Obsazení | Dr. House

Gregory House     Dr. Gregory House
Dr.Gregory House je šéfem diagnostického týmu nemocnice v PrincetonPlainsboro. Je velice zkušeným lékařem, který často spoléhá na svůjinstinkt. Většinou má však také odhad na správnou diagnózu a pacient seúplně vyléčí. Trápí ho obrovské bolesti v noze po svalovém infarktu, aproto musí brát vicodin. Je na něm závislý.
 
Allison Cameronová     Dr. Allison Cameronová
Dr.Allison Cameronová je jedinou ženou v týmu Dr. House. Je tospecialistka přes imunologii. Je velmi zásadová a pravdomluvná, což jíčasto činí pod Houseovým vedením potíže. Zamilovala se do House, alepozději také pochopila, že on vždy miloval pouze Stacy.
 
Eric Foreman     Dr. Eric Foreman
Dr.Eric Foreman je neurolog. Po Dr. Houseovi nejdůležitější článek týmu.Měl velkou důvěru vedení nemocnice a na pár týdnů dostal místo šéfadiagnostického oddělení. Je to kariérista povznesený nad zájmyostatních.
 
Robert Chase     Dr. Robert Chase
Dr.Robert Chase je specialista na intenzivní péči. V týmu ho všichni majíza toho nejméně důležitého a má také nejmenší důvěru. Podrazil totižDr. House, když na něj donášel. Díky němu málem House a zbytek týmuvyhodili z nemocnice.
 
James Wilson     Dr. James Wilson
Dr.James Wilson je vedoucí onkologického oddělení nemocnice. Má tu velminevděčnou pozici, protože většinou bývá poslem špatných zpráv. Je tovelký kamarád Dr. House. Ve vztazích má ale velkou smůlu, se současnouženou má krize, rozvádí se a čas od času bydlí u House.
 
Lisa Cuddyova     Dr. Lisa Cuddyová
Dr.Lisa Cuddyová je šéfkou nemocnice. Je to žena na pravém místě, pro svounemocnici by udělala první poslední. Když se Houseovi stala příhoda snohou, byla jeho lékařkou. House si z ní neustále utahuje.
 
Stacy Warner     Stacy Warner
Bývalápřítelkyně Dr. House. V seriálu se objevila na konci 1. série, kdy sestala právničkou nemocnice. S Housem opět prožila krátký románek, alenakonec odešla. Byla to častá oběť Houseových narážek a vtípků.

a to jsem já

  • Jméno kingsula
  • Bydliště Kutná Hora
  • lepsi uz to nebude
něco málo o mě

kdo, že tu byl?