liga 8.12 Slavičín | můj všední živůtek

09.Prosinec 2007
1.AC - Slavičín
   5:0
1.AC - Val. Klobouky 
  8:0
.
 
V předešlých týdnech se juniorské florbalistky 1.AC Uh. Brod v lize spíše trápily. Bezbrankově remízovaly s týmem Těšan a dokonce prohrály s Witches Brno. I když ve zbylých zápasech  nadále vyhrávaly, jejich hra jim nepřinášela radost. Byla to upracovaná, vydřená vítězství. Hra lídra tabulky nebyla pohledná.  V sobotním ligovém turnaji přišel obrat. Tým zářil, dařilo se mu a možnost neúspěchu si nepřipouštěl.
 
1.AC Uh. Brod – SK Snipers AISE Slavičín   5:0
 
 Prvním soupeřem Broďanek byl v turnaji byl domácí tým Slavičína. Ten, jako nováček soutěže, překvapivě držel třetí příčku. Hráčky Slavičína jsou vysoké, rychlé a silová hra jim nevadí.
 Zápas začal velmi svižně a šance se ukazovaly na obou stranách. Na první gól se čekalo pět minut. V té době se k provedení trestného úderu připravovala brodská Ondrůšková. Pumelicí z poloviny hřiště vyčistila rožek slavičínské branky. Poté opět zavládl urputný boj, který vyvrcholil přesnou kombinací Machalové se Šmídovou. Ta už dávala do odkryté brány.
Poté hra výrazně přitvrdila. Nebyla nouze o pády, rány a praskot mantinelů. Tvrdší hra vyvedla Slavičín ze soustředěnosti a Broďanky Zamazalová s Machalovou poslaly soupeřky do kolen. V závěrečné části se 1. AC nepouštělo do bezhlavých výpadů, raději se snažilo o kontrolu hry. Přesto padl ještě jeden gól do sítě Slavičína. Zamazalová se utrhla soupeřkám na své polovině a rychlý brejk zdařile zakončila.
 
1.AC Uh. Brod – FbK Devils Sokol Val. Klobouky   8:0
 
 Neúspěch brodských juniorek nepřicházel do úvahy. Již v 56. vteřině výborně nahrávala Šupáková a kapitánka Krajčovičová poslala svůj tým do vedení. Po necelých čtyřech minutách se gólově připojila Machalová a zahájila svůj střelecký festival. Gólem Ondrůškové skončila první třetina a převaha Brodu byla značná.
Ještě na začátku druhé části, v 15. a 30. vteřině (!), skórovaly Machalová s Krajčovičovou. Následoval však obrat, která připomínal vzpomínkový film na časy, kdy se hra nedařila. Herní mizérie začala překvapivě vlastní přesilovkou a táhla se až do konce třetiny.
Po přestávkové domluvě na střídačce se na hřišti opět objevil sebevědomý a silný tým. Mikulášskou nadílku Kloboukům rozšířila Krajčovičová a dvěma góly opět Machalová.
Zápas se povedl. Herně dominovala se čtyřmi góly Machalová a hattrickem se připojila Krajčovičová.
 
Tomáš Králík, trenér 1.AC UB, hodnotí: „Předešlé týdny byly nepříjemné. Hráčky se snažily, poctivě trénovaly, na hřišti by se zničily, přesto se nedařilo. Nasadily jsme do tréninku nové prvky, snažíme se pracovat jinak a doufáme, že změny přinesou pozitivní efekt. Pokud by se forma mých hráček už neztratila, mohli bychom potřetí za sebou vyhrát prvoligovou divizi a opět se poprat o play off. To bych holkám velmi přál.“
 
BTW:miluju brejky..po dlouhé době spokojená se svoji hrou...až na modřiny zase:-D
 
autor morcatko08 v 09:29, |

Komentáře (0):