O mně
Jméno: momoberry
Domov: Přerov
O mně:
Koukni na profil
Kategorie
Přátelé
Návštěvy
Powered by

Isnaini Dot Com

 

 

 
  31.Leden 2008  
 
 
ČISTYCHOV

ČISTYCHOV

Čistychov se věnuje rapu od roku 1996 a své začátky si prožil jako člen skupiny Lúza, která dnes spolu se skupinou Drvivá Menšina tvoří legendární bratislavskou formaci Názov Stavby. S tou vydali kompilaci tracků právě od Lůzy, Drvivé Menšiny, 2Dé a právě vzniknuvších Názov Stavby a brzy na to debutové album Reč Naša.

Vyrostl v Petržalce, v části Luky 5 v rodině nižší střední vrstvy. Rozdělená rodina a život na sídlišti velmi silně ovlivňují jeho život i uměleckou tvorbu. Čistychovovi vyšel na labelu Neighbor Beats jeho dvojsingl. První skladbu "Hanba Ti" produkoval ostřílený dvorní producent Hajtkovič. Tento singl poukazuje na určitou skupinu lidí, kteří žijí mezi námi a nestydí se "ojebávat" své nejbližší. Druhý singl s názvem "Naša" vyprodukoval Čisty za spolupráce s trumpetistou Remo. Další živé nástroje přidal multitalentovaný hudebník z Latinské Ameriky Eddy Portella. Úžasné ženské vokály jsou v podání Tiny dalším výrazným elementem této skladby. Singl "Naša" je pro "hajzlíkov a štetule", kteří rádi tancují a vědí, jak spolu příjemně trávit pozdní večerní hodiny.

Vinylový dvojsingl předchází desce Né produkt, která vyšla v roce 2004 a představila Čistyho ve výborné formě - ulice, party, úvahy, to všechno mu sedí a ve všech polohách je "real". Produkuje pro Tinu a mnoho dalších umělců. Jeho rap můžete slyšet na všech zásadních počinech česko-slovenské scény - od Oriona až po AMO.

V roce 2005 spolu s Denou, se kterým tvoří partu 2Dé a spřízněnou partou AMO dělají track Hazard na Rap Superstar vol. 1 - mixtape Viktora Hazarda. Tamtéž se objevuje track od Lůzy, kterou Čisty tvoří se Slipem a DJem Hajtkovičem.

V roce 2006 přichází první zprávy o tom, že Čistychov tráví čím dál více v Londýně u zpěváka a kamaráda Bieleho, a že tam snad vzniká něco s anglickými umělci. Zprávy se brzy potvrzují - vzniká projekt I.Co a o prázdninách vychází deska International Collabo, kde Čisty produkuje a rapuje spolu se zpívajícím Bielym a rapujícími a produkujícími Londýňany jménem Duane Flames a Christyle.

Krátce po I.Co se hned začíná pracovat na debutovém albu Lůzy. Točí se klip k první pecce Večer s Lůzou, který najdete i na Nejbr Hip Hop Mixu vol. 2

čistychov

čistychov

čistychov

čistychov

čistychov

čistychov

čistychov

čistychov

čistychov

ČISTYCHOV

ČISTYCHOVčistychov

Vložil momoberry @ 17:15  
0 Komentáře:
Přidej komentář
<< Domu