O mně
Jméno: momoberry
Domov: Přerov
O mně:
Koukni na profil
Kategorie
Přátelé
Návštěvy
Powered by

Isnaini Dot Com

 

 

 
  14.Leden 2008  
 
 
paris hilton je modní ikona!

 

Paris je modní ikona!

Paris-Hilton-ta08.jpg

Rozmazlená holka nebo inteligentní obchodnice?

Paris Hilton je snad tou nejsledovanější celebritou na celém světě. Její tvář a jméno zná každý, kdo má oči a umí číst či slyší. O svou popularitu se stará velice dobře. Jejím cílem je být stále středem pozornosti a tento cíl Paris plní na 150%. Denně se o ní musí psát, denně musí být o ní mluveno, denně o ni slyšíme v rádiích.Paris-Hilton-sab03.jpg

A kdo je vlastně Paris Hilton? Tato blondýnka je dědičkou hotelového impéria, modelkou, zpěvačkou, herečkou, návrhářkou, spisovatelkou a také obchodnicí. Podle svých slov je to všestranná žena, která dosáhne všeho, co si zamane. Někdo ji vnímá jako velice roztomilou princezničku, pro jiné je typickou blondýnou, která umí jen utrácet peníze, nakupovat, pařit na večírcích a dělat jeden skandál za druhým.

Dědička hotelového impéria má nejen zvučné jméno, ale také velké konto, díky kterému si může dovolit, co se jí zlíbí. Ačkoli si Paris nemůže stěžovat na nedostatek peněz, přesto pracuje. Mám tím na mysli práci celebrity. Vůbec se za sebe a svou figuru, kterou by ji mohla mnohá žena závidět, nestydí.

Bulvární plátky, časopisy, noviny jsou často plné stále novými a novými fotografiemi této slečny. Samozřejmě pokaždé v jiném looku. Co musíme uznat je, že Paris ví, co je momentálně v módě. Vždy je perfektně oblečená a sladěná. Jakmile frčí proužky, bolerka, koně, blýskavé náušnice, čelenky, výrazné doplňky či elegantní vzhled, je to Paris, která se nechává s oblibou vyfotografovat. Nespokojí se s "klasickými" módními doplňky, ale volí také mezi zvířaty. Tím, že si vybrala jako svou dekoraci malou opičku či psíka čivavu, pobouřila velké množství lidí a ochránců zvířat. Ale zároveň tímto odstartovala další novou "módní" vlnu. Není ji cizí ani kožešina. S oblibou tvrdí, že miluje zvířata, ale při těchto výrocích si milovníci zvířat rvou vlasy z hlavy.

Pózuje ráda nejen na různých společenských akcích jako známá tvář a host, ale také občas jako modelka. Účinkovala v řadě reklam. Předváděla velice odvážné modely na módních přehlídkách. Firma Guess si ji vybrala v roce 2005 jako svoji tvář. Paris se s chutí ujala role propagátorky této známé značky. V tom samém roce dosáhla ocenění "Sex Star of the Year" v pánském prestižním časopise Playboy.

Jak se umí Paris obléct na předávání cen?

Blonďatá krasavice nezahálí ani chvilku a podniká, seč jí síly stačí. Paris může být také označována za návrhářku, ale ne módních kolekcí oblečení, nýbrž šperků. Její kolekce je velice líbivá. Šperky jsou velice exkluzivní a běžně nejsou k dostání. Jejich cena se také pohybuje v kategorii, na kolik si ona cení své jméno. Je otázkou času, kdy se také pustí do navrhování doplňků a ošacení.

Paris se také angažuje ve filmové branži. Zahrála si minirole v seriálech - The O.C., Las Vegas, Veronica Mars a The George Lopez Show. Vidět jste ji také mohli v malých cameo-rolích ve filmech Život s Helenou, Zoolander, The Cat in the Hat a Wonderland masakr. Film Dům voskových figurín sice nebyl moc slavný a její role lichotivá, ale byla to největší role a mezník v její herecké kariéře.

Paris v "civilu"

Mnozí z nás vědí, že je Paris slavná také díky svým večírkovým skandálům, ale asi jen její skalní fanoušci ví, že ji proslavila live-show. Tuto live-show vyprodukovala poprvé v roce 2003 stanice Fox pod názvem The Simple Life. Tato úspěšná reality show, ve které Paris se svou kamarádkou Nicole Richie, ukazovala jak se tyto dvě bohaté slečinky seznamují s životem pracujících lidí, avšak ne z branže showbyznysu. Letos se točí čtvrtá řada této show.

Tímto však výčet povolání slečny Paris Whitney Hilton, jak zní její celé jméno nekončí. Krom jiného se z ní stala zpěvačka. Vše co se týká Paris se setkává s tvrdou kritikou. Ovšem tato slečna je cílevědomá a moc si ji nevšímá. Její album je směsicí několika žánrů. Posoudit můžete sami, kolik zlata skrývá její hrdlo.

Paris pro Guess

Tato pětadvacetiletá mladá dáma opravdu nelenoší a nezahálí a ujala se také role spisovatelky. Na podzim roku 2004 vydala knihu s názvem Zpověď dědičky. Jednalo se o autobiografii. Kniha se velmi dlouho držela na předních příčkách v New York Times Bestseller. Kniha byla plná jejích fotografií a momentů ze života ubohé dívky, která je vězněm bohatství.

Toto vše však slečně Hilton nestačí a tak se zkusila i další dalšího podnikání. Po vzoru svých mediálně známých kolegů z Hollywoodu se i ona rozhodla, že bude mít svou vůni. Paris nebyla moc kreativní ve vymýšlení názvu parfému a zvolila pro něj stejné jméno jako nosí ona sama, jednoduše "Paris Hilton". Tím její podnikání nekončí, neboť se rozhodla založit řetězec vlastních klubů se jménem Paris Club.

Paris jako modelka

Uvidíme, jestli se jí podaří vymanit ze škatulky rozmazlená hvězdička - zatím to vypadá tak, že si slečna dělá co chce a tatínek to zaplatí. Která z nás by nechtěla mít cokoliv si zamane, šaty z dílen slavných návrhářů a pár milionů na kontě?

            moda.cz

Vložil momoberry @ 16:33  
0 Komentáře:
Přidej komentář
<< Domu