STUDIE LIDSKÉHO SRDCE

24.Listopad 2010

Bolí Vás u srdce , byli jste zraněni bolí vás vaše duše ?

Kdyžvaše milostné selžou , je to proto , že jste do nich vstoupili znesprávného důvodu. Bylo by mnohem přesnější říci, že milostné vztahyselhávají , když jsou navazovány z důvodu , které nenapomáhají jejichpřežití .

Většina lidí navazuje milostné vztahy s úmyslem spíšněco získat než do nich něco přinést. Účelem milostného vztahu jerozhodnout se , kterou část svého já chcete vyjádřit , nikoli kteroučást druhého chcete získat.

Milostný vztah může mít jen jedinýsmysl stejně jako život : a ten spočívá v tom , že se snažíte být tím ,čím jste . Je velmi romantické říci , že jste nebyli ničím dokud jstenepoznali milovaného člověka , ale tak tomu není . Je to ještě horší ,neboť to milovaného nutí , aby vám byl vším , čím ve skutečnosti není .Protože vás nechce zklamat , snaží se dělat a být vším, čím veskutečnosti není .

Protože vás nechce zklamat snaží se dělat abýt vším, co od něho očekáváte , dokud toho je schopen. Když přestanebýt schopen hrát roli , která mu ve jménu lásky byla uložena začne vásnenávidět . Dochází k zlostným hádkám.

Nakonec aby se z otroctvía role kterou hrál ve jménu lásky zachránil a aby zachránil váš vztahzačne se chovat v souladu s tím , čím skutečně je . Vy si však myslíte, že se opravdu změnil .

Je velmi romantické říkat , že se vášživot naplnil když jste se stýkali s milovaným člověkem . Ale smyslemmilostného vztahu není mít druhého člověka , který naplní váš život …..smyslem je mít člověka s nímž můžete sdílet svůj plný život .

Vášnejkrásnější sen , vaše nejvyšší myšlenka , vaše nejmilejší naděje, tovše je zaměřeno na vaši představu o vašem milovaném , nikoli na jehoskutečné Já. Zkouška vašeho vztahu měla hodně společného s tím do jakémíry váš partner odpovídal vašim představám a jak dobře jste odpovídalijeho představám.

Lidské vztahy jsou posvátné protože poskytujípříležitost realizovat nejkrásnější myšlenku vašeho já .Lidské vztahyselhávají , když je považujete za příležitost realizovat představu ,kterou o vás má druhý.

Dva lidé se dají dohromady a doufají, žecelek bude větší než součet jeho částí , ale pak oba zjistí , že tomutak není ,.Mají pocit , že jsou míň, než byl každý zvlášť . Jsou méněschopní , méně vzrušující, méně přitažliví, méně veselí , méněspokojení.





Vzdali se toho , čím jsou aby mohlizůstat spolu .Tak nebyly lidské vztahy nikdy míněny. Nicméně tak jeprožívá více lidí než znáte .

Musíme považovat své já zadůstojné , abychom mohli za důstojné považovat i druhé. Druzí se násvšak někdy dotýkají .Jejich jednání nás někdy zraňuje a v takovýchchvílích většina neví co má dělat.

Především si musíte přiznatsobě i druhým jak se cítíte .Mnoho z vás se toho bojí , protože simyslíte , že byste vypadali špatně. V hloubi duše si uvědomujete , žeje to pravděpodobně směšné. Pravděpodobně ubohé. Jste schopni něčeholepšího . Ale nemůžete si pomoci. Pořád se tak cítíte . Můžete dělatjen jedno . Musíte uznávat své pocity .

Mnoho lidí navazujevztahy s druhými z nesprávných důvodů – aby nebyli osamělí , aby mělikoho milovat – a to jsou ty lepší důvody . Jiní to dělají proto, abyzachránili své ego , aby se dostali z deprese , aby obohatili svůjsexuální život, aby překonali nějaký dřívější vztah anebo aby sepřestali nudit.

Žádný z těchto vztahů nefunguje a je paradoxkolik lidí tuto pravdu popírá .Nikdo nepřemýšlí o tom proč se zamiloval, na co reagoval ? , jaké potřeby se snažil uspokojit. Většina lidívidí v lásce uspokojení svých potřeb . Každý má potřeby . Jedenpotřebuje to druhý potřebuje ono. Jeden v druhém spatřujeme příležitostk uspokojení svých potřeb. A tak souhlasíme s výměnou . Dám ti to , comám já , když mi dáš to , co mi dáš ty . Je to obchodní transakce . Alenehovoří se o tom . Říká se , ,, Miluji tě „ a pak přicházejí zklamání.



Zamilovatse tímto způsobem můžete do kolika lidí chcete . Chcete-li však s někýmžít celý život , měli byste o tom přemýšlet . A chcete li měnitpartnerky , partnery jako ponožky , nebo , což je ještě horší , zůstatjen s jednou , jedním , protože si myslíte , že musíte a pak žít vtichém zoufalství klidně v tom pokračujete.

Dva lidé ve vztahuby měli mít nějaký společný cíl . Jestliže se oba vědomě shodnou na tomže cílem vztahu je poznat sebe sama k vytvoření příležitosti , nikolizávazku –příležitosti k růstu k sebevyjádření svých pocitů tak jste nasprávné cestě.

Nikomu neublížíš když v něm budeš vidět víc nežti ukazuje .Neboť v každém je víc . Mnohem víc . lidé to neukazují jenze strachu . Jakmile si však uvědomí , že v nich vidíš víc , nebudou sebát ukázat to . Lidé se obvykle chovají podle našich očekávání .Řekněme, že v sobě lidé vidí to co v nich vidíme my . Čím větší je naše vize ,tím ochotněji vyjádří tu část svého já, kterou jsme jim ukázali. A jentak mimochodem je to součást léčebného procesu , v němž dáváme lidempovolení zbavit se všech falešných představ , které o sobě měli .Děláme to tak , že vidíme druhé takové jací jsou a připomínáme jim to.

Poselstvípro bolavé duše zní …. trápit se kvůli tomu že druhý nesdílí stejnécity jako vy je přesně ta fikce ta falešná představa o vašem milovanéma nikoliv kdo váš milovaný , milovaná skutečně je a co cítí on. Vašecity respektive vaše představa o něm kolem vás obou vytváří ostnatýdrát který svazuje a hodně bolí .a není se čemu divit že vztah nemůžefungovat . Přestaňte se tedy trápit kvůli svým představám a zaměřte sena to kdo ten váš vyvolený (á) vlastně je a co cítí a pak se budetemoci skutečně zamilovat nikoliv do své představy ale do skutečného člověka a jaký vlastně je a kdo ví třeba se zamiluje i on (a) . napsal/a: Hannah8 20:08
 
autor klara35 v 16:25, |

Komentáře (0):