Definitivně odpískáno.... | m_bernie


m_bernie

bernieho občasník

Definitivně odpískáno....

Co napsat. Jednou to přijít muselo a spousta z nás na to myslela i když si to asi nikdo nechtěl připustit.
Konec sezony je tu. Kus stlačené pryže končí v sedmém rozhodujícím zápase o postup do finále po šťastné teči v brance. Utíkám a zároveň omotávám oči šálou. Bohatě mi totiž stačí to, co slyším. Když se po chvilce přece jen rozhodnu podívat, vidím jen ležící hráče s hlavou mířící směrem k zemské přitažlivosti . Bojovali, dřeli a stejně to nestačilo i když postup byl opravdu blízko. Postoupil ten, kdo udělal míň chyb, tak už to v hokejovém životě chodí. Sbírám poslední sílu a hrdě napínám šálu nad hlavou. Vychutnávám ten pocit patriotismu a zároveň okusuju spodní ret. Slzy v očích. Konec!

Cestou zpět si přehrávám poslední zápas. Mnohokrát padá slovo KDYBY. Jenže realita, realita neúprosně ukazuje na výsledek v náš neprospěch. Příjezd do Brna a pohled na fanoušky čekající na příjezd svých miláčků. Někteří stále nevěří, jiní zapíjejí smutek bublinkami. Většina z nás ovšem bojuje o přežití. Play off nám dalo letos opravdu zabrat. Bujaré oslavy výher po celou dobu vcelku úspěšně komplikoval chřipkový bacil, jenž s povděkem přijal  pozvání z hrdla láhví do každého druhého těla brněnského fanouška :). No co už...play off je na krev přece.

Jaká vlastně byla letošní sezona? Z pohledu diváka a hokejového fanouška to nebyla žádná sláva. Spousta neatraktivních zápasů, tým se často hledal, hráči byli neustále přesouváni, kombinace vázla. Jenže se letos udělalo maximum v oblasti marketingu. Přibylo mraky sponzorů a hokejová Kometa začla být opět kvalitní značkou pro reklamní trh.
A já doufám, že tahle nepřímá úměra se fanouškovi příští sezonu vrátí. Už PO naznačilo, jak fajn je v Brně hráčům, když hala praská ve švech.

Páteční fantastická rozlučka se sezónou. Co dodat. Zahrát si proti těm, kterým celou sezonu držíš palce by mě asi nenapadlo ani ve snu. Navíc když přijdou i lidi :). Bylo to moc fajn. Asi největší hokejovej zážitek. Ročník 07/08 tak byl víc než důstojně ukončen.

Je 30.3. něco málo po 19:15 SEČ. Poslední oblouček na ledě a pohled na prázdné rondo. Letos naposled.....
« Home | Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »
| Next »

0 Komentáře

Přidej komentář