dj-tiesto-club-lifeStalose tak v listopadu loňského roku. DJ Tiësto se při dané příležitostizařadil po bok zvučných jmen typu Pharrell, Mark Ronson, Cut Copy, OfMontreal, Swizz Beatz aj. Pro úplnost dodejme, že NOT FALLING APARTpochází ze druhého alba čím dál populárnější americké pop-rockovékapely.

DJTiësto vzal podle svých slov tuto příležitost za pačesy proto, že se mustyl, jakým se toto uskupení ubírá, zamlouvá, a zároveň zde vidíprostor pro svou unikátní interpretaci, která by dílu měla přidatjakýsi punc jedinečnosti. Což se mu podle svých vlastních nabuzenýchslov také povedlo, protože výsledný remix považuje za „mnohem více energický“.

Adam Levine, zpěvák a kytarista Maroonů v jedné osobě, má na celý experiment víceméně stejný názor: „Vždyckymě děsně bralo, když parta lidí pracuje na tom samém díle, ale každýzároveň vidí věci po svém. To je myslím zároveň hlavním podnětem prospolupráci na této nahrávce — vzít pár nejlepších songů a předhodit jeze zvědavosti některým svým oblíbencům. Skoro jsme z toho čekání –s čím vlastně přijdou – pukli zvědavostí.“