13.Květen 2008

myslím,že jsme si tolik neudělaly...

řekla jsem pravdu a nekoho se zastala a je oheň na střeše... ne že by mi to vadilo to vubec sem dokonce i rada!!!ale prece nejsme děti a nemusíme si dělat naschvály!!! proč???dodává nám to sebevědomí a důležitost?? mně určitě ne...  nemám to zapotřebí...mám svůj život!už bez některých lidí...obejdu se bez nich!!! a nepotřebuju o nich slyšet...když se nebavíme tak o sobe ani nemluvíme ne??!! moc se mi líbilo když jeden člověk řekl:,,z kamarádů dělá nepřátele a z nepřátel kamarády"!!!

komentáře (2):

Alena Krátká :-P říká...

A TO SI TED ZE ME DELATE SRANDU NEBO JAKO CO??:DDD ...ZAJÍMALO BY MĚ KDO MÁ TOLIK DRZOSTI SE PODEPISOVAT MÝM JMÉNEM?:-////// ...NOJO, LEPŠÍ JAK SE NEPODEPSAT VUBEC CO?:-/// NO JASNY, DŘÍV SI DĚTI HRÁLY NA PRINCEZNY - TEĎ SI DĚTI HRAJÍ NA ALICI:)) POPULARITA MI STOUPÁ :DDD ..nejvic mě mrzi, že to musel napsat někdo mě hodně zná:((( ..jestli se tady snažil mě někdo napodobit tak se mu to povedlo...akorat nechapu ten duvod... JÁ SE ALE NA ROZDIL OD JINYCH NEPLETU DO VĚCI PO ČEM JE MI HOVNO!!! tohle jenom dokazuje jak jsou lide v dnešní době ubozí..

14.05.2008 12:23:16

ALICE :) říká...

Denysku tebe já žeruůů:-** fakt že jo:D...ale na takovou malou sobeckou, zákeřnou štětku, co si chodí na oslavy bez pozvání se můžu tak akorat vys*at:D Ani se nesnažím je pochopit, ptž by se mi to nejspíš vůbec nepovedlo, asi nemám myšleni na takové gramlavé čůzy:D:D...božeee podivejte se na svoje LBST:D dyt to mate všechno stejny a myslite si jak nejste originalni?:D řešite pičoviny, běžte si radši strčit prst do krku, aby jste nestloustly:D a ted si utikejte postěžovat jedna druhe jaka jsem nejodpornější flundra, co jsem si to o vas dovolila napsat:D:D pro mě ste jenom zdrbany, ubohý čůzy, ktery se umi jenom přetvářet:D

14.05.2008 10:23:44

Přidej komentář

<< Domů