HERCI SO SERIALU | SERIAL THE O.C.

Herci a postavy:

Vyber si postavu (herce) a klikni na jméno:

Benjamin Mckenize - Ryan Atwood | Mischa Barton - Marissa Cooper | Adam Brody - Seth Cohen | Rachles Bilson - Summer Roberts | Peter Gallagher - Sandy Cohen | Kelly Rowan - Kirsten Cohen | Tate Donovan - Jimy Cooper | Melinda Clarke - Julie Cooper | Samaire Armstrong - Anna Stert

 

 

Benjamin McKenzie - Ryan Atwood

Info o herci: Ve skutečnosti je mu 25 let. Ještě moc nehrál, zatím pouze na newyorských divadelních scénách. Je tedy novou tváří. Narodil se v roce 1978 - v Texasu, zde také dlouhou dobu žil! Jeho koníčky - herectví a fotbal.

Info o postavě: Ryan je kluk z chudé čtvrti a rodiny a docela často se dostává do problémů. Jinak je ale celkem hodný a je to pravý kamarád. Zamiluje se do Marissy a tím se také dostane do hodně problémů. Je to dobrý kamarád Setha. Coohenovi ho mají rádi.

 

 

 

 

Mischa Barton - Marissa Cooper

Info o herečce: Hrála již v mnoha filmech, kde se objevila vedle slavných hvězd a velký úspěch zaznamenala v Australském osmidílném eposu Křehké vztahy. Narodila se v roce 1986!  Nyní bydlí v Beverlly Hills

Info o postavě: Nejlepší kamarádka Summer -také velmi hezká. Je to dcera Jimmiho a Julie. Má všechno co chce - přátele, peníze, úspěch... A jednoho dne potká Ryena, který změní její život. Bohužel má občas problémy např. s práškama apod.

 

 

 

 

Adam Brody - Seth Cohen

Info o herci: Zkušený mladý herec. Hrál také Davea v Gilmorových děvčatech. V Americe docela oblíbený. Narodil se v roce 1979. Rád chodí do kina a rád sportuje.

Info o postavě: Pochází z bohaté čtvrti,ale zbohatlíky a snobce nemá rád. Je to hodný kluk, který by chtěl normální přátelství. Bohužel to je outsider a je rád, když potká Ryena. Stanou se z nich dobří kamarádi. Je zamilovaný do Summer, ale časem se mu zalíbí i Anna.

 

 

 

 

Rachles Bilson - Summer Roberts

Info o postavě: Do Summer je zamilovaný jak Seth, tak i mnoho dalších kluků - je to totiž hezká holka. Je to nejlepší kamarádka Marissy a má ráda párty. Ve skrytu duše je to ale hodná holka, i když se často a ráda předvádí.

Info o herečce: Narodila se v roce 1981. Kromě O.C. a ještě pár rolí také nebyla moc známá.  Ráda si pochutnává na dobrých věcech, chodí nakupovat a má ráda hezké oblečení.

 

 

 

 

Peter Gallagher - Sandy Cohen

Info o herci: Je to už divadelními a filmovými cenami ověnčený herec. Proslavila ho spolupráce s režiséry Robertem Altmanem a Steven Soderbergem.

Info o postavě: Pracuje jako právník(?) , a měl podobné dětství jako Ryan. Proto má také Ryena rád a rozhodne se ho vzít pod svá "křídla". Ryen mu totiž připomíná jeho samotného v mládí. Sandy je hodnej chlap a rád surfuje.

 

 

 

Kelly Rowan - Kirsten Cohen

Info o postavě: Žena Sandyho. Je velmi bohatá a inteligentní. Někdy se až přespříliš bojí o svého syna - Setha a Ryana ze začátku nemá vůbec ráda. Časem si ho však zamiluje. Často má problémy se svým otcem.

Info o herečce: Hrála již v mnoha seriálech. Například: Hook, Nájemní vrazi, Láska s podezřejním, Tři do tanga. V Americe je také velmi známá a oblíbená.

 

 

 

 

 

Tate Donovan - Jimy Cooper

Info o herci: Narodil se v roce 1963. Je to už zkušený herec. Dostal také nějaké ceny za herectví. Jeho nejslavnější přítelkyní byla Sandra Bullock se kterou chodil tři roky.

Info o postavě: Jimmy se postupně dostává do problémů ve své práci.

 

 

 

 

Melinda Clarke - Julie Cooper

Info o postavě: Julie se moc nezajímá o rodinu.

Info o herečce: Narodila se v roce 1969. Narodila se v Dana Point. V 18cti letech začala hrát také(jako její otec). Btw.- se věnovala modelingu.

 

 

 

 

Samaire Armstrong - Anna Stert

Info o herečce: Narodila se v roce 1980. Její kamarádi jí říkají "Sasa". Ráda hraje volleyball a dříve ho hrála závodně. Učila se judo hodně let.