Czech Open 2008 den 2. | můj všední živůtek

13.Srpen 2008

1.8.2008

probuzení do tohoto dne bylo trošku krušné a hlavně brzké,ale co už..jsem zvyklá..zápas v 8 hodin ráno na Braníku proti Benešovu byl vražedný..ale co už..daly jsme do toho veškeré naše síly,srdíčko a sportovního ducha..ale stačilo to "jen" na remízu 1:1,kterou zajistila svým golem o5 Ouje..ale i to se dalo považovat za úspěch hlavně v takovém čase a po takové noci..každopádně chytré morčátko si vzalo s sebou na halu spacák a polštářek abych mohla kdyžtak nabrat spánkem síly na další zápas..ale tam bylo pořád něco na práci(fandění Liberci,doplňování tekutitn v místním bufetu,praní s Marcelem,bavení s cycle atd..)ke spánku jsem se dostala asi na 30 min z těch 8hodin před zápasem havru... a ten sem si nemkohla nechat ujít,takže jsem o5 nespala ale čuměla na běhající "cosi" na oranžovém povrchu..no havr tuším dostal náklep,takže nuda zápas..

šla jsem se nachystat na náš další a poslední zápas toho dne s Glue Valley..už před zápasem jsme věděly,že nesmíme prohrát.. a když tak ne o moc,abychom z naší našlapané skupiny postoupily..zápas začal slibně..měly jsme šance..ale trochu nás zbrzdilo vylouření Romči..naštěstí to jsme přečkaly v pohodce a zase jsme začaly útočit..jenže pak jsem skočila s jednou slečno z Benešova za manťák a najednou z toho bylo další vyloučení..jako chápete to?ty pitky daj gol vteřinu před koncem našeho oslabení,když už mam nohu na manťáku a chystám se do hry..ale trefila to hezky..pravá šibka..ani změna v rozestavení která se v minulém zápase osvědčila nám moc nepomohla a tak jsme prohrály 1:0..ale jak jsem po zápase zjistila..o 1 gol nad Benešovem jsme postoupily  z druhého místa..

Ve velmi dobré náladě..jsme se odebraly ubytko a domluvily se s Bublou,že se sejdeme tam v Aijském Bistru..tam jsem zašla ja,Luciferek,Kryša a Luisa na večeři..bubla dorazila za chvili a dala si taky nějaké nudličkyjenže tenhle rok nás Lucifer pěkne zklamala,bo s náma jako ubec nekalila...ale co už jsme tam zase zůstaly s bublou sami a rozjely pokec..najednou máme tema"včelka" a kdo nestojí ve dveřích..včelka,šiša a Irča..a ja malo buchec ale nevadí..jako co říct..myslim,že v tom bistru nebylo nic tak zajímavého až na "Pokoutnici"nebo jak to bylo a šišky brutální hejkavej výtlem..pak"asiat"nam stručně oznámil,že zavíraj a tak jsme se pomalu sebraly a odešly jak jinak než do sportbaru..akce focení,pití a hlavně akce záchod,kde se na delší dobu ztratily včelka s Irenkou..ale ne jim ubec nevadilo,že další tři potřebují na záchod..klidně ho zablokovaly-no kdoví co tam dělaly..pak se zase ztratila šiša..,ale ta se nečekaně vrátila brzy tak šla bubla..jako ta ne a ne se vrátit tak jsem šla na průzkum ja..hej oni tam normálně staly u automatu a koukaly na něj jak na svatej obrázek-barevnejNikomu se nechtělo spát,tak jsme jely na noční procházku Prahou..časté otázky typu"kde jsme?Už vystupujem?Jak je to daleko?"jsem slyšela často..,ale dojely jsme...holky:příště vás budu jeden celej den vodit po Pze a vysvětlovat vám,jak se tam cestujekrásná procházka po jedné části Karlova mostu a následné prohlášení šiši"ja mam ještě chuť na pifko"jistěže se všichni souhlasně přidaly,tak jsme razily hledat nějaký levnější podnikSi tak šlapeme kolem Orloje a né že bubla zbalila nějakého černocha a nemohla se ho zbavitbubla urovnej si už tu orientaci   nakonec jsme zavadily a jeden takový pěkný,který se znaší návštěvy musí vzpamatovávat ještě teď..nejen,že po mě pán chtěl občanku..zvykám si,ale po buble ne..jako to je drzost..no ale tak..objednaly jsme si s bublinkou tekutý chléb a šiša,včelka a Irenka"velkou" Coluj ako zajímalo by mě,jak vypadala ta malá,byla asi v panáku nalitá,jelikož ta údajně velká byla ve skleničce podobné velikosti sklenky na whisky a stála stejně jako velké pifkouž vím..k čemu je dobrá ta plnoletostI tam ovšem padalo plno vtípků..především na množství"velké" coly...a chudák šiša..ještě ji tam dluží 2koruny..neboj šiško,příští rok se pro ne stavímepak už jsme jen našly tram zastávku a rozjely se na ubytko pěkně se vyspat na další zápas..teda jen já..holky bohužel nepostoupily...

 
autor morcatko08 v 12:32, |

Komentáře (6):

V 14.08.2008 08:34:26 morčátko říká:
a to ještě k tomu prohrály co??:-D
V 13.08.2008 14:33:10 bublajsek říká:
mno ony nebyly na lavce to asi proto sem zadnou nesbalila:(
kdybys radši balila ty švédky:-P
V 13.08.2008 14:10:12 bublajsek říká:
ve fiestě to bylo jiné:D.. já balím černochy zasadne v pze:D
aby jenom černoši..ten ve fiestě nebyl černoch náhodou??:-D
V 13.08.2008 13:37:35 bublajsek říká:
doplním akce černoch:D..černoch na mě:D you understend englisch?:D.. no:D.. deutsch:D.. nein:D.. pak vyjmenoval tucet jazyku :D.. a pak česky:D.. a já jooo:D.. no a už sme kecali:D.. jako upe se mě vyptával tak sem teda se schovávala za holky:D.. pak zmizl no..:D.. ale jako černoši mu jdou balit skvěle no:D..