za poslední dobu...

13.Srpen 2008

S velkým nadšením musím říci,že sem tady a jdu něco málo napsat..no možná to nebude uplně málo

Začnu asi letošním Prague Games..Po rozhodnutí našeho trenéra,že letos Brod na PG nepojede,pro mě nastala šílená situace..strach,že možná nepojedu na své poslední pražské hry,ukončil po mé žádosti Dadisek,který mě vzal s sebou za Lipník..Za což mu dlužim už po několikáté velký dík..

8.7.jsem se vydala vláčkem do Přerova,kde jsem měla sraz s větší částí teamu(který jsem zas a o5 neznala)cesta byla celkem rychlá a to díky včelce,která přistoupila v Olmiku a se kterou jsme playerovaly florbálek,fotbálek,gaučing a různé jiné nepopsatelné věcí-podotýkám,že slušné..jen stolek to trochu nepřežil..při přijezdu do Phy,jsme ještě s Lucou Krejčí zahrály vodní bitku s dešťovými kapkami..

1.večer v Pze byl v duchu památek a už i s naší golmankou(Diťouskem)jsme navštívili Petřínskou rozhlednu,samozřejmě až po ubytování na škole..ještě jsme stihli noční pohled na Karlův most a chystali jsme se do hajan..ještě před tím mě pěkně vystrašil Dadisek,když prohlásil,že druhý den ráno půjdeme běhat..jako na to morčátko fakt není zvyklénaštěstí toto prohlášení neuskutečnil..

1.hrací den na nás čekal soupeř z Písku na hale Sparta 2..a ukázal se,jako nejlehčí ze všech 5 zápasů..Výhru 3:1 zajistila dvěma goly Verča a jeden přidala Leňa,morče hrálo v beku a tak můžeme být radi,že jsme dostaly jen 1gol.. pak následovlo myslim menší občerstvení se včelkysem v pizzerce a k tomu pokec hadra"hej kamo ona určitě je,prozvon mě a uvidíme"..jen tak mimochodem včelka má na zvonění uvítací melodii se seriálu The L word..

2.zápas jsme odehrály smolně s Děkankou Praha 2:0..úvodní gol jsme dostaly nohou a druhý po chybně postavené zdi-což byla docela kuriozní situace,ale tak stane se..nemluvě o tom,že jsme měly asi 4střely a všechny mimo bránu..ale jako úspěch tohoto zápasu jsem viděla přesunutí mě osoby do útoku..

A víte co??ja ubec nebudu komentovat mimoherní a večerní činnosti..bych tu byla do zítra a navíc není o co stát(ano pary,omlouvám se,že jsem neviděla celej váš zápas na Braníku a váš zápas o 3.místo..)

Ve třetím zápase se nám už dařilo mnohem lépe s týmem Burlöv HIBF jsme výhraly po krásném a konečně běhavém zápase 2:0(mohlo to být i víc,kdybysme já  a Lucka při závěrečném švédském power-play trefily prázdnou bránu-pary ale ty poznámky ti nezapomenu)1.gol jsem po nahrávce golmanky dávala ja a 2.dala Markét..

už aninevim co jsem dělala mezi zápasy,takže rovnou skončim na zápas proti IBK Göteborg,který skončil shodně 1:1..musim se pochlubit,ale gol jsem dávala o5 nevim jak,ale já3minutky před koncem zápasu jsme dostaly branku a s výsledkem už více nezmohly..

To znamenalo v naší velmi vyrovnané skupině,že po posledním zápase s FBC ECKG Juniorky Kladno můžeme skončit ještě na prvním místě(záleželo,jak své zápasy odehrají soupeřky) nebo na nepostupovém AŽ 4.místě...těsně před zápasem jsme znaly svou situaci..k postupu potřebujeme zvítězit o dvě branky..no co čert nechtěl,ne jen,že jsme o5 po trapném golu Kladna,který se odrazil od dupky jedné naší hráčky do protipohybu Dity prohrály 1:0 a svou cestu turnajem ukončily,ale ještě jsem si dodělala kotník,takže jsem poslední večer stravila na ubytku...

ale i tak to byl s Lucou a spol.fajnej večer..a pokec s Pindou,která nikdy nečeká taky neměl chybu...

Sorrka lidičky,ale nějak mi chybí ten slohovej nádeh,takže je to napsané upe šílenostně a navíc většina z vás tohle ani nechtěla a čeká na něco o ČEKU...takže fajn jdu i na to

 
autor morcatko08 v 09:41, |

Komentáře (8):

V 25.08.2008 12:13:08 morčátko říká:
no to mě skoro vždy..nechápu kde stály na CO:-D
Ale jo:-D..já se občas trefím ale pak mi tam zavazí gólman:-D:-D
V 20.08.2008 09:13:42 morčátko říká:
počkej však v lize už se trefovat zase nebudu:-D
Tak hlavně že ses měla:-P:-D..no jako jo na CO už pohodka..teda jako aspoň už do branky:-D:-D
V 18.08.2008 11:14:34 morčátko říká:
ale mě bylo celkem faajn:-D a moje střelba už na CO snad ušla ne??:-D
Tekže ehm:-D..to že si nebyla na celým zápasu na Braníku ti stejně neodpustim:-P:-D..ale měla si lepší program vid??:-P:-D..o 3. to je jedno:-D..A k těm poznámkám:-D..já sem prostě vtipálek:-D..a tu střelbu dopilujem:-D:-D
no jelikož na pindu byla použita další hláška"opři se a čekej"tak už je to asi jedno ne??:-D
V 13.08.2008 12:29:29 bublajsek říká:
to si piš že čekáme:D nebo "nečekáme"? :D