O mně
Jméno: momoberry
Domov: Přerov
O mně:
Koukni na profil
Kategorie
Přátelé
Návštěvy
Powered by

Isnaini Dot Com

 

 

 
  01.Únor 2008  
 
 
rodina hello kitty

Kitty

KITTY - Velice aktivní malá holčička, Kitty si ráda hraje venku, v parku nabo v lese.Můžeš ji také zastihnout, jak hraje na piano, nebo také jak peče!
A very energetic little girl, Kitty loves to play outdoors, in the park or forest. But you can also find her happily practicing on the piano or baking a cake, too!
Hello Kitty - Mimmy WhiteMIMMY - Kittynino dvojče.Je plachá.Kitty a Mimmy vždy tráví čas společně, protože jsou to nejlečí přítelkyně.Mimmy nosí stuhu na levém uchu a tak mohou lidé ji a Kitty odělovat. Kitty's twin sister. She is shy. Kitty and Mimmy always spend time together because they are best friends. Mimmy wears a ribbon on her right ear so people can tell her and Kitty apart.
Hello Kitty - George WhiteGEORGE -Kittynin tatínek.Má bječný smysl pro humor a rád rozesmívá rodinu.George pracuje pro obchodní firmu.Je vždy pracovitý a spolehlivý, ale někdy je trochu roztržitý. Kitty's Papa. He has a fabulous sense of humor and loves to make his family laugh. George works for a trading company. He is always hardworking and dependable, but sometimes a little absent-minded.
Hello Kitty - Mary WhiteMARY -Kittynina maminka.Laskavá a milující.Mary má ráda vaření a péči o dům.Její jablečné koláče jsou výborné. Kitty's Mama. She is very kind and loving. Mary loves cooking and taking care of the house. Her apple pie is famous.
Hello Kitty - Anthony WhiteANTHONY -Kittynin dědeček.Umí vyprávět skvělé historky.Také rád maluje.
Kittys Grandpa. He can tell great tales. Also he loves to paint.
Hello Kitty - Margaret WhiteMARGARET -Kittynina babička.Má nejlepší puding.A ráda vyšívá va svém hopupacím křesle.
Kitty's Grandma. She is a master pudding maker. And she loves doing embroidery in her rocking-chair.
 
Vložil momoberry @ 15:02  
0 Komentáře:
Přidej komentář
<< Domu