Požadavky muže | zábava

Nikdy jsem tomu nerozuměl, proč jsou sexuální potřebymuže a ženy tak rozdílné. Všechny tyhle povídačky o Marsu a Venuši ....A taky jsem nikdy nerozuměl tomu, proč muži myslí hlavou a ženy srdcem.

Minulý týden jsme šli s manželkou do postele. Začali jsme se poddekou navzájem dotýkat a hladit se ... Už jsem byl pěkně nadrženej amyslel jsem si, že je to oboustranný a že je to jednoznačně nasměrovanýna sex.

Ale přesně v tu chvíli mi manželka povídá: "Poslouchej, já teď nemámžádnou chuť na sex, mám chuť jenom na to, abys mě pořádně obejmul,jasný?"

Odpověděl jsem: "Coooooo?".

Na to mi odpověděla kouzelnými slovíčky: "Ty neumíš prostě ajednoduše zacházet s emocionálními požadavky ženy". Tak jsem to vzdal:tuhle noc jsem musel usnout bez sexu.

Následující den jsme šli s manželkou do nákupního střediska choditpo krámech. Díval jsem se na ni, jak si zkouší troje nádherný, aledrahý šaty. Protože se nemohla rozhodnout, řekl jsem jí, ať si vezmevšechny.

Nevěřila vlastním uším a motivovaná mým plým porozuměním hned kulaželezo, dokud bylo žhavé. "Miláčku, k takovým šatům ale potřebuji nutněnové boty, už vím, jaké by se mi hodily, ale stojí dvaapůl tisíce. Řekljsem jí na to, že má absolutní pravdu a ať si je samozřejmě vezme. Pakjsme šli kolem klenotnictví. Vrazila mi šaty a boty do ruky a zmizelavevnitř.

Vyšla s nádherným náramkem posázeným diamanty. Souhlasil jsem apochválil jí její vytříbený vkus. Kdybyste ji viděli... Byla nadšená,na vrcholu blaha.

Nejspíš si myslela, že jsem se asi zbláznil, ale v tom momentě jí tobylo v podstatě jedno. Myslím, že jsem jí mým souhlasem totálněnaboural její filozofické schéma.

Byla už jak v extázi a snad i sexuálně vzrušená. Lidičky, výrazjejího obličeje byl neuvěřiteelný, to byste museli vidět. A v tomokamžiku mi svým nejmileším úsměvem povídá: "Už jsem spokojená, teďmůžeme jít k pokladně!"

Byla to makačka nezačít se smát, když jsem jí odpověděl: "Nene,drahoušku, myslím, že momentálně nemám žádnou chuť na to, abych tyhletyvšechny věci kupoval".

Zbledla jako křída a snad ještě trochu víc, když jsem dodal: "Mámchuť jenom na to, abys mě pořádně obejmula". A když začala praskatvzteky, přišel poslední mistrovský kousek: "Ty neumíš prostě ajednoduše zacházet s finančními požadavky muže".

a to jsem já

  • Jméno kingsula
  • Bydliště Kutná Hora
  • lepsi uz to nebude
něco málo o mě

kdo, že tu byl?