Nový vzhled Libim se Ti..... aneb vraťe mi mé "K"

V prvé řadě musím napsat, že nejde o změnu ale weblifting. Jsem překvapen velmi zápornou reakcí uživatelů. Já, protože sem tam vytvořím nějaký web či e-book sem pokládal už předchozí verzi (červenou) za nezdařilou vzhledem k možnostem který server skýtá. (Fungující model fotoserveru naleznete třeba na Qhodnocení- ikdyž tam je to o fotografiích ne seznamování.) Tato verze je designově na vyšší úrovni a nic extra negativního bych proti ní neměl. (kromě pár much co si zatím vesele bzučí v systému této verze. Ovšem aby se dalo mluvit o změně a pocitu "jako v nebi" musel by webmaster přikročit hlavně k radikálnějším změnám.
Uživatelé si rozhodně zvyknou jako vždy. Nic jiného jim ostatně nezbude, protože se všem nikdy nebude líbit vše. Kecy o tom, že tady končí ten a ta, jsou kopání nožičkami internetových zhýčkanců. (Kolik z nich někdy něco na netu vytvořilo?) Pokud jsou tady jen proto, že se jim tady líbí skin webu, ne pro své přátele, ctitele, milenky......tak tady chybět nebudou. Ovšem ptám se, jestli není lepší do jisté míry vyhovět většině, protože je to pro ně (pro nás). Takže to chce zjistit objektivně stav věci - Takový průzkum očně klikacího mínění :-)
Mě bude stačit, když mi vrátíte mé "k" na konci nicku. Abych tady nebyl za idiota :-) Takže jdu spát. Brou noc všem....

*T

PS: vypadá to, že "K" jsem dostal rychle zpátky. :-) Tak to sem fakt rád. Jako "mráče" bych se tady asi zbláznil...:-)))) napsal/a: modry_mracek 01:25 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář