images Po 6 letech v Australii... | klery.black.widow
images


Mozna, ze uz nejsem ta 23leta holka-blazen. Ve 23 jsem si myslela jak uz jsem dospela a jak uz mam zivot zmaknutej. Ono velky kulovy :). Tahne mi na 30 a stejne zivot jeste nechapu. Porad studuju, protoze musim, aby me z Australie neposlali domu.

Zmeny - CZ vs. AU
krome toho ze jsem starsi a "moudrejsi"
V Cr jsem mela auto a milovala vsechny tuning show - Tady mam motorku a miluju bike show (Auta jsem zacala nesnaset)
Kdysi jsem hrala na piano a kytaru - Na to uz neni cas
Porad jsem jedla KFC atd. - Tady jsem v KFC naposledy byla v 2011
Nesnasela jsem zimu - chybi mi zima (Tady jsou jenom dve rocni obdobi - hnusne vedro a hnusne mokro)
Mela jsem stalou praci - tady menim praci co par mesicu
Cernovlasa, piercing, 1 tetovani rockerka/emouska - Rokerka v duchu, fiflena na pohled 2 nove tetovani a zadnej piercing.
No a to je asi vse :)

napsal/a: klery.black.widow 11:10 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

gurubhagavan 11.01.2016 13:31:37

Je povinností zde pracovat, jako ekonomický otrok? Musíme zaměstnávat neustále jejich duši, rozumíte? A jak to chcete udělat? Na co reagují lidské instinkty nejlépe? Na strach přece. Musíme je udržovat v neustálém existenčním strachu. Strachu o co? O holé přežití. A jak to uděláme? Pořádně je zaměstnáme jako galejníky.

Ale zase přiměřeně, nemůžeme z nich naprosto vyčerpat rychle všechnu jejich sílu. Přeci jen je ekonomicky potřebujeme. Viděl bych to tak na pět dnů v týdnu. Deset hodin denně (2 hodiny cesta do zaměstnání a zpět ze zaměstnání domů). Minimálně ovšem. O víkendu se zregenerují.

A můžou opět pracovat jako galejníci. A peníze. Musíme ekonomiku postavit tak, aby si každý vydělal jen tak, aby splatil své životní nároky a potřeby. Nic moc navíc, rozumíte. S množstvím peněz roste svoboda a lidi by si mohli začít dělat, co by chtěli. Kdyby si moc našetřili, dokázali by opustit své zaměstnání a založili by si své vlastní podniky. To nemůžeme riskovat. Proč?

Vy to nechápete? Potřebujeme levné galejníky přece! Potřebujeme poslušné, nepřemýšlející dělníky. Když je pořádně zaměstnáme a oni budou řešit pouze svoje problémy, nebudou mít čas se sami sebe ptát, co doopravdy chtějí, nebudou mít čas se dostat do filosofie, kde jak víme, je místo, pro čistý rozhovor s pravdou. A to jim nemůžeme dovolit.

Nastavíme ceny všeho chytře tak, aby si museli brát dlouhodobé půjčky. A to je naprosto upoutá k jejich práci a strach o jejich vlastní existenci je uzemní tak, že nebudou mít žádné myšlenky na to, aby se osamostatnili. Jakkoliv. Také jim odřízneme přístup ke kvalitním čistým potravinám. Obklopíme je jedovatou chemií a drogami.

To potlačí jejich vnitřní hlas a pomalu bude ničit i jejich těla a jejich duši. Z čehož nám opět poplyne spousta finančních prostředků. Z jejich zničených těl? Jak? Naučíme je se spoléhat na chemii, i v podobě; drog, léků, hnojiva, umělých hmot, benzínu do aut, pracích prášků, atd. Vyškolíme lékaře, aby nedoporučovali nic jiného.

Rozsejeme jasnou nedůvěru v jakékoliv jiné přírodní způsoby léčení, nebo hledání příčin nemocí a odstraňování příčin nemocí. To bude vynikající! A samozřejmě, školky, školy, organizace, spolky, sekty, armády, atd. musí být nastaveny programově tak, aby nám tyto poslušné galejníky levně produkovaly, rozumíte?

No, to chápu. Ale jak je chcete nastavit? Naprosto jednoduše. Děti se učí a přijímají vše, co vidí. Takže, my v nich nesmíme probouzet zvídavost po pravdě a lásce. Zasypeme je ubohými dezinformacemi, které se budou muset povinně naučit. Bez hloupých otázek. Bez vytváření si vlastního lidského názoru.

Nesmíme podporovat jejich originalitu, v tom by mohly najít sílu a vyniknout nad ostatními, a to nejde. Potřebujeme vojenskou uniformitu, chápete? Takže se bude vojensky přísně vše známkovat. Probudíme v nich vojenskou soutěživost.

A vojenskou rivalitu. A to tak, že jim vsugerujeme, že na světě není ničeho dostatek. Že je potřeba za místo na slunci bojovat. Oni nebudou vědět, že pravdou je pravý opak! A budou se snažit být nejlepšími galejníky. Ve všem. Budou se snažit dotahovat své nedokonalosti, ale budou tím pádem zapomínat se soustředit na to, v čem vynikají a nebudou podporovat svoji jedinečnost.

Zaměstnáme je honbou za hloupostmi a získáváním informací natolik, že jejich jediným cílem bude vystudovat vysokou školu a získat kvalitní zaměstnání! A máme ho tady! Hotového, našeho novodobého galejníka. Chápete? No není to geniální?

Řekl bych, že je to naprosto dokonalé! No, ale až budete mít toho galejníka s vysokou školou a on se dostane po práci domů, tak, co bude doma dělat? Bude se dívat na televizi přece! To je ten správný nástroj pro to, abychom jim všem lili do hlavy ideologické dezinformace, které my sami chceme, aby oni zpracovávali!

Takže jim můžeme podsouvat další strachy z krize a válek, či takové informace, aby vytvářeli jen negativistické myšlenky. Rozumíte? To je uzemní. V tom shonu a jejich neustále zaneprázdněné mysli nenajdou nikdy spojení se sebou samými. Nikdy neprocítí to stálé, opravdové štěstí, které osvobozuje.

Jejich těla budou nemocná a jejich mysl také. Budou vždy bojovat. O pozornost, o energii, o lásku. Budou to vše chtít po druhých. A nebudou vědět, že oni sami už to dávno mají. V tom bude naše síla. A nejlepší na tom je, protože nebudou znát nic jiného, tak to budou opakovat stále a stále dokola. Budou to učit své děti. Systém, který se sám rozšiřuje a udržuje! No není to geniální?

Je. Naprosto! A co GVKB? Kdo je to GVKB? GVKB je Bůh, něco jako JHVH, napište do Google GVKB a uvidíte. Vole jeho klepla pepka, ty jsi ale kokot, to snad není pravda. Slovo pepka jako pojmenování mozkové mrtvice, s největší pravděpodobností vzniklo v lékařském slangu, ze slova apoplexie, mladým lékařům přišlo vtipné, zkomolit slovo apoplexie, na domácké pepka.



žádná část obsahu nesmí být reprodukována bez předchozího písemného souhlasu autora | web.libimseti.cz | www.libimseti.cz