Zápas 21.10. | můj všední živůtek

10.Listopad 2007
 
Florbalistky 1.AC bezpečně vedou,
 ještě nedostaly gól
Juniorky 1.AC vedou svou prvoligovou divizi. Ve všech čtyřech zápasech zvítězily, vždy bez obdržené branky.V prvním turnaji zdolaly Aligators Těšany 4:0, poté i Bulldogs Brno 2:0.
   V neděli 21.10. pokračovala liga turnajem ve Slavkově u Brna. Na brodská děvčata čekaly týmy Slavičíma a Valašských Klobouků.
 
1.AC UB – Snipers Slavičín   2:0
 
 Tým Slavičína je v juniorské lize nováčkem. Jako začátečních však nevystupuje. Hraje slušným způsobem a po dvou kolech držel druhé místo v tabulce. S prvním Brodem měl stejný počet bodů, pouze horší skóre.
   Hrálo se tedy o první místo v tabulce. Od začátku bylo vidět, že 1.AC dokáže soupeřky zatlačit k jejich bráně, ale zde naráží na dobrou obranu Slavičíma. Brodské hráčky se málo dostávaly do zakončení a Slavičín podnikal rychlé, nebezpečné protiútoky. Celý zápas rozhodla už první třetina. Nejprve se brodská Bruštíková drze prosadila v brankovišti, po ní předvedla krásnou samostatnou akci Krajčovičová.
 
1.AC UB – FbK Val. Klobouky   10:0
 
   Klobouky Uherský Brod ještě nikdy neporazily. Teoreticky mohly tento stav změnit ve Slavkově. Nastoupily však s velkým handicapem. Tradiční gólmanku musela nahradit hráčka z pole a to bylo znát.
 Brodské hráčky sypaly střely na branku soupeřek a nutily protihráčky pořád dokola lovit míček ve vlastní brance. Po 15ti minutách byl stav 6:0 pro AC a trenér mohl s klidem měnit složení svých útoků.
Ve 2. části skórovaly spokojené Broďanky poze jednou. Lahůdku si nechaly na úplný závěr. V posledních 57 vteřinách skórovaly hned 3x!
 
Trenér Uh. Brodu, Tomáš Králík hodnotí vystoupení na turnaji: „ S výrazně omlazeným týmem stále hledáme ideální složení útoků i obrany. Ještě to zdaleka není ono. Hra má celou řadu slabin, přesto soupeře porážíme. Možná, že je to tak dobře. Vedeme a přitom máme stále co zlepšovat.
 Pro tým jsou velice příznivé výkony nové gólmanky Manové. Zatím v lize nedostala gól a její výkonnost stále roste.
 Mezi nejlepší hráčky turnaje rozhodně patří naše Krajčovičová, Šupáková a Klčová.“
 
 
Takto hodnotil naše zápasky trenér..já nemám žádné výhrady snad jen že halu ve Slavkově nesnášíííím a šíleně to tam klouže a ještě k tomu se mi to hřiště zdá malé...jako jo většina hráček by byla asi ráda,že nemusí tolik běhat,ale co já?já miluju rychlou hru a breaky a jako tam to fakt nešlo...
 
Ale  upe luxus  konec zápasku druhého...v poslední minutce 3goliky...jeden parádně vsítily holky ze třetího nástupku,ale fakt nefim kdo to byl,páč jsme zkoušely new rozestavení...další dva goliky dal náš 1 nástup..kde jsem byla já,Kikča a Ivča...kdo proměnil půl minuty před koncem zápasku další golik si nemůžu vybavit...a 13 vteřinek před koncem jsem konečně na hřišti udělala něco já a dala poslední golik...
 
Jestli bude sezona i nadále tak pokračovat budu spokojená...týmu se daří a bodíky nějaké mám...co víc si  přát v tom florbalovém životě??
 
autor morcatko08 v 20:54, |

Komentáře (0):