Buvol

Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu. Buvol je navzdory klidnému chování cholerikem. Jeho výlevy vzteku jsou sice velmi řídké, ale zato obzvlášť prudké. Není radno ho dráždit, mohl by se stát nebezpečným a agresivním. Ačkoliv je všeobecně uzavřený, může být velice hovorný, jestliže to situace vyžaduje. Buvol nenávidí vše moderní a novomódní je spíše starým typem.

Je nesmírně pilný a schopný, ale ne vždy ho to dovede k zdárnému konci. Neměl by volit stresová zaměstnání, kde by přicházel v kontakt s úřady nebo lidmi vůbec. Nehodí se proto pro veřejnou správu. Také cestování mu nesvědčí, trpí tím jeho zdraví a rovnováha, spíše zůstává v pohodlí domova. Žena narozená ve znamení Buvola lpí na svém domově a je nepřekonatelná hospodyně. Často je to také ona, kdo řídí lodičku rodiny vlastními vlnami života.

Buvol nebývá vždy bohužel dokonale pochopen svými spoluobčany a spolupracovníky. Tento nesmiřitelný paličák miluje svou ženu a je pyšný na svoje děti. Leč očekává slepou poslušnost a řídí vše s autoritou a veškerou přísností. Flirt stejně jako láska je pro něj jen lásky plný žert. Může být obětavý, něžný a smyslný, ale nikdy ne romantický.

O autorovi

  • Jméno kocickakt
  • Bydliště Trutnov
  • ahojda,"straším"tu už dlouho,tak se snad to štěstí unaví,a sedne i na mně:-)nejsem dokonalá, ani dokonalost nehledám,jen bych už ráda potkala někoho, na koho je spoleh,ke komu se budu moc vracet,přitulit,povídat si,blbnout..tak písni:-)
Můj profil

Poslední návštěvy