O mně
Jméno: momoberry
Domov: Přerov
O mně:
Koukni na profil
Kategorie
Přátelé
Návštěvy
Powered by

Isnaini Dot Com

 

 

 
  01.Únor 2008  
 
 
hodninový hotel hello kitty

Japonské hodinové hotely nejsou usedlé, ale hravé a sexy, tedy alespoň jejich interiér ano. A že je z čeho vybírat, když jich v Japonsku existuje prý 40 tisíc. Interiér jednoho z nich je kupříkladu holdem Hello Kitty. Nejen ten zaujal fotografku Misty Keasler, která vystudovala fotografii na Columbia College, a přispívá svými fotografiemi do světových magazínů jako je Harpers Bazaar, the New York Times, the London Daily Telegraph Magazine, Time, Esquire a další.

O tom jak se Keasler dostala k focení interierů hodinových hotelů píše internetový magazín The Morning News. „Před čtyřmi lety jsem přijal nabídku učit na japonské škole. Žila jsem tam pak osm měsíců. V průvodci Lonely Planet jsem se dočetla o divoce vyzdobených hodinových hotelech, ale furt jsem na žádný nemohla narazit. Až později mi došlo, že kolem nich chodím celu dobu, jen o tom nevím. A tak začala moje série japonských hodinových hotelů,“ říká Místy Keasler.

Hello Kitty je kreslený charakter, který vznikl roku 1974 v japonské společnosti Sanrio. Rychle se adaptoval v USA, i jinde ve světě. Znají ho malé děti i dospělí. Hello Kitty se jako obchodní značka objevuje úplně na všem - od iPodu až po pantofle, takže taky na spodním prádle a vibrátoru. V Japonsku je popularita kreslené kočičky dost pochopitelná. Japonci si zkrátka potrpí na všechno, co je roztomile holčičí, a tudíž taky drobné a nevinné. Přesně to Hello Kitty splňuje. Výzdoba pokoje v hodinovém hotelu v podobě tapet s koťátky by ještě tolik nepřekvapila - už víme, že představy Japonců o romantice jsou poněkud „unikátní“ - ovšem nevinná koťátka s růžovými mašlemi a vedle nich pouta a provazy jsou trochu hardcore.

Zdroj fotografií z blogu Hello Kitty Hell: www.hellokittyhell.com

a magazínu The Morning News - série Love Hotels od Misty Keasler

Vložil momoberry @ 14:59  
1 Komentáře:
Přidej komentář
<< Domu