No jo.Tak to už chodí.Nová škola,nevé kámošky,nové známosti.Tak to má skoro každý.U mě to tak ze začátku nebylo.Přestup ni gympl jsem brala jako nejhorší věc v životě.Tehdy jsem ale vubec netušila,jak šeredně jsem se mýlila.
Nejdříve jsem měla děsný deprese.Takový život mě nebavil a rozhodla jsem se,že s tím musím něco udělat.
Změnila jsem styl oblékání,začala se bavit s holkama ve třídě.Jejich názor na mě byl jediný "Naty,já tě nepoznávám!!Ze začátku divná a teď veselá holka která baví všechny kolem"...No jo...Ukázala jsem své pravé já.A až potom jsem se začala ohlížet po klucích.Kluci v naší třídě jsou obecně elita města Kladna,to se musí nechat
Mě se ale nejvíc líbil Adam.Adam který hál v partě stejnou roli jako já.Adam který se umí tak krásně usmívat.Prostě (teď už muj )Adam.
Jednoho dne jsem to už nevydržela a přes chat jsem mu to....jaksi řekla mno.Týden bylo ticho.Pamatuju si to jakoby to bylo včera.Přesně o týden mi přišla divná sms,která obsahovala smajla....no takovýho smajla.
Od tý doby sme spolu chodili.Asi po měsíci jsem se s Adamem rozešla.Na dva dny.Víc bych to nevydržela .Chtěla jsem od něj moc a proto když jsme spolu zase začali chodit jsem přebrala větší část iniciativy v našem vztahu já ....Teď jsme spolu....mno pátym měsícem....Výročí neslavíme,protože ani jeden z nás si nepamatuje,kdy to přesně začalo.Šťastný měsíc:Listopad.
Mno jsme to prostě my.S Adamem jsem zjistila,že ve vzathu je nejduležitější duvěra.Když se jednou rozejdeme (ale já jako každá holka doufám,ať to vydrží co nejdýl ) nikdy na ten vztah nezapomenu,protože jsem se v něm hodně naučila a pořád učím. I luv ya...................

 

Naty

napsal/a: miusic 21:53 | Něco o mě (deník) Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Hobbitka8 11.03.2008 21:28:49

Hmm si mi to ani nerikala:D