O mně
Jméno: momoberry
Domov: Přerov
O mně:
Koukni na profil
Kategorie
Přátelé
Návštěvy
Powered by

Isnaini Dot Com

 

 

 
  05.Leden 2008  
 
 
PARIS HILTON

KDO JE PARIS HILTON?

 

Paris HiltonživotopisJméno: Paris
Příjmení: Hilton
Datum narození: 17. 2. 1981
Místo narození: New York, USA
Národnost: Americká
Občanství: Americké
Stav: svobodná
Výška: 173
Povolání: herečka, modelka
Filmy, seriály: Wishman, Sweetie Pie, Nine Lives, L.A. Knights, The Cat in the Hat , The Hillz, House of Wax
Ostatní: znamení: Vodnář



Paris Hilton je jednou z největších superstar současného Hollywoodu, jakkoli její role v Dům voskových figurín je dosud největší za dobu její kariéry. Prosadila se před necelými čtyřmi lety v lehce skandální televizní live-show The Simple Life, kterou produkovala stanice Fox. V současné době se připravuje její čtvrtá sezóna. Dále se objevila v televizních sériích The O.C., Las Vegas, Veronica Mars a The George Lopez Show či malých cameo-rolích ve filmech Život s Helenou, Zoolander, The Cat in the Hat a Wonderland masakr.
paris hilton Nedávno dokončila natáčení komedie National Lampoon's Pledge This!, která bude do kin uvedena na podzim tohoto roku. V září 2004 publikovala autobiografickou knihu Confessions of an Heiress: A Tongue-in-Chic Peek Behind the Pose, která se dlouho držela na čelních místech v žebříčku New York Times Bestseller. Věnuje se také modelingu (je tváří Guess pro rok 2005), zpívá (na vlastním labelu Heiress Records jí vyjde pop/rockové debutové album), je po ní pojmenována vůně "Paris Hilton", přes Amazon.com rozjela prodej šperků a plánuje celosvětovou síť klubů "Club Paris" (první bude otevřen v New Yorku na Silvestra 2005), pracuje v charitě a organizacích na ochranu práv zvířat.

Lesbické fotky Paris Hilton
Sexy fotografie dědičky Hiltnova impéria se brzy budou prodávat po celé Americe .
Magazín Hustler se chystá vydat fotografie, na kterých je zachycena Paris, jak se líbá a objímá s neznámou brunetkou. Majitel časopisu Hustler, Larry Flynt, se do deníku New York Daily News vychloubal: "Lidé se mohou těšit na novou Paris Hilton."
Fotografie byly pořízeny před třemi lety v jednom nočním klubu. V té době dvacetiletá Paris se na jedné z fotografií pouze s brunetkou objímá. Zato na druhé fotce je zdokumentovaný vášnivý polibek a malý bonus brunetčina dlaň na prsu Paris Hilton.
Parisina agentka, Gina Hoffman, velmi pochybuje o tom, že by hvězda reality show The Simple Life, upřednostňovala lesbickou lásku.

 

Paris-Hilton-ta11.jpgParis-Hilton-ta12.jpgParis-Hilton-ta13.jpgParis-Hilton-ta14.jpgParis-Hilton-ta15.jpgParis-Hilton-sab01.jpg

 

photoshoot k CD Paris

 

Paris-Hilton-ta01.jpgParis-Hilton-sab02.jpgParis-Hilton-ta10.jpgParis-Hilton-ta02.jpgParis-Hilton-ta03.jpgParis-Hilton-ta04.jpg

zdroj:http://paris-hilton-czech.blog.cz/0611

Click to view full size image

zdroj: dyxo.blog.cz
 
 
Vložil momoberry @ 12:03  
0 Komentáře:
Přidej komentář
<< Domu