořad o žralocích a vyvodí si z toho, že Chandler "si dělá dobře" a dívá se přitom na žraloky. Když se vrátí do New Yorku, tak se o tom radí s Rachel. Nakonec se rozhodne se Chandlerovi přizpůsobit, jenže ten na ní kouká, jako by byla divná. Nakonec se všechno vysvětlí. Ross se začne bavit s Phoebe o tom, že ona vlastně nikdy neměla žádnou dlouhodobou známost. Phoebe je z toho celá nesvá, bojí se totiž, že její nová známost s Mikem taky brzo skončí. Ross ještě víc celou situaci zavaří, když jde za Mikem a dá s ním řeč. Všechno ale dobře dopadne a Phoebe dál s Mikem chodí. Joey se seznámí s holkou, která ho pak vezme k sobě do bytu. Joey si všimne, že už tam jednou byl a že se s tou dívkou vyspal, jenže právě na to poslední si nevzpomíná a je mu divný, že ona taky ne. Posléze vyjde najevo, že se Joey vyspal s její spolubydlící.

(5/23) Jak Phoebe slavila narozeniny  
Phoebe má narozeniny, a tak se rozhodne oslavit je ve "slušném podniku". Oslavenkyně a Joey jsou v restauraci a čekají na ostatní, kteří se opozdili. Rachel se bojí nechat Emmu s Rossovou matkou Judy a Chandler s Monicou se hádaji, protože Chandler v Tulse kouřil a Monica na to přišla. Mezitím v restauraci číšník žádá Phoebe a Joeyho, aby si přesedli k menšímu stolu, aby si k jejich mohla sednout větší skupina lidí. Nakonec si přesednou. Poté konečně dorazí Ross a Rachel, Judy je ale s nimi a sedí u baru, kde hlídá Emmu. Monica a Chandler také dorazí, jsou na sebe naštvaní a pořád se pošťuchují. Joey je už zoufalý, protože si chce objednat a Phoebe je nešťastná, protože se oslava nepovedla tak, jak si představovala. Nakonec jí zavolá Mike, že skončil dřív v práci, a tak Phoebe jde za ním. Rachel a Ross jdou se svou dcerou domů a Chandler s Monicou jdou také domů, jelikož Monica zrovna ovuluje a chtějí se znovu pokusit o dítě. Joey tak zůstane sám společně s večeří pro šest lidí, což mu ale problém nedělá.

(6/23) Mužská chůva  
Rachel najme na hlídání Emmy kvalifikovaného mladého muže jménem Sandy. Ten se ale Rossovi zdá příliš citlivý a přeje si, aby odešel. Rachel je však unešená (Joey si s ním taky rozumí) a rozhodně ho propustit nechce. Do města přijede Phoebina životní láska - vědec David, jenže ona teď chodí s Mikem. Stejně si s Davidem dá rande a nedokáže se moc ovládat :) Nakonec přece jen volí Mika, protože David se stejně musí vrátit do Minska. Monica neustále vypráví o svém kolegovi, jehož smysl pro humor je prý lepší než Chandlerův. Chandler se samozřejmě naštve a začne produkovat až trapné vtipy.

(7/23) Jak Ross zpíval neslušnou píseň  
Ross je sám s Emmou a začne rapovat písničku Baby Got Back (v českém překladu Prdelatá holka), ve které se zpívá o chlapovi, který má rád sex se ženami, které mají velký zadek. Emma se poprvé začne smát a Ross ještě kousek zazpívá. Později to poví Rachel, jenže ta se naštve, protože Ross zpíval tak nevhodnou písničku. Když se pak Rachel snaží Emmu rozesmát, vůbec jí to nejde, a tak nakonec začne rapovat tu samou píseň o velkých zadcích :) (dokonalá je poslední scéna, kde Ross a Rachel zpívají spolu a v tom přijde do bytu zbytek party) Phoebe se snaží udělat dojem na rodiče svého přítele, jenže jí to moc nejde. Joey chce investovat peníze, a tak mu Monica poradí, že by se mohl jít podívat na byt jejího bývalýho přítele Richarda, byt je totiž na prodej. Joey tam jde s Chandlerem a najdou tam videokazetu s nápisem Monica. Myslí si, že je na ní Monica s Richardem v kompromitující situaci. Chandler si kazetu vezme a váhá, zda se na ni má podívat. Požádá Joeyho, aby ji pustil a řekl, co tam je. Zpočátku je na kazetě pouze fotbal, jenže pak se tam objeví Richard s nějakou ženou, o které si kluci myslí, že je Monica. Ta v tu chvíli přijde do bytu a snaží se uklidnit Chandlera. Nakonec zjistí, že na té nahrávce není Monica, ale úplně jiná žena.

(8/23) Rachel a její druhá sestra  
Chandler přesvědčí Monicu, aby k večeři na Díkuvzdání použila porcelán ze svatby. Monica pak samozřejmě dává ohromný pozor, aby se něco nerozbilo. Když se parta dívá na průvod v televizi, Joey si uvědomí, že se ho měl účastnit spolu s kolegy ze seriálu Tak jde čas. Phoebe mu pak dává rady, jak má lhát šéfovi, aby z toho neměl problémy. Nečekaně se objeví druhá sestra Rachel Amy (Christina Applegate), které krachly plány s jejím ženatým přítelem. Amy si nedokáže zapamovat jména kamarádů své sestry, navíc o nich ne příliš lichotivě hovoří, uráží je, no prostě všem leze na nervy. Všechno se ještě vyhrotí, když Rachel s Rossem řeknou, že v případě jejich smrty by Emmu nesvěřili do péče Amy, ale Chandler a Monicy. Chandlerovi ale pouze v případě, že je Monica naživu :) Amy a Rachel se porvou a Rachel strčí do jednoho porcelánového talíře, který spadne na zem a rozbije se, což Monica velice těžko nese, to však netuší, že Chandler za chvíli omylem strší do krabice s porcelánem a rozbije se všechno. Amy a Rachel se nakonci udobří, když Rachel slíbí své sestře, že může používat její 45procentní slevu u Ralpha Laurena.

(9/23) Jak Rachel dala svůj telefon  
Joey pozve Chandler na zápas Knicks, jenže Chandler chce být s Monicou a tak lže Joeymu, že zůstává v Tulse. Joey pak uvidí Monicu, jak připravuje romantický večer, a tak si myslí, že Monica má milence. Volá Chandlerovi, aby přijel, jenže ten už je dávno u sebe v bytě a schovává se. Monica s Chandlerem vymyslí krycí plán, ale nevyjde jim to a Joey na to přijde. Monica nakonec souhlasí, aby Chandlera šel na zápas. Pak si ale kluci na vstupenkách přečtou, že se hraje až zítra, takže Chandler zůstvává s Monicou. Phoebe a Rachel, která si oblékne sexy šatičky, vyrazí večer do města na dámskou jízdu. Rachel dá jednomu chlápkovi svoje číslo, jenomže toho pak lituje, protože ještě si není jistá, jak je to s ní a Rossem. Ten doma hlídá Emmu a tráví čas s Mikem, nemají se však o čem moc bavit a nudí se. Phoebe volá Mikovi, ať bere u Rosse telefon, ale Rossovi volá jen máma. Rachel se vrátí domů, jenže odběhne na chvíli za Phoebe a Mikem do chodby. V tu chvíli zrovna volá ten kluk z baru. Ross však o tom před Rachel pomlčí.

(10/23) Vánoce v Tulse  
Chandler musí na Vánoce zůstat v Tulse, protože musí dokončit jeden pracovní projekt. Fakt, že mu bude pomáhat pěkná kolegyně Wendy (Selma Blair) Monicu nenechává v klidu. Zvlášť poté, co se dozví, že před několika lety skončila druhá v soutěži Miss Oklahoma. Zatímco Chandler pracuje na projektu, vzpomíná na různé vánoční okamžiky strávené se svými přáteli. Uvědomí si taky, že jako jediný z party svou práci nesnáší. Wendy po Chandlerovi vyjede, jenže ten jí odmítne, protože miluje Monicu. Wendy se ho tedy zeptá, proč není se svou ženou v New Yorku, ke všemu na Vánoce. Chandler se rozhodne dát výpověď a vrací se zpátky do New Yorku. (Jde převážně o flashbackovou epizodu).

(11/23) Jak se Rachel vrátila do práce  
Ross a Rachel vezmou Emmu k Ralphu Laurenovi, aby se "seznámila" s kolegy Rachel. Ta zjistí, že na její místo byl dočasně dosazen muž jménem Gavin (Dermot Mulroney), a tak se ona rozhodne ihned se vrátit do práce. Bojí se totiž, že o své místo přijde. Z Gavina se vyklube docela v pohodě chlapík, který je ochoten i pohlídat Emmu zatímco je Rachel na prezentaci. Chandler je bez práce, a tak mu Monica pomáhá vybrat si něco, co by chtěl dělat. Chandler přijde na to, že by chtěl dělat něco v reklamě, ale dostane pouze nabídku neplacené práce. Navíc uvažuje o tom, že by s Monicou odložili plánované založení rodiny. Joey sežene Phoebe práci v seriálu Tak jde čas, kde má hrát nějaké menší roličky. Phoebe je zprvu strašně nervózní, ale pak začne brát své "hraní" až moc vážně.

(12/23) Phoebe a její krysy  
Mike zjistí, že Phoebe má v bytě krysu jménem Bob, kterou chová jako domacího mazlíčka (nebo spíš jde o to, že krysa se občas objeví u ní v bytě a Phoebe jí dá něco k jídlu). Mike nastraží pasti na krysu, která mimochodem zanechala v bytě malé krysy. Bob skončí v pasti a Phoebe je přesvědčeba, že jsou za její potomky teď s Mikem zodpovědní. Ten ji nakonec přesvědčí, aby se krys zbavili. Emma má novou sexy slečnu na hlídání - Molly. Ross zakáže Joeymu, aby po ní vyjížděl, což Joeyho zájem o Molly ještě zvětší. Nakonec se ukáže, že Molly je lesbička. Rachel pokračuje v "boji" s Gavinem. Její kolega ji pořád provokuje. Monica ho pozve na oslavu narozenin Rachel. Gavin po Rachel na balkónu vyjede a políbí ji, což uvidí Ross z jeho bytu naproti. (V této epizodě Rachel poprvé dává najevo, že ví o Guntherovi a jeho citech k ní .

(13/23) Jak Monica zpívala  
Ross je smutný, protože Rachel líbala Gavina. Chce si o tom s ní promluvit, ale nedokáže se k tomu odhodlat, a tak se snaží nabalit si nějakou holku. Skončí s jednou podivnou, která se jmenuje Michelle. Rachel si není jistá, zda ta pusa nebyla špatný krok, protože pořád neví, jak jsou na tom s Rossem. Ona si s ním taky chce promluvit, ale také nenachází odvahu rozhovor začít. Nakonec se dají do řeči, jenže vše jde negativní cestou, pohádají se a Rachel se odstěhuje zpátky k Joeymu. Phoebe vezme Monicu k Mikovi do baru, kde hosté mají možnost zpívat za hudebního doprovodu. Monica se ujme mikrofonu a divákům se líbí, ale spíš proto, že díky reflektorům je její košile průhledná. Joey si potřebuje udělat nové promo-fotky a je mu doporučeno, aby si nechal vytrhat obočí; Joey tedy jde do salónu, jenže tam mu udělají jen jedno, protože nevydržel tu bolest a druhý obočí si nenchal ztečnit. Chandler mu však s tím pomůže, protože kdysi si přidělával tím, že se staral o obočí svého otce a jeho "kolegů". Joey pak ale stejně vypadá hrozně divně .

(14/23) Schůzka naslepo  
Joey a Phoebe se rozhodnou dát Rosse a Rachel zase dohromady, a to tak, že jim zorganizují hrozná rande na slepo. Ti dva si pak mají uvědomit, že se k sobě hodí. Phoebe pošle Rachel na schůzku se svým bývalým a hrozným klientem Stevem (Jon Lovitz). Rachel je samozřejmě z něj strašně otrávená. Joey sice najde Rossovi holku, ale takovou, která by se mu líbila, a tak se s Phoebe dohodnou, že Rosse pošlou do restaurace samotnýho. Ten si pak myslí, že se ta holka na něj vykašlala. Chandler a ovulující Monica hlídají Emmu a chtějí se zase pokusit o miminko, ale nemůžou nechat svoji neteř samotnou. Když Emma usne, jdou do ložnice. Joey vejde do bytu a Emma je vzhůru, a tak jí vezme k sobě. Po chvilce se však Monica a Chandler vrátí z ložince a zpanikaří, když tam Emmu nenajdou. Monica volá Rachel, jestli už si Emmu nevyzvedla, ale mezitím Chandler dojde k Joeymu a vrátí se i s Emmou.

(15/23) Přepadení  
Ross a Phoebe jsou přepadeni na ulici. Phoebe pak v zloději pozná svého kamaráda z dob kdy žila na ulici a také se této činnosti věnovala. Rossovi se v dětství stalo, že ho někdo přepadl a okradl, Phoebe si pak uvědomí, že to byla ona. Ross má z toho špatnou náladu, ale jen do té doby, než mu Phoebe vrátí jeho doma vyrobený komiks "Science Boy", o který ho před lety připravila. Joey jde na konkurs na Broadway, kde se mu moc nedaří. Dostane durhou šanci, jenže když tam přijde chce se mu strašně na záchod. Odejít však nemůže. Jenomže díky nervozitě kvůli tomu, že si nemůže dojít, se jeho "herectví" víc zalíbí a on nakonec roli dostane. Chandler dostane práci v reklamě, jedná se o takové zaučení a příležitost pro začátečníky v tomto oboru. Jsou tam ale pouze mladí lidé, a tak se Chandler cítí až moc starý. Všichni dostanou za úkol vymyslet slogan a námět na reklamu pro nové kolečkové brusle. Chandler si zprvu neví rady, ale nakonec je jeho nápad nejlepší.

(16/23) Plastika  
Chandler a Monica mají finanční krizi, a tak oba (každý zvlášť) zajdou za Joeym a požádají ho o půjčku a zároveň požádají, aby tomu druhému nic neřekl. Chandler si všimne, že Joey napsal Monice šek na dva tisíce. Joey chce krýt Monicu, a tak řekne, že ty peníze chtěla na zvětšení poprsí. Nastane velký zmatek, protože Chandler neustále přesvědčuje Monicu, že má perfektní tělo a ať nic nemění. Monica si myslí, že Chandler mluví o změně, kterou ona prodělá během těhotenství. Nakonec se ale vše vyjasní. Phoebe a Mike se dohodnou, že budou spolu bydlet. Nejdřív se jim to zdá jako dobrý nápad, jenže pak se Phoebe dozví, že Mike už se znovu nechce ženit, a tak se nakonec rozejdou. Rachel chce zabezpečit nábytek v bytě tak, aby se Emmě nic nestalo. Joeymu se to moc nelíbí, protože nedokáže otevřít (nebo spíš neumí odjistit) šuplíky, lednici nebo zvednout prkýnko na záchodě.

(17/23) Smuteční slavnost  
Ross a Chandler píšou o tom druhém ne moc lichotivé věci na webových strankách pro absolventy jejich vysoké školy. Chandler nejdřív napíše, že Ross spal s dinosaurem. Ross mu to pak oplatí tím, že napíše, že Chandler je gay. Ten se naštve a napíše, že Ross zemřel. Očividně na škole neoblíbený Ross se rozhodne udělat smuteční slavnost, aby zjistil, kdo všechno přijde. Mezitím si Emma oblíbí Hajánka, Joeyho plyšového tučňáka na spaní, a nechce ho vrátit majiteli. Joey se rozhodne, že Emmu obelstí a koupí stejného tučňáka, jenomže Emma je vychytralá a nechce ho. Joey se rozhodne nechat jí pravého Hajánka, ale nakonec to přeci jen není schopen udělat :) Phoebe se trápí kvůli rozchodu s Mikem a chtěla by mu zavolat a vidět ho, a tak poprosí Monicu, ať jí to nenechá udělat. Phoebe se to ale stejně podaří.

(18/23) Loterie  
Monica všechny kromě skeptického Rosse přesvědčí, aby si koupili lístek do loterie, kde se hraje o ohromný jackpot. Před losováním se ale mezi všemi strhne hádka, protože Monica si koupil dvacet tiketů jen pro sebe a Chandlera. Phoebe pak vezme všechny lístky na balkón a vyhrožuje, že je vyhodí, pokus se ostatní nezklidní. Kolem Phoebe ale proletí holub, což ji vyleká a ona upustí tikety z balkónu a půlka se ztratí. Nakonec parta přeci jen něco vyhraje - 3 dolary. Rachel a Ross očekávají, že už brzy jejich dcera začne mluvit a proto se domluví, že ze své konverzace vyškrtnou útočná slova a říkají si mamka a taťka. Chandler čeká na telefonát, kdy mu bude oznámeno, zda dostal místo asistenta v marketingové společnosti. Moc ho nepotěší, když zjistí, že tohle místo nedostane, ale zato je mu nabídnuta lepší pozice.

(19/23) Jak Rachel snila  
Joey se ve svých milostných scénách nechává inspirovat svými nedávnými city k Rachel. Ta se přijde na natáčení podívat a je unešena. Pak se jí večer zdá romantický sen o ní a Joeym. Moničiny kulinářské schopnosti přitahují spoustu lidí do restaurace, kde pracuje, dokonce se před lokálem začnou tvořit zástupy, ale jen do té doby, než se Phoebe rozhodne "zpříjemnit" jim čekání hrou na kytaru :) Chandler zaplatí pro sebe a Monicu pokoj v hotelu mimo město na víkend. Monica ale pracuje, a tak s ním jede Ross, protože Chandlerovi nechtějí vrátit peníze, a tak aby to nepropadlo, kluci se rozhodnou využít všeho, co jim hotel nabízí .

(20/23) Seriálový večírek  
Datum premiéry v USA: 24.dubna 2003
Joey tajně pořádá na střeše jejich baráku party pro své herecké kolegy ze seriálu Tak jde čas. Nechce, aby tam byly holky, protože by šílely kolem herců, a tak sežene partě lístky na divadelní představení. Rachel se však o party dozví a posléze i ostatní kromě Chandlera, ten jde do divadla sám. Joey teda souhlasí s tím, aby přišli. Samozřejmě že Monica a Rachel se chovají jako šílené fanynky. Ross se v kavárně seznámí s krásnou vědkyní Charlie, a tak ji veme na party k Joeymu. Chce se o něco pokusit, ale obává se toho, protože mezi Charliny bývalé partnery patří nositelé Nobelovy ceny. Rachel pořád přemýšlí o svých citech k Joeymu a rozhodne se ho najít a něco s tím provést, jenomže ho pak uvidí, jak se líbá s Charlie, což překazí i Rossovy plány.  

(21/23) Test plodnosti   
Ross neví, jak se vypořádat s tím, že se mu líbí Charlie a zároveň o ní má zájem i Joey, který ji chce zaujmout, a tak jde za Rossem pro radu. Rachel dostane poukázkou na masáž do známého řetězce masážních salónů, jenže Phoebe jí žádá, aby tam nešla. Rachel souhlasí, ale nakonec stejně jde a zjistí, že Phoebe tam pracuje. Monica a Chandler jdou na kliniku na testy plodnosti, kde potkají Janice. Později doktor zavolá Chandlerovi, že oba s Monicou mají potíže s početím.

(22/23) Dárce  
Monica a Chandler zjistí o svých malých šancích na normální početí, a tak hledají vhodného dárce spermatu. Jdou na večeři s potencionálním dárcem Zackem, jenže ten je nesvůj z podivných otázek, které mu Monica s Chandlerem kladou. Nakonec se ale rozhodnou pro adopci. Joey překecá Rachel, aby šla s Charlie nakupovat a pomoct ji jakožto módní znalec, jenže Rachel Charlie zrovna nemusí, protože oběma se líbí Joey. Spolu s nimi jde i Phoebe. Charlie zaslechne, jak se Rachel s Phoebe baví o jejích citech k Joeymu, jenomže Charlie si omylem myslí, že jde o Phoebe a ne o Rachel. Phoebe neví, co si má obléct na party, kde bude taky její ex-přítel Mike. Chce vypadat, jako že ji ten rozchod už netrápí. Netuší však, že narazí na svého jiného ex-přítele - vědce Davida. Ross pracuje na nudné přednášce a doufá, že ji bude prezentovat na paleontologické konferenci na Barbadosu.

(23/23) Na Barbadosu - 1. část  
Parta společně s Phoebinim přítelem Davidem, jede na Barbados, kde se koná paleontologický kongres, kde Ross má přednášet. Je ošklivé počasí, a tak si nemůžou užívat pláže a moře. Vlhkost vzduchu zapříčíní, že Monice se na hlavě udělá něco ve stylu afro. David se bojí, že Mikovi nesahá ani po kolena. Chandler mu poví, že problém s Mikem byl, že nechtěl manželství, a tak se David rozhodne požádat Phoebe o ruku. Monica chce napravit Chandlerovo vměšování, a tak sama zasáhne. Zavolá Mikovi a poradí mu, ať něco udělá. Když se David chystá požádat Phoebe o ruku, objeví se Mike a předběhne ho. Phoebe sice řekne ne, ale zůstavá s Mikem a věří, že jejich vztah má budoucnost. Chandler omylem smaže Rossovu přednášku z počítače, a tak Ross a Charlie zůstanou vzhůru celou noc, aby ji znovu napsali. Při tom si docela užívají a přijdou na to, že mají hodně společného. Rachel zase tráví čas s Joeym, omylem se ocitnou na farmaceutickém shromáždění. Rachel chce Joeymu říct o jejích citech k němu, ale jsou vyrušeni. Počasí se konečně umoudří, jenomže to zrovna Ross prezentuje svou přednášku, kde se parta víceméně nudí a směje se některým vědeckým termínům :) Poté zase začne pršet. Monica hraje ping-pong proti Mikeovi, jenomže si pak poraní ruku. Chandler se nabídne, že to za ní dohraje, ale ona ho nechce pustit, protože by to zvoral. Chandler však vyhraje a Monica je šťastná. Joey a Charlie se rozejdou, protože nemají moc společného. Joey se dozví, co k němu Rachel cítí, jenže nechce se do ničeho pouštět kvůli Rossovi. Ten mezitím tráví čas s Charlie, Joey je uvidí, jak se líbájí, a tak se rozhodne, že nenechá, aby Ross stál mezi ním a Rachel. Jde za ní a políbí ji.

a to jsem já

  • Jméno kingsula
  • Bydliště Kutná Hora
  • lepsi uz to nebude
něco málo o mě

kdo, že tu byl?