Tak sem si vzpomněl, že vlastně nejdýl nebudu nepit do 22.6.2007. (V té větě bylo 3xNe :o) Protože jsem jedním z rezidentních účastníků Tequila Párty (viz. TequilaPárty.cz ) a tam pokud bych nepil, to by bylo haló. Nebo spíš bych dostal nějaký trest a navíc bych asi nebyl na další podobné akci žádoucí.
Ale protože je to strašně mazaná akce, tak bych si něco takového nedovolil.


A co to je za akci, ta tequila párty?
Je to taková akce v Praze v kámošově bytě, kde základem je tzv. "zdravé jádro", to jest sestava 4-5 kluků  (prostě nás). Zbytek podle toho kdo se nachomejtne. Akce probíhá asi takto:
Člověk dojde, dostane kartičku tzv."drinking passport", kde má své jméno a políčka na zaškrtávání panáčků tequiláčků :-) (Aby se vědělo, kdo si zaslouží jaký respekt). Pak, pokud je na akci poprvé, anebo se dostal do problémů s Tequila-Párty-Kodexem, musí (měl by) složit zkoušky. Písemné. A pak už je to taková free-form zábava. Ale hlavně se pije a hoduje a baví se :-).
Minule Soca např. udělal jakýsik mexický guláš, to vám bylo ale žrádýlko. Jak dělané k limetkám a tequile. Jo a pili jsme tuším Herraduru a El Jimador. K tomu kupa svěžích limetek.

No chtěl bych vědět co všechno se chystá nyní, ale vzhledem k tomu, že se to pokud možno drží v tajnosti i před členy, tak se o to bohužel s vámi nemohu podělit.

Každopádně u příležitosti T.P. #7 jsme zřídili webové stránky - www.tequilaParty.cz . Tam můžete mrknout na jakýsik sestřih toho co Zbyňa natočil - ano, je toho málo, on totiž především pil.

Ale co je důležité - zveme jakékoliv hezké slečny!
Takže - 22.-24.6.2007, Vlnitá 20, Praha 4 - Braník

Doufám, že se tam potkáme
Drak aka Luciddream napsal/a: luciddream 23:22 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář