O mně
Jméno: momoberry
Domov: Přerov
O mně:
Koukni na profil
Kategorie
Přátelé
Návštěvy
Powered by

Isnaini Dot Com

 

 

 
  01.Únor 2008  
 
 
*TOXIGUE*

NěCo o ToxiQue :-*

 

Chcete vědět co se stane, když se hodí do zkumavky výjimečný hlas dívky, o kterou se popralo víc chlapů než byste dokázali spočítat a hudební perfekcionismus čtyř individuí, permanentně intoxikovaných hudbou?

Těžko říci. Ale možná pomůže, když si pro odpověď zajdete na koncert TOXIQUE.

Legenda praví, že se dali dohromady při mytí baněk v utajovaných laboratořích Vysoké Školy Chemicko-Technologické. Nelze to vyloučit.

Jiní tvrdí, že se ani expertům z ústavu pro potlačování hudebního nadšení Ježkovy konzervatoře nepodařilo intoxikované jedince zbavit vedlejších kreativních účinků. Byliproto transportováni do liquidační zóny, aby je semlela mlýnice šoubyznysu. Zdá se, že se nepodařilo ani to a dnes už se jen stěží dopátráte pravdy.

Jisté je, že jsou tu a jejich hudba je plná jedovatě krásných a nakažlivých zvuků. Jejich melodie, motivy a riffy dokáží svou lehkostí uchvátit nejednoho posluchače, takže pozor - POSLECH JEN NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ!

Hudba TOXIQUE jde napříč hudebními žánry. Sami členové tvrdí, že hrají hudbu na pomezí retropopu, souljazzu a grooverocku. Mezi hlavní vzory uvádějí hudebníky jako jsou Stevie Wonder, Amy Winehouse, Gwen Stefani, John Mayer nebo kapely jako Moloko, Morcheeba a jim podobné .....

toxique.cz

toxique@email.cz

 

myspace.com/toxiquespace

tel. kontakt: 724760418

TUHLE KAPELU JÁ UPLNĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚ ŽERU!

 

 

 

 

 

 

Vložil momoberry @ 15:37  
0 Komentáře:
Přidej komentář
<< Domu